misiaczek Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Codzienna porcja boksu. Sotuś-sportowiec wielofunkcyjny:świeci ,śpiewa i boksuje :D Zawodnicy zagrzewają się do walki :olympic: Ale proszę państwa coś nie tak. Zawodnik wagi piórkowej świeci i tym rozprasza zawodnika wagi cięzkiej.Musi chłopak jakoś się bronić.Miejmy nadzieję,że to nie po dopingu ;) :evil_lol:. Koniec walki :klacz:.Wykończony piórkowy lezy na deskach Ale,ale co tam się dzieje?Tego jeszcze nie było :crazyeye:.Przegrany piórkowy dostał buziaka od wygranego cieżkiego.Brawooo :klacz::klacz::klacz:
_beatka_ Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 misiaczku super fotki:lol: a sotek wygląda jak patyczek jak jest taki mokry, piekna, zmokla kurka:loveu:
misiaczek Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Beatko ciesze się,że Ci się podobają foteczki :smile:. Oto porcja następnych...
_beatka_ Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 te tez super, fajnie misiaczku, że masz taki parczek niedaleko, u mnie same osiedla wkolo, najblizszy lasek jest 40min drogi na piechote ode mnie:roll:
misiaczek Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Narazie Beatko lasek mamy,ale nie wiadomo jak długo, bo mają budować nowe bloki :placz:.No cóż,trzeba być wyrozumiałym.Ludzie muszą gdzieś mieszkać ;). NASTĘPNE FOTECZKI MOICH BĄBELKÓW :)
_beatka_ Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 kiespko...ale zanm ten ból, moje osiedle kiedys bylo bagnami:lol: ale osuszyli, lasek wycieli i teraz stawiana blok na bloku, a szkoda bo fajnie jest móc wyjść w lato na dlugi spacer po lesie
elżbietarusos Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Mi też bardzo podobają się Twoje fotki Misiaczku.
Basia&Safi Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Moge Cie poczesac :cool3: podetniemy koncowki :evil_lol: jeszcze troche z tej strony :evil_lol: teraz uczeszemy :-o o ! prosze jak ladnie :loveu: :crazyeye: Ty to masz oczy :loveu:
Buba_22 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 ojej....jakie fajne ...super fotki!!!:evil_lol: :lol:
_beatka_ Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 dziewczyny super fotki basiulka nie wiedzilam że safinka jest taką dobra fryzjerką;)
CK-KRÓL-ARLEKIN Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Witajcie po dłuższej przerwie! Przesyłam Wam dzisiejszą fotkę 4 miesięczne FLOWER FOR YOU Król Arlekin córkę Amore Mio Król Arlekin i Tobiasha - jest to suczka z II pokolenia Króla Arlekina. Wszystkie osoby które mają ochotę pooglądania większej ilości fotek moich bulinek zapraszam na naszą nową stronę hodowli: http://krolarlekin.com.pl Pozdrawiam Monika i Król Arlekin
_beatka_ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 jaka ona sliczna:loveu: jak na 4miesiące to jest bardzo ladnie umięśniona,oglądalam galerię, piękne bulwki:loveu:
CK-KRÓL-ARLEKIN Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Beatko dziękuje Ci za miłe słowa o Keldzie ( to jej domowe imię) oraz o moich bulinkach. W zał. przesyłąm jeszcze jedną fotkę - tym razem chłopczyk - Borysek w wieku 6 mcy. Własnie pracuję nad wgraniem jego nowych zdjęć - jeśli ktoś ma ochotę pooglądac to serdecznie zapraszam za chwilke! Monika i Król Arlekin http://krolarlekin.com.pl
_beatka_ Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 sa śliczne naprawdę:fadein: jak one w wieku paru miesięcy są tak ladnie umięśnione i zbudowane to co bedzie jak beda dorosle, piekne cudenka:loveu:
Viris Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Sliczne maluchy. Misiaczek coraz lepsze kombinacje ze zdjeciami :> Ja zaraz cus na raty powrzucam.
Viris Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 W domku. Pierwszy raz udalo mi sie zlapac Klarcie w takiej pozie ;> :loveu: Moja kochana Marzycielka
Viris Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Tu juz na salonach. Czyli jak Buldozek Francuski pasuje do wysokich standartow mieszkania.
CK-KRÓL-ARLEKIN Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 VIRIS - te oczka mi przypominają spojrzenie mojej bulwki - FIONY Patrzą tak jakby o czymś marzyły - ciekawe o czym? Przesyłam Fionke ponizej z jej marzycielskim spojrzeniem Pozdrawiam Monika i Król Arlekin http://krolarlekin.com.pl
Viris Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Sesja kocykowo kanapowa. Ale ja lubje tego kurczaczka :>
Recommended Posts