Kasia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Kasiu, a przesłałabys mi :oops: :loveu: wyślij mi na PW Twój numer :lol: Prześlę Ci, ale z telefonu mojej siostry bo ma lepszy aparat więc i zdjęcie będzie lepszej jakości :cool3: Tylko że, to moze być jutro lub pojutrze bo dokładnie nie wiem kiedy sie z nią zobaczę, ok??? Quote
BBeta Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Coraz bardziej zaczynają mi się Yorki podobać :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='Alka']prezencik :p nie widzę prezenciku :placz: Kasiu - dziękuję, o taki mam wlasnie teraz uśmiech :p od ucha do ucha :lol: A ja niedawno wróciłam z uczelni i troche latania było, a jeszcze mam problemy bo przypisali mnie do złej grupy nie z takim językiem jaki chciałam i się denerwuję i jutro musze to wyjaśnic :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 [quote name='BBeta'] Coraz bardziej zaczynają mi się Yorki podobać :loveu: :loveu: ciesze się bardzo :multi: :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 Qrcze nie mam juz cierpliwosci do tego serwera too busy :angryy: wiec wstawiam jeszcze kilka zdjatek na dobranoc i uciekam z małym na spacerek :cool3: Oskarek dał nura :lol: :loveu: :loveu: Dobranocka Kochani :loveu: Quote
Moniś Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Cześć Daga! Ty sie nie martw, czemu mieli by Cię nie przepisać? :cool1::cool1: Łaski nie robią ;) Cudnie Oskarek komponuje się w jesiennych kolorkach :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Moniś napisał(a):Cześć Daga! Ty sie nie martw, czemu mieli by Cię nie przepisać? :cool1::cool1: Łaski nie robią ;) Cudnie Oskarek komponuje się w jesiennych kolorkach :loveu: Cześć Moniś :buzi: Denerwuje sie z tego faktu, że przypisali mnie do j.francuskiego o którym ja nawet nie wspomniałam, a ja tak bardzo na hiszpański chciałam iść :placz: Zaraz będę tam dzwoniła do kierowniczki i mam nadzieję, że się wszytsko wyjaśni :roll: Oskarcio macha ogonkiem :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Alka napisał(a):prezencik :p Ojej Aluś teraz widzę i sie ładnie uśmiecham w podziękowaniu :loveu: Czy mogłabyśmi mailem przesłaś tą przeróbeczke w oryginalnych rozmiarach? Chetnie bym sobie wywoała to zdj i do rameczki włozyla :loveu: Quote
Alka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Ojej Aluś teraz widzę i sie ładnie uśmiecham w podziękowaniu :loveu: Czy mogłabyśmi mailem przesłaś tą przeróbeczke w oryginalnych rozmiarach? Chetnie bym sobie wywoała to zdj i do rameczki włozyla :loveu: cieszę ,że w końcu widać :cool3: Dagusiu, ale ja nie mam innego rozmiaru jak tego z twojej galerii.Zapisałam sobie jedną z Oskarkowych fot i włożyłam do ramki.:p Quote
Daga_i_Oskar Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Cudnie Ci to Alusiu wyszło, bardzo podoba mi się te tło :loveu: i w ogóle dobór ramki idealnie pasujący do całości :klacz: Wstawiam kilka fotecków i na razie bede musiała się oderwac od dogo, ale ... wróce :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Potem jeszcze dorzucę Oskarka oczywiście :loveu: A teraz tymczasowo zmykamy i pozdrawiamy :p Quote
Alicja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :cool3:no proszę psu poduszki nie chcą kupić to sobie sam wykombinował ;) Quote
Teklunia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Daguś, te zdjęcia w liściach są rewelacyjne!!! I cudnie w nich wyglada nasze maleństwo :loveu::loveu::loveu: Daga_i_Oskar napisał(a): ale ładne :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Oskarek dzisiaj się coś nienajlepiej czuje, własnie zwymiotował żólcią :roll: , a nie zdążył jeszcze nic dzisiaj zjeść :roll: , bo własnie miałam mu podac kurczaczka :roll: Teraz się schował w kącik i sobie lezy :roll: Ide mu brzusio troche pomasowac, moze go boli :roll: Quote
