lavinia Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 właśnie byliśmy na spacerku z Tusiem i Grażynką, a także z Małgosią i jej labkiem Morganem. Tusio cały czas usiłował zgwałcić Pepe :-o zabawa była przednia, zrobiłam mnóstwo zdjęć, ale oczywiście tylko dwa się udały, bo pieski cały czas były w takim pędzie, że hej Tusio i Pepe atakują wyżła Doda i Morgan to grzeczne pieski
Joss Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Czy to ten labek będzie na spotakniu?:) Wygląda symatycznie:) Kilka fotek z nad morza. Bezka posąg. Jęzor Chyba mnie nie wiadc...?:) Neska:) Wyglądamy jak grzeczne pieski?:> Ha...ha...ha...a wcale tak nie jest:P No co...słonce było:) Kazali nam pobiegac bo predko na plaze nie wrocimy...no to biegałysmy:) Dobrze, że jest co przekąsic na tej plaży:) No dobra, idziemy, do nastepnego:)
lavinia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 tak, to szczeniak labka - Morgan, super sympatyczny
Basia&Safi Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 jeeeeeee moja Safinka byla nad morzem :o a nic nie moiwla a takie super foty hihihihih
Viris Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Alllleeeee swietne fotki!!! Zapachnialo wiosna i sloncem :) Ja dzisiaj ledwo zipie, nawet na dworze nie bylam, tyle co do weta.
_beatka_ Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 mam dobre wieści dla fanów portetów bajtusiowych:cool3: dzis juz wreszcie mam sprawny czytnik kart i zgralamwszystkie zdjęcia bajtka i postaram sie poprzesylac komuś niedlugo na maila zeby powstawial, czy jest ktoś na ochotnika?:razz:
diableeca Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 dzieki Viris, ciesze sie ze ci sie podobaja fotki,:lol:
Joss Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Diableeca, super fotki. Sliczny Twoj Vacus jest:)))) Beatka, zglaszam się na ochotnika:))))
_beatka_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 no to super:multi: napisz mi tylko swojego maila bo nie mam:oops:
Viris Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ja jutro jak wroce do domu tez moge powystawiac jak cus :>
misiaczek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Zażywamy słoneczka :evil_lol:. Lubię się opalać ;). Tylko nie wiem czemu wszyscy śmieja sie z moich minek :cool1: Z tego najbardziej się śmiali:mad:(niewiem dlaczego) Jeszcze ostatnie promyczki chwycę :) Chyba już dość opalania ;) Ale Misia jesteś zjarana,już zejdź z tego balkonu :lol:
Viris Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Swietne zdjecia. Az Arek wstal od kompa i patrzyl ze mna i sie chichral :loveu:
misiaczek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Viris napisał(a):Swietne zdjecia. Az Arek wstal od kompa i patrzyl ze mna i sie chichral :loveu: Dzięki.Pozdrowienia dla Arka ;). Misia-jełopek-sierotka Marysia ;).Śmieszna z niej laseczka :evil_lol:.
Viris Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Miny robi bombowe ;> To ja zaraz sie zbiore w sobie i wkleje zdjecia z wyjazdu Klarci w Góry.
Viris Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 16 czerwca. Góry Świętokrzyskie. Łysa Góra, Święty Krzyż. Klara podziwia pielgrzyma. Pielgrzym co roku przesuwa się o ziarnko piasku. Gdy dojdzie na szczyt Łysej Góry nastąpi koniec świata. Pielgrzym Klarci podoba się niesamowicie :> Największe śródleśne gołoborze w Polsce. To samo gołoborze. Klarcia ze mną przy klasztorze Benedyktynów na Łysej Górze. Klasztor założony w XII wieku przez Bolesława Krzywoustego. Wracamy na szlak. Klarcia patrzy pożegnalnie w kierunku Klasztoru. Odpoczynek na szlaku. (na środku :> )
misiaczek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Świetne zdjęcia.Extra atrakcje.To Twoje rodzinne rejony.Chyba dobrze pamiętam?:)
Viris Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Tak tak :) 40 km od Ostrowca Świętokrzyskiego w którym mieszkałam 18 lat :>
Atenka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 misiaczek sesja balkonowa rewelacyjna, a Sotek nie lubi się opalać? Viris Klara to ma się z Wami dobrze, tyle pozwiedza.
Viris Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Dobrze by było, jakby jeszcze nie miała choroby lokomocyjnej :placz: Ale staramy się jej to życie troszkę urozmaicić :> Ja uwielbiam podróżować i chciałabym żeby Klarcia nie męczyła się tak w podróży.
misiaczek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Atenka']misiaczek sesja balkonowa rewelacyjna, a Sotek nie lubi się opalać? Sotek uwielbia siedzieć na balkonie.Szczególnie na parapecie :).Ale teraz w te upały,biedakowi jest za gorąco.Ma gęstą sierść (skutek podawania gammolenu) i męczy się chłopak.Ale około 5-tej rano,słyszę jak wskakuje na stolik i na parapet ;).Więc "opala" się o świcie i wieczorem,jak słońca nie ma :).
_beatka_ Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 misiaczku zdjęcia opalajacej się misi poprostu rewelacyjne, usmialam sie oglądając je:lol: Viris piekne widoki, zazdroszcze wyjazdu;)
Viris Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ja kiedyś zabierałam znajomych z Wawy do siebie na kilka dni do Ostrowca, i było dużo zwiedzania okolicy. Może kiedyś jeszcze cos takiego zorganizuję to pomysle o Tobie i Bajtku! Bardzo ładne okolice tam są. I góry i jeziorka i rzeczki i zamki przepiękne i pałace. Nawet park jurajski zrobili :-o:-o:eviltong:
Ja&Roniuś Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Viris napisał(a): Bardzo ładne okolice tam są. I góry i jeziorka i rzeczki i zamki przepiękne i pałace. Nawet park jurajski zrobili :-o:-o:eviltong: Ja pikole ale Ci zazdroszczę taka pikna kraina:crazyeye: Marzenie
Recommended Posts