Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nio - Daga musiała zmienić login i już sie może logować... jakieś problemy są z łączeniem wyrazów za pomocą "&" i wszyscy muszą pozmieniać nazwy użytkownikow u Admina 8)

Daga - jesteś już?

Posted

Kochani jestem już :lol:

Udało mi się zalogować - dziękuję Ci Gosiu, bo to ona mi wsyztsko załatwiła, bo ja nawet dostępu do admina nie miałam. Teraz jest już wszytsko wyjaśnione i zamiast & mam _i_

Mam dużo fotek, które chciałam Wam wczoraj i dziś pokazać, ale nie wiem jak dam z wszytskim radę, ponieważ zaraz mam kolęde i czekam na Księdza :evil:

To dla wszytskich Kochani

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Ale cudowny Mikołajek :angel:
Daga ty powinnaś rodzinie własnej produkcji kartki na świeta wysyłać :wink:

Alicja,
Jola od Gutka to mi proponowała czy nie chciałąbym robić świątecznych kartek z Oskarkiem w roli głównej. Ale ja nie wiem od czego się zabrać i jak powinny wyglądać :oops: :oops:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Alicja,
Jola od Gutka to mi proponowała czy nie chciałąbym robić świątecznych kartek z Oskarkiem w roli głównej. Ale ja nie wiem od czego się zabrać i jak powinny wyglądać :oops: :oops:
Twoje fotki i Gosikowe rameczki i efekt murowany 8)

Posted

Daguś poprostu brak słów - Oscarku you made my day.
Daguś, właśnie, czy to naprawdę ty robiłaś te karteczki bo są bardzo profesjonalne jak od fotografa- Piękne

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Alicja,
Twoje fotki i Gosikowe rameczki i efekt murowany 8)

w takim razie muszę z Gosieńką jakiś kontrakt podpisac :lol: :lol:

Posted

Snoopy7 napisał(a):
Daguś poprostu brak słów - Oscarku you made my day.
Daguś, właśnie, czy to naprawdę ty robiłaś te karteczki bo są bardzo profesjonalne jak od fotografa- Piękne

Aguś no co Ty do fotografa to mi daleko :oops: :oops: ale przyznam że robienie zdjęć bardzo mnie kręci, dlatego na wakacje planuję sobie kupić nowy aparacik, już oglądałam takie fajne z MINOLTY :lol: :lol:
Ciesze się bardzo, ze zdjęcia Ci się spodobały to dla mnie wielka radość :) W tą sesję włożyłam wiele serca, zeby coś wyszło ;) le Oskarek mnie nie zawiódł i jak zawsze ładnie pozował

Posted

wlasnie stwierdzilam tak - wlacze kompa (choc padam na twarz - oglednie mowiac) , poszukam kilku ulubionych galeryjek, poszukam i Oskarka, bo Daga przyslala mi pocztowke z nim, wiec pomyslalam, ze bedzie na DM wiecej mikolajkowych zdjec mini briarda - no i teraz ciesze nimi oczy!!!!!

Posted

sota36 napisał(a):
Daga - a moze by taksesje mojemu mlodemu w tej seksownej myccke zrobic?????

No pewnie Joluś, że możemy zrobić taką sesję Gutkowi - tylko daj znać gdzie i kiedy :lol: :lol: ale obawiam się, ze ta czapeczka moze być za mała, więc może mu większą założymy ?

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Alicja,

TAK, TAK, TAK
Pomysl jest genialny, naprawde!!! Dagus, chociaz do rodziny i znajomych porozsyłaj takie karteczki, zamiast zwyklych choinkowo-bombkowych. Sa przecudowne. Ja bym sie dala za taka pokroic :oops:
wiec jesli bedziesz miala ich nadmiar, to chetnie podam Ci swoj adresik :oops:

wszystkie Oskarki-Mikolaje sa swietne, ale nad tymi to sie po prostu rozplynelam :angel:
Ja nie wiem, Dagus, co Ty na to, ale ja chyba kiedys naprawde wsiade w pociag i przyjade poznac Oskarka osobiscie :oops: :lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Daga_i_Oskar napisał(a):

Alicja,

TAK, TAK, TAK
Pomysl jest genialny, naprawde!!! Dagus, chociaz do rodziny i znajomych porozsyłaj takie karteczki, zamiast zwyklych choinkowo-bombkowych. Sa przecudowne. Ja bym sie dala za taka pokroic :oops:
wiec jesli bedziesz miala ich nadmiar, to chetnie podam Ci swoj adresik :oops:

wszystkie Oskarki-Mikolaje sa swietne, ale nad tymi to sie po prostu rozplynelam :angel:
Ja nie wiem, Dagus, co Ty na to, ale ja chyba kiedys naprawde wsiade w pociag i przyjade poznac Oskarka osobiscie :oops: :lol:

Kasiu dałam do wywołania 1 zdjęcie Oskarka które mi się spodobało x 6 sztuk, więc chętnie i Tobie podeślę taką. To dla mnie cś wspaniałego uslyszec takie miłe slowa. Jest mi niezmiernie miło, ze tak bardzo podoba Ci się Oskarek i mogę komuś radośc sprawić jego fotkami. Co do tego przyjazdu no to pewnie wsiadaj w pociąg i przyjeżdżaj - ZAPRASZAMY !!!

a za życzonka dziękujemy - 6stkowy chłopak :lol: