Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Codzienna porcja boksu.
Sotuś-sportowiec wielofunkcyjny:świeci ,śpiewa i boksuje :D

Zawodnicy zagrzewają się do walki :olympic:

Ale proszę państwa coś nie tak.
Zawodnik wagi piórkowej świeci i tym rozprasza zawodnika wagi cięzkiej.Musi chłopak jakoś się bronić.Miejmy nadzieję,że to nie po dopingu ;) :evil_lol:.

Koniec walki :klacz:.Wykończony piórkowy lezy na deskach

Ale,ale co tam się dzieje?Tego jeszcze nie było :crazyeye:.Przegrany piórkowy dostał buziaka od wygranego cieżkiego.Brawooo :klacz::klacz::klacz:

Posted

te tez super, fajnie misiaczku, że masz taki parczek niedaleko, u mnie same osiedla wkolo, najblizszy lasek jest 40min drogi na piechote ode mnie:roll:

Posted

Narazie Beatko lasek mamy,ale nie wiadomo jak długo, bo mają budować nowe bloki :placz:.No cóż,trzeba być wyrozumiałym.Ludzie muszą gdzieś mieszkać ;).

NASTĘPNE FOTECZKI MOICH BĄBELKÓW :)

Posted

kiespko...ale zanm ten ból, moje osiedle kiedys bylo bagnami:lol: ale osuszyli, lasek wycieli i teraz stawiana blok na bloku, a szkoda bo fajnie jest móc wyjść w lato na dlugi spacer po lesie

Posted

Moge Cie poczesac :cool3:

podetniemy koncowki :evil_lol:

jeszcze troche z tej strony :evil_lol:

teraz uczeszemy :-o

o ! prosze jak ladnie :loveu:

:crazyeye: Ty to masz oczy :loveu:

Posted

Witajcie po dłuższej przerwie!
Przesyłam Wam dzisiejszą fotkę 4 miesięczne FLOWER FOR YOU Król Arlekin
córkę Amore Mio Król Arlekin i Tobiasha - jest to suczka z II pokolenia Króla Arlekina.
Wszystkie osoby które mają ochotę pooglądania większej ilości fotek moich bulinek zapraszam na naszą nową stronę hodowli: http://krolarlekin.com.pl
Pozdrawiam
Monika i Król Arlekin

Posted

Beatko dziękuje Ci za miłe słowa o Keldzie ( to jej domowe imię) oraz o moich bulinkach. W zał. przesyłąm jeszcze jedną fotkę - tym razem chłopczyk - Borysek w wieku 6 mcy.
Własnie pracuję nad wgraniem jego nowych zdjęć - jeśli ktoś ma ochotę pooglądac to serdecznie zapraszam za chwilke!
Monika i Król Arlekin
http://krolarlekin.com.pl

Posted

sa śliczne naprawdę:fadein:
jak one w wieku paru miesięcy są tak ladnie umięśnione i zbudowane to co bedzie jak beda dorosle, piekne cudenka:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...