Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga i Oskarek........... Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Ci spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje Ciebie i najbliższych
Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia.
spoznione ale szczere buziaki .............

Posted

Jeszcze raz Wszystkim bardzo serdecznie dziękuje za wspaniałe życzenia :buzi:

Święta ... święta ... i po świętach - i znowu czekać cały rok na kolejne :)
Święta przez to że wypadły w sobotę mineły bardzo szybko, ale od dodatkowych kilogramów nie dało się uciec hihi.

Wczoraj świętowaliśmy z rodzinką 23cią Rocznicę Ślubu naszych rodziców. Jak co roku w 2gi dzień Świąt miło spedzamy ten dzień, więc miło kończymy Święta :)

Posted

Skoro już po ŚWIĘTACH to miło sobie powspominać ten czas na zdjęciach, więc dzielę się tymi wspomnieniami z Wami :) :) :) :)

Już wszystko przygotowane, wyczekujemy pierwszej Gwiazdki

Nie mogło zabraknąć makówek :)

pierożki ...

pyszne ciasta - aż ślinka cieknie

ach te chrupiące grzaneczki :lol:

Posted

kompot z suszonych owoców - ale to nie dal mnie ble

Można już zasiadać do stołu :)

Na stole się wszystko nie zmieściło, więc trzeba było wziąć jeszcze mały "dodatkowy" :)

Kilka pamiąytkowych zdjęc przy Choince :)

i z Oskarciem

moja MIŁOSC

Posted

Oskarcio dzielnie pilnował prezencików, bo dojrzał swoją nowa maskotkę :)

jak już dopatrzył się misia to szukał dalej pod choineczką czy jest coś jeszcze dla niego :lol: :lol:

To tam zajrzał, to tu :lol:

aż w końcu wszedł pod choinkę 8)

No co się tak patrzysz? prezentów szukam :)

Posted

Ale macie duzo prezencikow, a Oskarek jaki zadowolony z pedigree. Daga trafilas w 10! ;)
Ja chce jeszcze raz przezyc te swieta, za szybko minely.....:puppydog:

Posted

Dagusiu Świetne zdjęcia! Ślicznie wyszłaś na fotce razem z Oskarkiem.
Daga, czy to jest ten motylek? Jeszcze raz bardzo dziękuję za karteczkę i zdjęcie! :buzi: Mam nadzieję, że nie będziesz miała nic przeciwko, jeśli wkleję tu fotkę Besuli ze zdjęciem Oskarka:

Posted

[quote name='Marca_Besi']Dagusiu Świetne zdjęcia! Ślicznie wyszłaś na fotce razem z Oskarkiem.
Daga, czy to jest ten motylek? Jeszcze raz bardzo dziękuję za karteczkę i zdjęcie! :buzi: Mam nadzieję, że nie będziesz miała nic przeciwko, jeśli wkleję tu fotkę Besuli ze zdjęciem Oskarka:

Marcelko, ale sie ciesze, ze do Nas dotarłaś :buzi:
a za śliczne zdjecie Besulinki baardzo dziękuję no i Oskarek się koło niej nawet jakoś takoś prezentuje :lol:
Ależ tej Besunci szybciutko te wloski rosną nie mogę się napatrzeć, a my w piątek u fryzjera byliśmy :) ale teraz przerwe robimy do wiosenki i później na "0" :D
A Ty zapuszczasz w końcu Besuńci te włoski?
A motylek jak zawisł na mojej szyi 18go września tak do tej pory wisi :buzi:

Posted

Obejżałam całą galerię i muszę przyznać, że Oskarek się niesamowicie wybarwił!! Teraz tylko oglądamy ze wszystkich stron Ramzesika i czekamy, aż też troszkę zbrązowieje... :D

Posted

A ! I jeszcze zapomniałam napisać, że to normalnie podłe takie fotki wstawiać! Mam na myśli te pyszności na stole! Ja wyjadłam pół lodówki jak zobaczyłam!! :lol: ;)

Posted

Witaj Nikusia :calus:

Cieszymy się, że i Ty do nas dotarłaś i oczywiście zapraszamy ponownie :)
Oskarcio rzeczywiście wybrawił się jak marzenie - na początku wydawało się, że będzie dużo jasniejszy ale jest curoczy taki jaki jest. Grzbiecik do tej pory mu się wybrawia - jest już cały stalowy ale teraz tak jakby trochę zjasniał :)
A co do tych pyszności to ja już się na nie patrzeć nie umiem, tak się najadłam, że już mi uszami wychodzi :lol:

Posted

Edytko,
miło że do nas zajrzałas i cieszymy się, że i Tobie Choineczka sie spodobała :buzi: a pierożki to specjał mamy :great:

Anetta,
to żółte to ziemniaczki tak umaszczone, że w buzi sie rozpływały - sama słodycz :)