Draczyn Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Joss napisał(a)::D No chciałam zebyście o piesiluku opowiedziały:) Podoba mi sie. Pancie też no ale skoro zajęty:razz:Zajęty i ma ładną żonę:multi::multi:
elżbietarusos Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 A żona Stasia , nie dość że ładna , to jeszcze bardzo miła.
Draczyn Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 To nasze pieski w przedpokoju, drzemią podczas sprzątania mieszkania:multi::multi:
Wiola.od.Gacka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Jak słodko się poukładały. Silna grupa. Mama Wioli
Draczyn Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 Wiola.od.Gacka napisał(a):Jak słodko się poukładały. Silna grupa. Mama WioliJak porządki, to my sobie ręce urabiamy po łokcie, a one tak się leniuchy wylegują w przedpokoju:lol::lol:
Hebulka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Jaka piękna psia rodzinka !! Uwielbiam grupowe fotki Draczyn :loveu:
Draczyn Posted January 16, 2006 Author Posted January 16, 2006 [quote name='Hebulka']Jaka piękna psia rodzinka !! Uwielbiam grupowe fotki Draczyn :loveu: Hebulka, moje jest tylko zmniejszanie i wstawianie. Do aparatu się nie dotykam. Obsługuje go w 100%ach Marek
Hebulka Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Draczyn napisał(a):Hebulka, moje jest tylko zmniejszanie i wstawianie. Do aparatu się nie dotykam. Obsługuje go w 100%ach Marek Nie ważne kto,ważny efekt :multi: :multi: :multi:
Draczyn Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Hebulka napisał(a):Nie ważne kto,ważny efekt :multi: :multi: :multi:Pieski uważam, bez chwalenia sie, że mamładne, ale fotki niestety nie sa artystyczne:lol::lol::lol::lol::lol:
Joss Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Draczyn, świetne foto, nieżle się pospały:) A czy mają jakies preferencje kto z kim?:)
Basia&Safi Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :cool3:
kinia_w Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Draczyn'] To nasze pieski w przedpokoju, drzemią podczas sprzątania mieszkania:multi::multi: Jakie słodkie lenie :loveu::loveu::loveu: Draczyn, ja mam takie pytanko: jak masz tyle psiaków, to chyba całe mieszkanie (dom?) masz w psich rzeczach,prawda? :) Ja mam jednego małego Muszkietorka i gdzie nie idę, tam są rzeczy psa, ciekawe, jakby to wyglądało, jakbym ich miała całą taką śliczną gromadkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Joss Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Arrigo lubi liście:) Fajna, parapetowa sesja Anutka:)
Draczyn Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 kinia_w napisał(a):Jakie słodkie lenie :loveu::loveu::loveu: Draczyn, ja mam takie pytanko: jak masz tyle psiaków, to chyba całe mieszkanie (dom?) masz w psich rzeczach,prawda? :) Ja mam jednego małego Muszkietorka i gdzie nie idę, tam są rzeczy psa, ciekawe, jakby to wyglądało, jakbym ich miała całą taką śliczną gromadkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Zabawek jeest dokładnie tyle samo, ile byłoby przy jednym psie, ale pozatym są plastikowe butelki, patyki i plastikowe doniczki przynoszone z ogrodu, szyszki itd. Codziennie rano te wszystkie trofea trzeba sprzątać iwyrzucać
Draczyn Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Anutko znów sliczne fotki, pięknych piesków Basiulka Safi jak zwykle piękn panieneczka
Basia&Safi Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 Safi wlasnie usnela :) tylko czmu w tym miejscu :cool3:
kinia_w Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 basiulka22tychy napisał(a):Safi wlasnie usnela :) tylko czmu w tym miejscu :cool3: Pewnie jej zabrałaś posłanie, niedobra Basia :evil_lol:
Draczyn Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 To miejsce, pewnie najbardziej pachnie pańcią i dlatego tam właśnie podsypia. Choć niewygodnie, ale bliżej ukochanej pani:lol::lol::lol::multi::multi::multi:
kinia_w Posted January 17, 2006 Posted January 17, 2006 [quote name='Draczyn']Uroki zimy Gdzie jest pies, gdzie jest pies? Zabawa w chowanego :cool3::cool3::cool3:
Draczyn Posted January 17, 2006 Author Posted January 17, 2006 Tak chowaja się za krzaki i wzajemnie się obszczekują:multi::multi::multi::multi::multi:
Recommended Posts