_beatka_ Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 misiaczku czy sotek sam wskakuje na te wszystkie meble wlącznie ze stolikeim od komputera? to istny akrobata:multi: viris klarcia sliczna, a co Ty jej sesje poscielową robisz?:cool3:
misiaczek Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Beatko, Sotuś sam wskakuje na biurko,tylko najpierw musi sobie zrobić schodek z krzesełka :lol:.Nietrudno być akrobatą jak się wazy 4,5 kg :lol:. Ale Misia tez umie skakać, np do łóżeczka i do wanny ;) :evil_lol:.I jeszcze umie podskakiwać do stołu, jak jedzonko tam leży :lol:. Takie skoczne te moje burki :multi:.
Viris Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Joss napisał(a):Z Klarci śliczna modelka, moze poduczy moje głupole pozowania?:) A z Misiaczkowych Leniwców...w istocie Leniwce:) Sliczne;) My dopiero pierwszy raz tak ladnie wspolpracowalysmy ze kilka zdjec wyszlo ok :> Jak dojde do tego jak to sie udalo zdradze sekret ;>
Viris Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 _beatka_ napisał(a): viris klarcia sliczna, a co Ty jej sesje poscielową robisz?:cool3: To nie posciel. Rozlozylam bialy material zeby porobic zdjecia, i to nie byly w planach zdjecia Klarci. Ale ona postanowila pozowac i rozwalila sie na calym materiale i nie bylo wyjscia.. A swoje plany musialam odlozyc. :>
_beatka_ Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 :loveu: to ona jednak ma pociąg to fleszt aparatow, modelka mala:lol: ale wyszla swietnie
Viris Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Klara i Kropka w lesie :) Czesc I. Uciekne Ci bez problemu! Az Ci siem uszy polamia :> No dobra zartowalam tylko z tymi uszami... Zobacz : Tak sie trzeba zapierac jak nie chcesz jeszcze isc do domu. Ja zawsze tak robie i skutkuje :> Trzeba zrobic im jakis kawal.. gdzie by tu mozna sie schowac?
Viris Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Czesc II. No to teraz poszalejemy :> Udawajmy ze jestesmy grozne! O kurde.. mialas tylko udawac. A ja sie na prawde wystraszylam.. Ucieeeekam.
Viris Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Czesc III. Teraz ja pogonie Ciebie! Argh!! Tyy.. zobaaa jaki wielki osniezony kamien! Ciekawe.. bardzo ciekawe.. Ee to tylko zwykly kamien. Lepiej sie pobawmy!
Viris Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Czesc IV. Kto kogo teraz goni? Bo juz sama nie wiem :> No dobra jednak teraz ja gonie Ciebie!! Cala jestem w sniegu. Nie wachaj mi tyleczka, daj sie w spokoju otrzepac!! No dobra juz nie wacham.. otrzepuj siem z tego sniegu..
misiaczek Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 . No co...nigdzie nie pójdę.Dlaczego już idziemy?Ja się chcę jeszcze pobawić :cool3:.
Viris Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Ciag dalszy mysle nastapi. Na razie musze cos zjesc :)
Viris Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 misiaczek napisał(a):No co...nigdzie nie pójdę.Dlaczego już idziemy?Ja się chcę jeszcze pobawić :cool3:. To bylo na poczatku spacerku :> Zdecydowanie pokazywala kolezance co na ludzi dziala :>
_beatka_ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 viris super fotki, klarcia juz duza dziewczynka jest;) a co to za kropka? jakaś klarciowa fumdela?:multi:
Viris Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Beatka - Kropka to dzisiaj poznana kolezanka. Ale szczerze mowiac mam nadzieje ze jeszcze sie uda im razem pobiegac ;) Jutro postaram sie wkleic wiecej fotek. Sliczna z Kropki psinka :>
misiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 MISIOWE WCIELENIA ;) Misia zapatrzona Misia zamyslona Misia hipnotyzer Misia jełopek
Viris Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Dobre!! Uniwersalna ta Misia :> I ramki widze juz niezle wychodza :>
misiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 hi hi ramki sa juz w gimpie :evil_lol:.Ja w nie tylko wstawiam fotkę i wybieram kolor.Jutro wstawię w zielonych :lol:. Ale zeby stworzyć jakieś bardziej skomplikowane rameczki...to niestety jeszcze sie do tego nie zabrałam,bo to pochłania strasznie dużo czasu ;).
Viris Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Ale ja tez wstawiam gotowe ramki. Nie ma sensu robic samemu jak w roznych programach jest tyle ladnych ramek gotowych :)
_beatka_ Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 misia zmyslowa zdecydowanie wymiata:lol: taka zalotnica z niej, ze ja sie nie dziwie że jak sotek ja zobaczyl to od razu odezwaly się w nim samcze instynkty:lol: ;)
misiaczek Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Viris,widzisz jaka ze mnie gapa.Ja znalazłam te jedne i myslałam,że dokonałam super odkrycia :evil_lol:.A inne trzeba robić samemu :evil_lol:. Beatko,zalotnica mówisz? Ja jej dam zaloty w tym wieku :mad:.Biedny Sotuś później z temperamentem sobie nie radzi ;) :lol:.
Viris Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Misiaczek - oj tam od razu gapa. Nie rodzimy sie wiedzac wszystko. Kazdy kiedys cos odkrywa nowego :>
Recommended Posts