misiaczek Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Viris,dzięki za poprawkę.Już pozmieniałam.Rzeczywiście jest róznica.Ja wiedziałam,że jest takie cóś do rozcierania,ale jakoś zapomniałam rozmazać. Banerek taki sobie...dopiero się uczę.Ale jak na pierwsze,to może być. Jestem z siebie bardzo dumna :evil_lol:;).
_beatka_ Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 basiulka co wy macie sklep z psia moda, że safinka na kazdym zdjęciu taka wylaskowana?:lol: misiaczek extra fotki, szczególnie ujezdżanie świni przez misie:evil_lol:
misiaczek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Beatka,widziałaś avatarek i banerek z Bajtkiem???Jest na 332 str.
misiaczek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Skoczki to bardzo miłe zwierzątka,ale...na obrazku ;).Ten czarny mi się podoba. Viris,ile Ty masz tych maluchów??? Klara widze,że żyje z nimi ok :smile:.
Viris Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Jak pancia patrzy to Klara jest grzeczna. Szczegolnie w towarzystwie skoczkow. Jakbym nie patrzyla to pewnie by tylko ogonki z nich zostaly. Niedawno pozegnalismy najstarszego naszego skoczka i ostatniego samca w naszym stadzie. Zostalo mi 7 laseczek. W tym dwie czarne. Mamusia i córusia. Ostatnio przenioslam je do jednego duzego terrarium i postawilam kolo komputera. Dzieki temu Klara chetniej siedzi mi na kolanach bo moze zagladac co tam u maluchow. :loveu:
Basia&Safi Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 ale super fotki :):):) a puszczasz te skoczki zeby pobiegaly sobie po domu /?? napisz cos wiecej o tych zwierzakach moze zainwestuje w takiego bo chomiki mi sie znudzily :] :):):)
Viris Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Basiulka - puszczam je na lozko, ale KLara jest strasznie nimi zainteresowana wiec mniej juz biegaja niz jak Klarci nie bylo. Jak jest cieplo zrobilam z Arkiem taka klatke bez dna i bez sufitu i wyprowadzamy je na dwor do lasku. Kladziemy je do srodka klatki one sobie kopia dolki i bawia sie na dworku wtedy. Sa przemile. Nie gryza (przynajmniej te ktore ja mam) bardzo dobrze sprawdzaja sie jako niszczarka do dokumentow. Cokolwiek wpadnie do akwarium to zostaje rozdrobnione w milimetrowe szczatki. Bardzo czyste jesli chodzi o zapachy. Moje nauczone sa siusiania i kupkania do kuwetki (okragly sloiczek z piaskiem). Najlepiej trzymac sie w akwarium. Klatki nie polecam. Wysypia polowe trocin na zewnatrz i w srodku nocy beda gryzc prety klatki. A w akwarium jest na serio super. Co jeszcze chcialabys wiedziec? Aha jeszcze nie polecam trzymania wiecej niz jednego samca. Samice moga zyc w stadzie z jednym samcem (ale uwaga na sex :> ) Dwa samce beda ze soba walczyc.
_beatka_ Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 misiaczku nie wiem jak to możeliwe ale nie zauwazylam nawet prezenciku od Cibie:shake: ale sa sliczne!:multi: :multi: :multi: szczególnie banerek!jak mam go zamieścić jako moj podpis? viris zdjecia skoczków przepiekne, wiadć ze robione przez profesjonalnego fotografa;) mój bajtek tez uwielbia wgapiac się na żólwie, ale i tak chyba najbardziej lubi spac na kratce wentylacyjnej dużego terrarium:lol:
_beatka_ Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 basiulka to masz talent:cool3: może zaczniesz szyc buldozkowe ubranka profesjonalnie?
Viris Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 _beatka_ napisał(a): szczególnie banerek!jak mam go zamieścić jako moj podpis? W profilu musisz wkleic linka do niego. Tam gdzie jest miejsce na edycje podpisu. Linka wezmniesz klikajac prawym przyciskiem myszy na banerek w poscie misiaczek. Kliknij prawym przyciskiem i kopiuj pozniej jak juz wejdziesz w swoj profil daj wklej. Jesli nie ma kopiuj/wklej to dziala zamiast kopiuj - ctrl+c zamiast wklej ctrl + v.
_beatka_ Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 viris dzieki za pomoc;) alez mam sliczniutki banerek:multi: misiaczku bardzo dziekujemy z batkiem:loveu:
Viris Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Szybko sobie posradzilas widze :> Bardzo wesolo sie z tym banerkiem zrobilo na stronach forum!! Misiaczek gratulacje. Beatko jakbys chciala tez avatarek to mozna albo na tej samej zasadzie albo trzeba zapisac na dysku i zgrac z dysku. Nie pamietam dokladnie.
misiaczek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 _beatka_ napisał(a):misiaczku nie wiem jak to możeliwe ale nie zauwazylam nawet prezenciku od Cibie:shake: ale sa sliczne!:multi: :multi: :multi: szczególnie banerek!jak mam go zamieścić jako moj podpis? Cieszę się,że Ci się podobają :lol:.
misiaczek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Avatar trzeba zgrać na dysk. Wejść w panel uzytkownika. Potem: edytuj avatar Potem: importuj avatar z dysku.
_beatka_ Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 ale avatarek ktory zrobila misiaczek psuje moja szpetna glowa... moglabyś misiaczku uciąć mi glowe?to wtedy bajtus bylby bardziej widoczny i bym go wkliela:loveu:
misiaczek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 _beatka_ napisał(a):ale avatarek ktory zrobila misiaczek psuje moja szpetna glowa... moglabyś misiaczku uciąć mi glowe?to wtedy bajtus bylby bardziej widoczny i bym go wkliela:loveu: Ok..głowa nie szpetna,ale jak chcesz to utne,tylko kolacje zjem.
_beatka_ Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 super by bylo:multi: ucinaj nie krępuj się:cool3:
Viris Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Smacznego misiaczek. Ja wlasnie po kolacji. Tak sobie mysle. Jak masz chwile to mozesz zrobic Avatarek z Klara ale zeby byla troche bardziej widoczna. Moze dodac jej jeszcze myszoskoczka? To tak jaby Ci sie nudzilo. Ja nie mam pomyslu na nowy banerek. Juz sobie zrobilam calkiem fajny to sobie przypomnialam ze nie moze byc gifem :placz:
misiaczek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Beatko czy może być takie cóś??? Jesli nie, to postaram się zrobić inny jutro. Viris,Tobie też coś sprubuje wymyslić jutro. Czuje się przez Was podbudowana,że moje wypociny się podobają:evil_lol:.Tak się zdobywa uznanie...uznanie w necie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.(Cytat z reklamy piwa gdyby ktoś nie wiedział).Niedługo zacznę seryjną produkcję banerków :evil_lol:
Viris Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ok tylko dla mnie mniej oczojeb*e kolorki :> Bo ja taka spokojna jestem :biggrina: Ja zaraz wstawie zdjecia z dzisiejszego spacerku. Klara dawno nie byla na spacerku w lesie wiec juz sie nad nia zlitowalam. Pobiegalysmy sobie duzo duzo duzo :) Juz sie nie moge doczekac jak na dworku bedzie zawsze slonko i bede mniej chorowac :bigcool:
misiaczek Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Viris napisał(a):Ok tylko dla mnie mniej oczojeb*e kolorki :> Bo ja taka spokojna jestem :biggrina: :megagrin::megagrin::megagrin: za spokojność:megagrin::megagrin::megagrin: Postaram znaleźć jakieś spokojne tło.Ja tam lubie kolorki...oczywiscie nie na sobie;).Od razu weselej.
Recommended Posts