Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

joss ale im zrobilas perwesyjna poscielową sesyjkę:evil_lol:
śliczne dziewczynki:loveu:
pw wszyscy chwlą bulwki z Twoich zdjęć a mnie sie jeszcze tak podobają boksie, to świetne psiaki, szczególnie ladny jest ten z kopiowanymi uszkami:loveu:

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Joss super foty :evil_lol:

beatka bo to wszystko od bokserów się właśnie zaczęło :evil_lol:
jednak w chwili obecnej nie posiadamy juz bokserów a suki ze zdjęć przekroczyły już dość dawno teczowy most.

Posted

A juz naogladalas sie wszystkich zdjatek? Ostatnio dodawalam sporo zdjec Klarysa.

Teraz niestety nic nie dodam bo jestem w Warszawie. Nie moge nawet pocykac bo jestesmy od siebie daleko :(

Posted

No wlasnie nie wiem :oops:
Ale raczej nie. Dziwnie sie zachowywala jakis czas, ale psiury sie nie zbieraly pod drzwiami wiec chyba nie.. Plamki jakies podejrzane byly ale malutko...

Posted

Rozmawialam z Atenka dzisiaj i wspominala o 12 kg. Ale nie wiem dokladnie.

Moja Klarcia tez kolo 12 kg. Ostatnio wazylismy sie i bylo z tego co pamietam 11,6.

Posted

Dorka lada moment skończy rok (szykujcie się na netową imprezkę) i waży 12kg.
Przy jej wadzie serca kardiolog mówi , że to cud, iz tak "wyrosła", bo u psów z taką wadą nie tworzy się masa mięśniowa a u Dorki jakieś mięsko jest i dalej przybywa:lol:

Posted

Viris napisał(a):
Bo ma ukochana Pancie ktora o nia tak bardzo dba i tak bardzo sie o nia troszczy:loveu:
:calus:
TYlko coś ostatnio Dorka stała się niejadkiem suchej karmy, wogóle wybrzydza przy misce.

Posted

Ciesz sie ze dopiero teraz. Klara tak od zawsze i to jest na prawde cud jak sie polakomi na miske z suchym jak tylko postawie na ziemi.

Posted

to z tym wybrzydzaniem przy jedzeniu to normalka:p
a co Ty myslisz Atenko, że Bajtek to je suche chetnie?
nie!on jak jest na skraju wyczerpania glodowego to ostatecznie może zjeść suche:evil_lol:

Posted

[quote name='_beatka_']misiaczku zobacz jaki mam piekny avatarek dzięki Tobie:loveu:
bardzo dziekujemy za niego razem z bajtkiem:cool3:
Proszę bardzo :lol:.
Cieszę się,że jesteś zadowolona ;).

Ciąg dalszy szaleństwa w PS ;) .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...