Gosiek Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Zobaczymy - moze dziś się uda Dadze zalogować 8) Quote
Gosiek Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Nio - Daga musiała zmienić login i już sie może logować... jakieś problemy są z łączeniem wyrazów za pomocą "&" i wszyscy muszą pozmieniać nazwy użytkownikow u Admina 8) Daga - jesteś już? Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Kochani jestem już :lol: Udało mi się zalogować - dziękuję Ci Gosiu, bo to ona mi wsyztsko załatwiła, bo ja nawet dostępu do admina nie miałam. Teraz jest już wszytsko wyjaśnione i zamiast & mam _i_ Mam dużo fotek, które chciałam Wam wczoraj i dziś pokazać, ale nie wiem jak dam z wszytskim radę, ponieważ zaraz mam kolęde i czekam na Księdza :evil: To dla wszytskich Kochani Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Daga , ale cudowny Mikołajkowy Oskarek :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Daga , ale cudowny Mikołajkowy Oskarek :angel: Aluś takiego Mikołajowego Oskarka to mam spore i jak tylko pozmniejszam to powstawiam :) Quote
Hanna R. Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 No, Daga ! TO JEDYNY MIKOŁAJ, KTÓREGO JESTEM W STANIE STOLEROWAĆ DZISIAJ ! 8) ( wyjaśnienie w topicu boorków Asher ) I Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 MIKOŁAJKOWEGO OSKARKA c.d No i co się tak gapisz? Mikołaja nie widziales? :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Ale cudowny Mikołajek :angel: Daga ty powinnaś rodzinie własnej produkcji kartki na świeta wysyłać :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Ale cudowny Mikołajek :angel: Daga ty powinnaś rodzinie własnej produkcji kartki na świeta wysyłać :wink: Alicja, Jola od Gutka to mi proponowała czy nie chciałąbym robić świątecznych kartek z Oskarkiem w roli głównej. Ale ja nie wiem od czego się zabrać i jak powinny wyglądać :oops: :oops: Quote
Alicja Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Daga_i_Oskar napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ale cudowny Mikołajek :angel: Daga ty powinnaś rodzinie własnej produkcji kartki na świeta wysyłać :wink: Alicja, Jola od Gutka to mi proponowała czy nie chciałąbym robić świątecznych kartek z Oskarkiem w roli głównej. Ale ja nie wiem od czego się zabrać i jak powinny wyglądać :oops: :oops:Twoje fotki i Gosikowe rameczki i efekt murowany 8) Quote
Snoopy7 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Daguś poprostu brak słów - Oscarku you made my day. Daguś, właśnie, czy to naprawdę ty robiłaś te karteczki bo są bardzo profesjonalne jak od fotografa- Piękne Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 c.d http://img520.imageshack.us/img520/9161/p10101683qw.jpg/img] [img]http://img284.imageshack.us/img284/3322/p10101695lx.jpg" class="ipsImage" alt=""> Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Daga_i_Oskar napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ale cudowny Mikołajek :angel: Daga ty powinnaś rodzinie własnej produkcji kartki na świeta wysyłać :wink: Alicja, Jola od Gutka to mi proponowała czy nie chciałąbym robić świątecznych kartek z Oskarkiem w roli głównej. Ale ja nie wiem od czego się zabrać i jak powinny wyglądać :oops: :oops:Twoje fotki i Gosikowe rameczki i efekt murowany 8) w takim razie muszę z Gosieńką jakiś kontrakt podpisac :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Snoopy7 napisał(a):Daguś poprostu brak słów - Oscarku you made my day. Daguś, właśnie, czy to naprawdę ty robiłaś te karteczki bo są bardzo profesjonalne jak od fotografa- Piękne Aguś no co Ty do fotografa to mi daleko :oops: :oops: ale przyznam że robienie zdjęć bardzo mnie kręci, dlatego na wakacje planuję sobie kupić nowy aparacik, już oglądałam takie fajne z MINOLTY :lol: :lol: Ciesze się bardzo, ze zdjęcia Ci się spodobały to dla mnie wielka radość :) W tą sesję włożyłam wiele serca, zeby coś wyszło ;) le Oskarek mnie nie zawiódł i jak zawsze ładnie pozował Quote
sota36 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 wlasnie stwierdzilam tak - wlacze kompa (choc padam na twarz - oglednie mowiac) , poszukam kilku ulubionych galeryjek, poszukam i Oskarka, bo Daga przyslala mi pocztowke z nim, wiec pomyslalam, ze bedzie na DM wiecej mikolajkowych zdjec mini briarda - no i teraz ciesze nimi oczy!!!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Joluś no to się nie myliłaś, bo Mikołajowego Oskarka Ci u nad po dostatkiem, a to jeszcze nie wszytskie zdjęcia :oops: :angel: :angel: Quote
marlena924 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Oskarcio, gentleman w mikołajkowym stroju, uroczy jak zwykle :-) Quote
sota36 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Daga - a moze by taksesje mojemu mlodemu w tej seksownej myccke zrobic????? Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 sota36 napisał(a):Daga - a moze by taksesje mojemu mlodemu w tej seksownej myccke zrobic????? No pewnie Joluś, że możemy zrobić taką sesję Gutkowi - tylko daj znać gdzie i kiedy :lol: :lol: ale obawiam się, ze ta czapeczka moze być za mała, więc może mu większą założymy ? Quote
sota36 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Fajnie by byl spatrzec takie na lepetyne llosie rogi dla Gutka Quote
Teklunia Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Daga_i_Oskar napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ale cudowny Mikołajek :angel: Daga ty powinnaś rodzinie własnej produkcji kartki na świeta wysyłać :wink: Alicja, Jola od Gutka to mi proponowała czy nie chciałąbym robić świątecznych kartek z Oskarkiem w roli głównej. Ale ja nie wiem od czego się zabrać i jak powinny wyglądać :oops: :oops: TAK, TAK, TAK Pomysl jest genialny, naprawde!!! Dagus, chociaz do rodziny i znajomych porozsyłaj takie karteczki, zamiast zwyklych choinkowo-bombkowych. Sa przecudowne. Ja bym sie dala za taka pokroic :oops: wiec jesli bedziesz miala ich nadmiar, to chetnie podam Ci swoj adresik :oops: wszystkie Oskarki-Mikolaje sa swietne, ale nad tymi to sie po prostu rozplynelam :angel: Ja nie wiem, Dagus, co Ty na to, ale ja chyba kiedys naprawde wsiade w pociag i przyjade poznac Oskarka osobiscie :oops: :lol: Quote
Teklunia Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 no prosze, i jeszcze sie z innych galeryjek dowiaduje ze Oskarek ma dzis 29 miesiecznice! STO LAT, moje malenkie cudo!!! :new-bday: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 6, 2005 Author Posted December 6, 2005 Teklunia napisał(a):Daga_i_Oskar napisał(a):Alicjarydzewska napisał(a):Ale cudowny Mikołajek :angel: Daga ty powinnaś rodzinie własnej produkcji kartki na świeta wysyłać :wink: Alicja, Jola od Gutka to mi proponowała czy nie chciałąbym robić świątecznych kartek z Oskarkiem w roli głównej. Ale ja nie wiem od czego się zabrać i jak powinny wyglądać :oops: :oops: TAK, TAK, TAK Pomysl jest genialny, naprawde!!! Dagus, chociaz do rodziny i znajomych porozsyłaj takie karteczki, zamiast zwyklych choinkowo-bombkowych. Sa przecudowne. Ja bym sie dala za taka pokroic :oops: wiec jesli bedziesz miala ich nadmiar, to chetnie podam Ci swoj adresik :oops: wszystkie Oskarki-Mikolaje sa swietne, ale nad tymi to sie po prostu rozplynelam :angel: Ja nie wiem, Dagus, co Ty na to, ale ja chyba kiedys naprawde wsiade w pociag i przyjade poznac Oskarka osobiscie :oops: :lol: Kasiu dałam do wywołania 1 zdjęcie Oskarka które mi się spodobało x 6 sztuk, więc chętnie i Tobie podeślę taką. To dla mnie cś wspaniałego uslyszec takie miłe slowa. Jest mi niezmiernie miło, ze tak bardzo podoba Ci się Oskarek i mogę komuś radośc sprawić jego fotkami. Co do tego przyjazdu no to pewnie wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj - ZAPRASZAMY !!! a za życzonka dziękujemy - 6stkowy chłopak :lol: Quote
Recommended Posts