Moniś Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):Oskarek dzisiaj się coś nienajlepiej czuje, własnie zwymiotował żólcią :roll: , a nie zdążył jeszcze nic dzisiaj zjeść :roll: , bo własnie miałam mu podac kurczaczka :roll: Teraz się schował w kącik i sobie lezy :roll: Ide mu brzusio troche pomasowac, moze go boli :roll: No to witajcie w klubie... u nas nad ranem było to samo... :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Moniś napisał(a):No to witajcie w klubie... u nas nad ranem było to samo... :shake: U nas nad ranem były probley z wykupcianiem się, a teraz te wymioty :roll: tak poza tym to chce się bawic i zjadł obiadek z apetytem nie gardzac kulkami :cool3: wiec mysle, ze to taka tylko jedno dniowa niedyspozycja - oby :roll: P.S widze ze zabawa bannerkowo-avatarkowa wciągła Cie na maxa i świetnie Ci to wychodzi :klacz: Quote
Moniś Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a):U nas nad ranem były probley z wykupcianiem się, a teraz te wymioty :roll: tak poza tym to chce się bawic i zjadł obiadek z apetytem nie gardzac kulkami :cool3: wiec mysle, ze to taka tylko jedno dniowa niedyspozycja - oby :roll: P.S widze ze zabawa bannerkowo-avatarkowa wciągła Cie na maxa i świetnie Ci to wychodzi :klacz: ja też mam nadzieje, że przejdzie chłopakom :multi: A bannerek zrobiłam z rysunku, ktory dostalismy od Ani (samograj) w prezencie za bannerek ;);) Quote
KaRa_ Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Ale jesienne fotki:cool3: ach ten wiatr we wlosach:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Monisia - no i jak się Twój chłopak czuje? Mój juz OK :multi: Nie dawno wrócilismy z ostatniego na dzis spacerku :cool3: no i spotkalismy po drodze kilka kumpli Oskarka, wiec z kazdym musial sie troche pobawic hihi, a to oznaki, ze nic mu nie dolega :multi: Kara - toż to kalendarzowa jesien nastala, wiec i fotki w tej scenerii co by wszytsko pasowalo do siebie :lol: P.S rodzinka się powiększyla, kuzynowi się córeczka dzisiaj urodziła :loveu: Lenka się nazywa i wcale taka mała nie jest :cool3: Waży 3.85 kg i 58 długości, już nie moge sie doczekac kiedy ja zobacze to oczywiscie zdj zrobie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Teraz jeszcze kilka wstawiam przed snem na dobranoc z działeczki Quote
malawaszka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Daga jesienny Oskarek słodki strasznie :loveu: :loveu: :loveu: i czekam na foteczki małej Lenki :razz: :multi: a poranna niedyspozycja Oskarka to pewnie było to co Luna miewa od czasu do czasu jak się spóźnię ze śniadankim to wymiotuje żółcią troszkę - psy w ten sposób oczyszczają żołądek jak jest pusty, żeby żółć nie podrażniła ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Cześć Wszytskim :multi: Ale mam dzisiaj zalatany dzionek i z niczym się wyrobic nie moge, przede mna jeszcze sporzątanko a o 15 lece na auobus i potem na pociąg do Opola :loveu: :multi: Tak wygladał Oskarek sprzed kilku godzin, wróciwszy z pierwszego spacerku - udało mi się siostre z nim wysłac :diabloti: Wszedl nieco zawiedziony, ze pańcia już łóżko poskładała i nie ma gdzie sie "uwalić" :lol: Monika - wiesz przestraszyło mnie to, ze najpierw rano biegunka, potem ył siakiś taki osowiały no i w południe wymioty, ale na szczęście jest już OK i jest pełen werwy i skory do zabaw :loveu: Ciesze sie, ze Jesienny Oskarek sie spodobał w takim razie dorzucam jeszcze kilka fot z działki cobyscie o Nas pamietali pzez weekend :eviltong: Quote
Teklunia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): moj skarbus do mnie leci :multi::multi::multi: baw sie dobrze w Opolu, Dagus :) Quote
Daga_i_Oskar Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Jeszcze kilka fteczek i uciekam ... Oskarek zostaje ale pewnie nie bedzie wstanie cos napisac do Was, bo jeszcze go nie uczylam obslugi komputera :evil_lol: A tak wyglądała droga powrotna, a dokladnie przystanek przed sklepem :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiamy i miłego weekendu życzymy :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 Teklunia napisał(a):moj skarbus do mnie leci :multi::multi::multi: baw sie dobrze w Opolu, Dagus :) No pewnie, że do Ciebie Kasiu :lol: A w Polu nie ma mowy, zebym sie zle bawila :evil_lol:, ale dziękuję :buzi: Quote
Recommended Posts