Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Kasiu, a przesłałabys mi :oops: :loveu:

wyślij mi na PW Twój numer :lol: Prześlę Ci, ale z telefonu mojej siostry bo ma lepszy aparat więc i zdjęcie będzie lepszej jakości :cool3:
Tylko że, to moze być jutro lub pojutrze bo dokładnie nie wiem kiedy sie z nią zobaczę, ok???

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alka']prezencik :p

nie widzę prezenciku :placz:

Kasiu - dziękuję, o taki mam wlasnie teraz uśmiech :p od ucha do ucha :lol:

A ja niedawno wróciłam z uczelni i troche latania było, a jeszcze mam problemy bo przypisali mnie do złej grupy nie z takim językiem jaki chciałam i się denerwuję i jutro musze to wyjaśnic :shake:

Posted

Qrcze nie mam juz cierpliwosci do tego serwera too busy :angryy: wiec wstawiam jeszcze kilka zdjatek na dobranoc i uciekam z małym na spacerek :cool3:

Oskarek dał nura :lol:

:loveu: :loveu:

Dobranocka Kochani :loveu:

Posted

Moniś napisał(a):
Cześć Daga!
Ty sie nie martw, czemu mieli by Cię nie przepisać? :cool1::cool1: Łaski nie robią ;)
Cudnie Oskarek komponuje się w jesiennych kolorkach :loveu:

Cześć Moniś :buzi:

Denerwuje sie z tego faktu, że przypisali mnie do j.francuskiego o którym ja nawet nie wspomniałam, a ja tak bardzo na hiszpański chciałam iść :placz: Zaraz będę tam dzwoniła do kierowniczki i mam nadzieję, że się wszytsko wyjaśni :roll:

Oskarcio macha ogonkiem :razz:

Posted

Alka napisał(a):
prezencik :p

Ojej Aluś teraz widzę i sie ładnie uśmiecham w podziękowaniu :loveu:
Czy mogłabyśmi mailem przesłaś tą przeróbeczke w oryginalnych rozmiarach? Chetnie bym sobie wywoała to zdj i do rameczki włozyla :loveu:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Ojej Aluś teraz widzę i sie ładnie uśmiecham w podziękowaniu :loveu:
Czy mogłabyśmi mailem przesłaś tą przeróbeczke w oryginalnych rozmiarach? Chetnie bym sobie wywoała to zdj i do rameczki włozyla :loveu:

cieszę ,że w końcu widać :cool3:

Dagusiu, ale ja nie mam innego rozmiaru jak tego z twojej galerii.Zapisałam sobie jedną z Oskarkowych fot i włożyłam do ramki.:p

Posted

Cudnie Ci to Alusiu wyszło, bardzo podoba mi się te tło :loveu: i w ogóle dobór ramki idealnie pasujący do całości :klacz:

Wstawiam kilka fotecków i na razie bede musiała się oderwac od dogo, ale ... wróce :cool3:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):

Daguś, te zdjęcia w liściach są rewelacyjne!!! I cudnie w nich wyglada nasze maleństwo :loveu::loveu::loveu:

Daga_i_Oskar napisał(a):

ale ładne :loveu:

Posted

Oskarek dzisiaj się coś nienajlepiej czuje, własnie zwymiotował żólcią :roll: , a nie zdążył jeszcze nic dzisiaj zjeść :roll: , bo własnie miałam mu podac kurczaczka :roll: Teraz się schował w kącik i sobie lezy :roll: Ide mu brzusio troche pomasowac, moze go boli :roll:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
Oskarek dzisiaj się coś nienajlepiej czuje, własnie zwymiotował żólcią :roll: , a nie zdążył jeszcze nic dzisiaj zjeść :roll: , bo własnie miałam mu podac kurczaczka :roll: Teraz się schował w kącik i sobie lezy :roll: Ide mu brzusio troche pomasowac, moze go boli :roll:

No to witajcie w klubie... u nas nad ranem było to samo... :shake:

Posted

Moniś napisał(a):
No to witajcie w klubie... u nas nad ranem było to samo... :shake:

U nas nad ranem były probley z wykupcianiem się, a teraz te wymioty :roll: tak poza tym to chce się bawic i zjadł obiadek z apetytem nie gardzac kulkami :cool3: wiec mysle, ze to taka tylko jedno dniowa niedyspozycja - oby :roll:

P.S widze ze zabawa bannerkowo-avatarkowa wciągła Cie na maxa i świetnie Ci to wychodzi :klacz:

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
U nas nad ranem były probley z wykupcianiem się, a teraz te wymioty :roll: tak poza tym to chce się bawic i zjadł obiadek z apetytem nie gardzac kulkami :cool3: wiec mysle, ze to taka tylko jedno dniowa niedyspozycja - oby :roll:

P.S widze ze zabawa bannerkowo-avatarkowa wciągła Cie na maxa i świetnie Ci to wychodzi :klacz:

ja też mam nadzieje, że przejdzie chłopakom :multi:

A bannerek zrobiłam z rysunku, ktory dostalismy od Ani (samograj) w prezencie za bannerek ;);)

Posted

Monisia - no i jak się Twój chłopak czuje? Mój juz OK :multi: Nie dawno wrócilismy z ostatniego na dzis spacerku :cool3: no i spotkalismy po drodze kilka kumpli Oskarka, wiec z kazdym musial sie troche pobawic hihi, a to oznaki, ze nic mu nie dolega :multi:

Kara - toż to kalendarzowa jesien nastala, wiec i fotki w tej scenerii co by wszytsko pasowalo do siebie :lol:

P.S rodzinka się powiększyla, kuzynowi się córeczka dzisiaj urodziła :loveu: Lenka się nazywa i wcale taka mała nie jest :cool3: Waży 3.85 kg i 58 długości, już nie moge sie doczekac kiedy ja zobacze to oczywiscie zdj zrobie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Teraz jeszcze kilka wstawiam przed snem na dobranoc z działeczki

Posted

Daga jesienny Oskarek słodki strasznie :loveu: :loveu: :loveu: i czekam na foteczki małej Lenki :razz: :multi:

a poranna niedyspozycja Oskarka to pewnie było to co Luna miewa od czasu do czasu jak się spóźnię ze śniadankim to wymiotuje żółcią troszkę - psy w ten sposób oczyszczają żołądek jak jest pusty, żeby żółć nie podrażniła ;)

Posted

Cześć Wszytskim :multi:

Ale mam dzisiaj zalatany dzionek i z niczym się wyrobic nie moge, przede mna jeszcze sporzątanko a o 15 lece na auobus i potem na pociąg do Opola :loveu: :multi:

Tak wygladał Oskarek sprzed kilku godzin, wróciwszy z pierwszego spacerku - udało mi się siostre z nim wysłac :diabloti:

Wszedl nieco zawiedziony, ze pańcia już łóżko poskładała i nie ma gdzie sie "uwalić" :lol:

Monika - wiesz przestraszyło mnie to, ze najpierw rano biegunka, potem ył siakiś taki osowiały no i w południe wymioty, ale na szczęście jest już OK i jest pełen werwy i skory do zabaw :loveu:
Ciesze sie, ze Jesienny Oskarek sie spodobał w takim razie dorzucam jeszcze kilka fot z działki cobyscie o Nas pamietali pzez weekend :eviltong:

Posted

Jeszcze kilka fteczek i uciekam ... Oskarek zostaje ale pewnie nie bedzie wstanie cos napisac do Was, bo jeszcze go nie uczylam obslugi komputera :evil_lol:

A tak wyglądała droga powrotna, a dokladnie przystanek przed sklepem :lol:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Pozdrawiamy i miłego weekendu życzymy :multi:

Posted

Teklunia napisał(a):
moj skarbus do mnie leci :multi::multi::multi:

baw sie dobrze w Opolu, Dagus :)

No pewnie, że do Ciebie Kasiu :lol:

A w Polu nie ma mowy, zebym sie zle bawila :evil_lol:, ale dziękuję :buzi: