Viris Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ja&Roniuś napisał(a):Ja pikole ale Ci zazdroszczę taka pikna kraina:crazyeye: Marzenie Obecnie mieszkam na Kujawach, ale tu też można trochę ładnych miejsc znaleść :)
Joss Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 A ja mieszkam na mazowszu:) A do Viris mam 50 km:)))) i tutaj juz malo pieknych miejsc mozna znalezc:)
Ja&Roniuś Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Joss napisał(a): jejku jaki słodziak, Beatko super foty naprawdę:loveu:
Viris Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Joss napisał(a):A ja mieszkam na mazowszu:) A do Viris mam 50 km:)))) i tutaj juz malo pieknych miejsc mozna znalezc:) No ale wsiadasz w autko i jedziesz do wloclawka i od razu widzisz piekne Virisy i inne widoki :>
misiaczek Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Beatko,piękna mordeczka Bajtusiowa :loveu:. Gratuluję nowego aparatu,wreszcie naoglądamy się chłopaka do sytu :evil_lol:.Póki nie nauczysz się sama wstawiać fotek (teraz musisz;)),to mi też możesz zawsze podesłać :).Maila chyba masz :).
Joss Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Misiaczek! I ja sie ubawiłam oglądajac Miski sesje...Twoje komentarze sa the best:) Viris, o mnie tez pomysl jak bedziesz organizowala wycieczke w swoje strony:) Bajetk sliczny:) Jeszcze bardziej w realu:)
Viris Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Joss Ty to masz juz u mnie stałe miejsce w samochodzie :evil_lol: Ale jakbysmy jechały z psami to by sąsiedzi by się chyba za głowy łapali. Z jednym prosiakiem jak przyjeżdżam to są jaja, a co dopiero z kilkoma. A w ogole ostatnio w Ostrowcu widziałam ślicznego buldożka. Miał prześliczną samczą łepetyne, szkoda ze strasznie sie spieszyłam, bo miałam wielką ochotę zagadać.
_beatka_ Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 oh dziekujemy z bajtusiem za te wszystkie komplemeny, z wrażenie aż się zaczerwieniliśmy:oops: :lol: ok, teraz obiecuje sie nauczyc wstawiac fotki, ale dopiero po zdanej sesji czyli po 29, ale napewno nadrobie:cool3: joss wielkie dzieki za pomoc:razz:
Wind Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Joss']Bajtuś Beatki....z nowego aparatu:) Joss, Bardzo prosze wyedytuj swoj post i dostosuj wielkosc zdjec do Regulaminu Forum Dogomanii, albo zamien zdjecia na linki! Mod
Joss Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Wind! Przepraszam, juz sie poprawiam. Beatka, nie ma za co:) Tak pomagam, że aż zlamałam regulamin;)
Wind Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Joss napisał(a): Tak pomagam, że aż zlamałam regulamin;) :lol: :lol: :lol: Ok, dziekuje :-) pozdrawiam, W.
Joss Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Noooo, jasne ze z Twojej Beatka:) Za kare musisz sie wychłostac;) To ja sierota chwlae sie ze umiem zdjecia wklejac a wklejam tak jak nienalezy;) a tak z innej beczki? Kiedy wystawa w Warszawie i gdzie?
_beatka_ Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 w sumie to jeszcze sama nie wiem dokladnie, ale wiem że się na niej spotkamy:razz: a swoja droge dziś pokutę już odprawilam, co prawda nie chlosta, ale depilowanie nóg depilatorem elektrycznym:lol:
misiaczek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 _beatka_ napisał(a): a swoja droge dziś pokutę już odprawilam, co prawda nie chlosta, ale depilowanie nóg depilatorem elektrycznym:lol: Łoł..to gorzej niż chłosta :smhair2::megagrin:. Joss aż taką sadystką chyba nie jest i dodatkowo chłostać Ci się nie karze :lol: :lol: :lol: .
_beatka_ Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 no wlasnie, dlatego wydaje mi się , że kara zostala juz spelniona:lol: basiulka, dziekujemy;)
Agama Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 JOSS :lol: witam wystawa w WARSZAWCE za 2 tygodnie liczac od tej najblizszej soboty-STADION GWARDII ul RACLAWICKA-mysle ze sie spotkamy:multi: :multi: :multi: 9grupa chyba w niedziele ale musze sprawdzic-teraz w sobote jedziemy do KRAKOWA a za tydzien do USTRONIA-czyli warszawka jeszcze nie na tapecie-pozdrawiam:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Joss Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Dzięki AGAMA, napwno się spotkamy. Dacie mi znac co i jak jak już będziecie po Krakowach, Ustroniach itp:lol: :lol: :lol: :lol: Beatka, ofiara spełniona:) Powinna wrocic moda na dlugie wlosy na nogach:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - mniej meczarni;)
Viris Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Mnie nie będzie jeśli to za dwa tygodnie... a szkoda... A żeby nie bylo offtop to poznajecie????????
Joss Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Hmmmm...buldozek francuski ...Viris chodzi Tobie o rase;)?:D
Viris Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Oh Ty wredniaku! Popatrz na ten ryjek i na białą skarpetke ;P
aanitaz Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Viris czy to jest Klara ???? Jak byla malutkim szkrabem
Recommended Posts