Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, super zdjęcia. Viris, Misiaczek, Basiulka...musze pojsc w Wasze ślady. Bo zapomnicie jak wyglądają moje nicponie;)

Posted

Joss napisał(a):
Dziewczyny, super zdjęcia. Viris, Misiaczek, Basiulka...musze pojsc w Wasze ślady. Bo zapomnicie jak wyglądają moje nicponie;)

To prawda...Twoje dziewczyny to jeszcze dzieci :-).Skoro my nie widzimy ich rozwoju,to za jakieś pół roku (jak bedziesz się tak opindalać) wstawisz fotki całkiem obcych bulwek ;) :lol:.

Posted

Super zabawa,tylko czasu dużo pochłania :cool3:.Te ostatnie rameczki to nie gotowce.Zrobiłam je całkiem sama.Niewiem czy zauważyłaś,że są podwójne.Czyli już umię warstwę na warstwę nakładać;).
Ufff...musiałam się pochwalić :evil_lol:.

Posted

_beatka_ napisał(a):
o kurcze jeszcze troche a z sotka zrobi sie rekin:lol: ;)
Beatko,to żarłacz sępi ;) :lol:.Nowy gatunek rekina,tzn jest żarłoczny jak sępi :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

Posted

wszytsko w swoim czasie :):):) skoncze jeden projekcik jak bede miec czas a bede miec napewno hehe waszymi pieskami tez sie zajme :):):):)

ciesze sie ze wam sie podoba :):):)

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nafotelnik jak kameleon,wtopił się w kolor fotela, co by go nie widać było i żeby pańcia zejść nie kazała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...