Joss Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Te sa boskie:) <foto z netu> PW, ten Twoj dachowiec calkiem rasowo wygląda:) Viris super sesja:)
PW Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Viris , dobre hehe :evil_lol: Joss nie mów że byś chciała takiego nagusa :evil_lol:
Basia&Safi Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 ooooo jacie ale super heheh Runda 2!! Przyczajony Buldożek - ukryty Kot. wiecej wiecej :)
Viris Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Jak znajde czas to jeszcze cos dorzuce. Moze druga walke lub cos :) Joss - mi te sfinksy tez sie bardzo podobaja.
PW Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Hmmm no ładne to one są, ale dziwnie się je głaska, ni to owłosione ni gołe :evil_lol: taki meszek :evil_lol:
misiaczek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Ło jo joj...ten nagusek to nie dla mnie :cool3: :lol:. PW,przeproś kocice,że jej płeć zmieniłam :evil_lol:.Ta druga taka szaro-niebieska,też cudna. Viris,serial z Klarą i kotem świetny :loveu:. Moje piesy nigdy nie miały stycznosci z kotami,więc nie wiem jak by się zachowały.A boję się,że Misia dała by mu czadu,bo kiedyś na spacerze zobaczyła i chciała go pogonić.Na szczęście była na smyczy.
Basia&Safi Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 to tak sie nie robi :-( ?? juz nie bede :):):)
PW Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 a tu nasza kolejna znajda, tym razem kocur Gustaw ze śmietnika:evil_lol:
Basia&Safi Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 :crazyeye: te oczy o rany super kocurek :)
Viris Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 To i ja cos dorzuce do tych pieknych zbiorow. Minelo 150 dni od kiedy Klara jest u nas. Z tej okazji pokaze kilka fotek z tamtych dni. Pierwsze spanko w nowym domku. Nowa Pancia mnie kocha. Oooo jaki fajny bucik!!! (skonczyl zywot tego samego wieczoru)... Tak sie fajnie spi. Ale co ja mam na tej szyjce. Jak to zdjac!?!?.. (przyzwyczajanie Klary do obrozki). Aaaaaa!!!! Wrrraaaaghrrr!!! Niedobre lozko. Niedobre!!! Zagryze. (Czyli - po co gryzc malego gryzaka jak mozna miec wiekszego ).
misiaczek Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Jaka malutka :loveu:.....a teraz to już pannica.
Viris Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 10 kilowa pannica. Na szczescie waga stanela i zeberka sie chowaja. Bo nikt nie chcial wierzyc ze wazy 10 kiloa zebra stercza jak u zaglodzonego psiurka. Jeszcze dzisiaj postaram sie pokazac najswiezsze fotki.
stellanovaa Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Witam, Na zdjęciu moja córka Stella z małym 10-cio tygodniowym Sasibem. To moja pierwsza ramka, którą wykonałam dzieki Dogomanii:multi: Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów.
Wiola.od.Gacka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Cudna ramka. Gratuluję. Zdjęcie wramce bardzo ładne. Mama Wioli
Hebulka Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Tyle tu fotek pieknych,że aż się w głowie zakeciło.:loveu: Joss-przepiękne zdjęcia,cudnych dziewczynek,Klarcia to modelka - już dawno to mówiłam,kociaki rewelacyjne,Gacek spioszek słodziasty ,Safi super poza,maleństwo Stellanova cudne ,a ramka naprawdę śliczna-gratuluje!!!!!!!!! Mam nadzieję,ze o nikim nie zapomniałam,ale wszystkie fotki super :multi:
Joss Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Ja tez chce robic takie rameczki!!!! :) Wszystkie fotki czadowe, jakbym miala wybierac najaldniejsza to bylby problem:) Na szczescie nie musze:) Pozdrowka dla wszystkich foto maniaków:)
stellanovaa Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 Wiola.od.Gacka napisał(a):Cudna ramka. Gratuluję. Zdjęcie wramce bardzo ładne. Mama Wioli Dziekuję:oops: . Beata
stellanovaa Posted January 23, 2006 Posted January 23, 2006 [quote name='Joss']Ja tez chce robic takie rameczki!!!! :) Wszystkie fotki czadowe, jakbym miala wybierac najaldniejsza to bylby problem:) Na szczescie nie musze:) Pozdrowka dla wszystkich foto maniaków:) Joss - mozesz i Ty robic takie ramki :lol: . Ja zaczęłąm dopiero tydzień temu o tym marzyć. Co prawda zarwalam noce. Bo przez pierwsze trzy dni nic mi nie wychodziło. Na okrągło czytałam posty na Dogomanii ( podaję Tobie link http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=8121 ) I dopiero wczoraj mi pierwsza ramka wyszła:multi: Jak ja się cieszyłam.... A to najnowsza z basenji (mam nadzieję ,że wybaczycie brak buldozka). Jest jeszcze w "obróbce" ;) . Pozdrawiam, Beata
misiaczek Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Stellanova,ja tez próbowałam robić rameczki wg instrukcji Eweliny.Wszystko bardzo czytelnie opisała.Ale ja nie byłam tak wytrwała jak Ty :lol:.Po godzinie dałam spokój :lol:. A w którym programie robiłaś te rameczki?W Photoshopie czy w Gimpie?
Viris Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Gratulacje Stellanovaa. Dzieki Hebulka i Joss. Dzisiaj posiedze nad kolejnym "serialem".
Viris Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Na razie bez serialu. Komputer szwankuje. Niedobry Puchatek!!!! Nie dosc ze lakomy na miodek to i z mojej michy podbieral. Dinozaury przeciesz wymarly. Warghhhhrrr! (po pieciu minutach zabawy dino stracil noge i nie wydawal juz dzwiekow jak powinien)...
Basia&Safi Posted January 24, 2006 Posted January 24, 2006 Dlatego Safi nie dostaje maskotek :cool3: wczoraj w domu mialam zawody :) a to kilka fotek z nich :) Wyscig : Przygotowani ... do startu ... start !! Piłeczka wysówa sie na prowadzenie !!! ale niezawodna Safi ja dopada !!!
Recommended Posts