Jump to content
Dogomania

Galeria zdjęć (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmmm no ładne to one są, ale dziwnie się je głaska, ni to owłosione ni gołe :evil_lol: taki meszek :evil_lol:

Posted

Ło jo joj...ten nagusek to nie dla mnie :cool3: :lol:.

PW,przeproś kocice,że jej płeć zmieniłam :evil_lol:.Ta druga taka szaro-niebieska,też cudna.

Viris,serial z Klarą i kotem świetny :loveu:.

Moje piesy nigdy nie miały stycznosci z kotami,więc nie wiem jak by się zachowały.A boję się,że Misia dała by mu czadu,bo kiedyś na spacerze zobaczyła i chciała go pogonić.Na szczęście była na smyczy.

Posted

To i ja cos dorzuce do tych pieknych zbiorow.

Minelo 150 dni od kiedy Klara jest u nas.

Z tej okazji pokaze kilka fotek z tamtych dni.

Pierwsze spanko w nowym domku.

Nowa Pancia mnie kocha.

Oooo jaki fajny bucik!!! (skonczyl zywot tego samego wieczoru)...

Tak sie fajnie spi. Ale co ja mam na tej szyjce. Jak to zdjac!?!?.. (przyzwyczajanie Klary do obrozki).

Aaaaaa!!!! Wrrraaaaghrrr!!! Niedobre lozko. Niedobre!!! Zagryze. (Czyli - po co gryzc malego gryzaka jak mozna miec wiekszego ).

Posted

10 kilowa pannica. Na szczescie waga stanela i zeberka sie chowaja. Bo nikt nie chcial wierzyc ze wazy 10 kiloa zebra stercza jak u zaglodzonego psiurka. Jeszcze dzisiaj postaram sie pokazac najswiezsze fotki.

Posted

Tyle tu fotek pieknych,że aż się w głowie zakeciło.:loveu:
Joss-przepiękne zdjęcia,cudnych dziewczynek,Klarcia to modelka - już dawno to mówiłam,kociaki rewelacyjne,Gacek spioszek słodziasty ,Safi super poza,maleństwo Stellanova cudne ,a ramka naprawdę śliczna-gratuluje!!!!!!!!!
Mam nadzieję,ze o nikim nie zapomniałam,ale wszystkie fotki super :multi:

Posted

Ja tez chce robic takie rameczki!!!! :) Wszystkie fotki czadowe, jakbym miala wybierac najaldniejsza to bylby problem:) Na szczescie nie musze:) Pozdrowka dla wszystkich foto maniaków:)

Posted

[quote name='Joss']Ja tez chce robic takie rameczki!!!! :) Wszystkie fotki czadowe, jakbym miala wybierac najaldniejsza to bylby problem:) Na szczescie nie musze:) Pozdrowka dla wszystkich foto maniaków:)

Joss - mozesz i Ty robic takie ramki :lol: .
Ja zaczęłąm dopiero tydzień temu o tym marzyć. Co prawda zarwalam noce. Bo przez pierwsze trzy dni nic mi nie wychodziło. Na okrągło czytałam posty na Dogomanii ( podaję Tobie link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8121 )
I dopiero wczoraj mi pierwsza ramka wyszła:multi:
Jak ja się cieszyłam....
A to najnowsza z basenji (mam nadzieję ,że wybaczycie brak buldozka).
Jest jeszcze w "obróbce" ;)
.

Pozdrawiam, Beata

Posted

Stellanova,ja tez próbowałam robić rameczki wg instrukcji Eweliny.Wszystko bardzo czytelnie opisała.Ale ja nie byłam tak wytrwała jak Ty :lol:.Po godzinie dałam spokój :lol:.
A w którym programie robiłaś te rameczki?W Photoshopie czy w Gimpie?

Posted

Na razie bez serialu. Komputer szwankuje.

Niedobry Puchatek!!!! Nie dosc ze lakomy na miodek to i z mojej michy podbieral.

Dinozaury przeciesz wymarly. Warghhhhrrr! (po pieciu minutach zabawy dino stracil noge i nie wydawal juz dzwiekow jak powinien)...

Posted

Dlatego Safi nie dostaje maskotek :cool3:
wczoraj w domu mialam zawody :) a to kilka fotek z nich :)
Wyscig :
Przygotowani ... do startu ... start !!

Piłeczka wysówa sie na prowadzenie !!!

ale niezawodna Safi ja dopada !!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...