Daga_i_Oskar Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 :lol: :lol: Witam wszytskich :) Ale mam przeboje z tym moim komputerem :puppydog: Obecnie już jestem odłączona od laptopa, ale nie wiem na jak długo :puppydog: Był dzisiaj facet, który zajmuje się naprawą komputerów i sprawdził ta, w BIOSie czy wszytsko gra, ale 2 ustawienia były nie tak, więc myślałyśmy, że tu go bolo - tego komputera oczywiście :lol: :lol: My już ucieszone i zadowolone, że wszytsko gra, a tu rybka :lol: :lol: Facet poszedł a komputer dalej zaczął nam odwalać szopki w postaci zacinania się wrr :puppydog: :puppydog: Póki co jestem od 15 minut i "odpukać" :lol: :lol: działa :) sayma, już się w tym roku tyle nazdawałam, więc stwierdziałm, że muszę chwilę sobie odpoczać i nie pojechałam hihi :lol: :lol: Mam nadzieję, że ręcę od trzymania kcukasów Cie nie bolą :oops: Mrówka, Oskarek jest bardzo miłym pieskiem przed Świętami, więc przebacza Ci te zaniedbania w jego galerii :lol: :lol: - przekupiłaś go tymi kostakmi, ze tak powiem :grins: Lucy, Czy on ma smycz na klucze do swojego koszyka :wink: czy tylko tak mi się wydaje hahaha :x-mas: o jaką smycz,klucz, koszyk chodzi? Chyba jakaś nie kumkumata jestem :lol: :lol: :lol: Samanta, dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy ponownie. A może pokażesz nam śliczną Rapsodie? :buzi Quote
Daga_i_Oskar Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 Kilka zdjęć z dzisiejszego spacerku :jumpie: :lol: :jumpie: Idziemy na ogródek po sosenke, żeby w domku ładnie pachniało :x-mas: oczywiście teren trzeba było zaznaczyć :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 :lol: w trakcie łapania śniegu :lol: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: :flasings: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 :jumpie: :lol: :jumpie: Ok to już ostatnie zdjęcia z dzisiejszego spacerku :lol: ale najśmieszniejsze :lol: :lol: :lol: Oskarek tak szybko biega, że jego tylnie łapy wyprzedzają jego przód :lol: :jumpie: :lol: :jumpie: :lol: :jumpie: a tutaj to nie wiem co Oskarek za poze strzelił, ale uśmiałam się z tego zdjęcia, że hey :lol: :lol: :lol: Pozdrawiamy :) Quote
Magda Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 I tutaj tez bede zachwalac!!! :jumpie::jumpie::wink: Pikny, pikny i jeszcze raz pikny!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Teklunia Posted December 22, 2005 Posted December 22, 2005 [quote name='Daga_i_Oskar'] Wszystkie zdjecia sa bardzo fajne, bo Oskarek zawsze slicznie wychodzi :) Moze dlatego, ze jest sliczny... Ale to zdjecie to majstersztyk! Swietnie udalo Ci sie go złapac :) Nie moge sie napatrzec! Quote
Daga_i_Oskar Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 :lol: :lol: :lol: Kasiu ja to szczerze mówiąc sama nie wiem jak mi się udalo uchwycić to zdjęcie, ale jak je zobaczyłam po zgraniu na kompa to miałam ubaw po pachy :lol: :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Aluś, Moniś:x-mas: dziękuje Wam Kochane za śliczne karteczki i życzonka :buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 CHCIELIŚMY BARDZO SERDECZNIE PODZIĘKOWAĆ WSZYSTKIM ODWIEDZAJĄCYM NASZĄ GALERIE SKŁADAJĄC ŻYCZENIA :x-mas: :x-mas: Quote
Teklunia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 [SIZE=+3]Wszystkiego co najpiękniejsze, dużo ciepła i miłości w czasie zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, a także w nadchodzącym 2006 roku życzą Kasia i Tenulek... Quote
Daga_i_Oskar Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Rany julek :jumpie: :jumpie: jaki śliczny :x-mas: do nas zajrzał - dziękujemy ślicznie TENulkowi i Kasiulce za życzonka :buzi: Quote
Magda Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 A ja wyslalam karteczke droga elektroniczna, mam nadzieje, ze doszla;-);-):x-mas: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Jojkuś, jojkuś ile pięknych Świątecznych karteczek dostałam - dziękuje Wam ogormnie dziewcynki :buzi: Madziu, właśnie odebrałam poczte - dzieki :buzi: aga1215 - nic nie widać :( Quote
asiunia Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Mikołaja w kominie Prezentów ile sie nawinie Cukierków skrzynki Do nieba choinki Przed domem bałwana I Sylwestra do rana Asia&Metka&Rocky Quote
Daga_i_Oskar Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: Asiunia dziękumey ślicznie za życzonka :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: Quote
BoJa2 Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Gwiazdki najjaśniejszej Choinki najpiękniejszej Prezentów wymarzonych Świąt mile spędzonych :x-mas: :x-mas: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 23, 2005 Author Posted December 23, 2005 Hugo-Kochaś napisał(a):Gwiazdki najjaśniejszej Choinki najpiękniejszej Prezentów wymarzonych Świąt mile spędzonych :x-mas: :x-mas: :x-mas: dziękujemy :buzi: :x-mas: Quote
mrowka Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Ale Oskarek slicznie wyglada w tych ubrankach :iloveyou: we wszystkim mu do twarzy :angel: WESOŁCYH ŚWIĄT!!! http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka2000.swf Quote
Recommended Posts