bigos Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Hop - siup na łóżko z upolowaną zdobyczą :lol: Biedne pluszaki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chociaż w paszczy Bigoska to one mają dopiero sajgon - rozerwie takie pluszaczki na części pierwsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Bry dzień Kochani :cool3: :cool3: Ja dopiero teraz dotarłam na gg, ale to nie z mojego powodu :razz: Musiałam mecz obejrzeć do końca :eviltong: no a zaraz kolejny leci i znowu trzeba będzie oglądać :lol: Jak wczesniej wspomniałam dzisiaj byłam ponownie obciąć Oskarita i znowu mam Kochanego, mięciutkiego, pachnącego łysolka :loveu: :loveu: :loveu: Oczywiście nie obyło się bez sesji :cool3: więc zaraz wrzucę zdjęcia :razz: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Witaj podróżniczko:multi: Cześć Aluś :multi: mój słodziaszek :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='Teklunia']czesc Daga :multi: czy tym razem zostaniesz z nami na dluzej? :cool3: fajnie ze poznalas Gosię Bajankowa! Cześć Kasiu :multi: Qrcze jeżeli wszytsko pójdzie dobrze to zostanę z Wami na 2 tygodnie :lol: :lol: potem znowu mnie nie będzie :eviltong: Ja też się cieszę, że udało mi się poznać Gosię, chociaż w tym tłumie nie trudno było ją znaleźć, ale po numerku udało się :oops: :multi: Oskarek nieśmiało podaję łapeczkę :loveu: tutaj drugą :loveu: i na leżąco - moje Kochane słoneczko :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='Cockerek']Dzień dobry Daguś :) Często tu wpadam, rzadko coś piszę, ale muszę przyznać... Oskarek ma piękną galerię. No oczywiście nie byłoby galerii bez tak wspaniałego modela i fotografa :cool3: Ja najbardziej lubię zdjęcia na zielonej trawce, yoreczki tak ślicznie wychodzą na zdjęciach. Czekamy na kolejną porcję fotek. Pozdrowionka i buziaki od Nelci dla Oskara chociaż się panna zaczerwieniła ze wstydu teraz :lol: Cześć Martynko :buzi: Ciesze sie, że do Nas zajrzalas i takie miłe rzeczy napisalas :multi: Zdjęc na zielonej trawce mam sporo, tylko czasu nie tyle ile bym chciała, a pomyśleć, ze mam wakacje :lol: Mam nadzieję, że kiedyś uda Nam się poznać Nelcie z Oskarkiem :loveu: Dziękuję ślicznie za zdjęcia z Krakowa :multi: Trochę czułości :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Lecę na Brazylię - odezwe się w przerwie :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='bigos']Biedne pluszaki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Chociaż w paszczy Bigoska to one mają dopiero sajgon - rozerwie takie pluszaczki na części pierwsze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zapewniam Cię Bigosiku, że Oskarek bardzo delikatnie obchodzi się ze swoimi pluszaczkami :loveu: jeszcze chyba ani jedna zabawka nie została przez niego tak zniszczona, że nadawałaby się do wyrzucenia. Co najwyrzej nie piszczy :cool3: albo nie ma noska, czy też oczka :lol: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tutaj ładnie prosi :loveu: Quote
an3czka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Aneczko gdzie byłaś jak Cię nie było :mad: My tu czekamy z Gosią, a Ciebie ani widu, ani słychu :mad: w sobote się rozglądałam za Tobą na weimarach, ale nikogo takiego nie dostrzegłam, a tak liczyłam, ze Cię złapię :-( Daga w sobote byłam na weimarach, ale nie do końca, a w niedzielę pojechaliśmy nad wodę i za karę spaliłam sobie strasznie skórę:cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='an3czka']Daga w sobote byłam na weimarach, ale nie do końca, a w niedzielę pojechaliśmy nad wodę i za karę spaliłam sobie strasznie skórę:cool1: Ja w sobotę dotarłam gdzieś po 12 na wystawę, a Ty Aniu do której byłaś?? czyż nie jestem słodziutki :loveu: i łapeczka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
an3czka Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ja w sobotę dotarłam gdzieś po 12 na wystawę, a Ty Aniu do której byłaś?? 13-14. Jakoś tak. Załapałam się na ocenę samców :loveu: :loveu: :loveu: Oskarku! Ja cię uważałam za takiego grzeczngo chłopczyka:shake: :lol: :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='an3czka']13-14. Jakoś tak. Załapałam się na ocenę samców Oskarku! Ja cię uważałam za takiego grzeczngo chłopczyka:shake: :lol: :lol: :lol: Qrcze to musiałyśmy obok siebie przechodzic i nie widziałyśmy się :-( No Oskarek przecież jest baaaardzo grzecznym piesiem :lol: :cool3: Quote
Nugatowa Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Dagusia ja Cię chyba widziłam w niedzielę, byłaś w takiej krótkiej spódniczce :loveu: :loveu: zanim się skapłam zniknełaś :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Oskarku trochę ogłądy, podziwiają Cię prawdziwe damy :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='Nugatowa']:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Dagusia ja Cię chyba widziłam w niedzielę, byłaś w takiej krótkiej spódniczce :loveu: :loveu: zanim się skapłam zniknełaś :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Oskarku trochę ogłądy, podziwiają Cię prawdziwe damy :evil_lol: :evil_lol: No tak mialam białą spódniczkę i brązową bluzkę. Buuu ... czemu nie podeszłaś :placz::placz: Cały czas praktycznie byłam w hali, tylko na zewnątrz wyszłam na spotkanie z Bajankową Gosią i dlatego szybko zniknęłam :placz::placz: Teraz juz tak na dobranoc i zmykamy na spacerek ;) Quote
g_o_n_i_a Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Hej Dagulko!!! :multi: :multi: Jak to miło znów zaglądnąć do Oskarkowej galerii i cieszyć oczy takim widokiem. :loveu: :loveu: :loveu: CUDO :angel: Quote
mmbbaj Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']No tak mialam białą spódniczkę i brązową bluzkę...na zewnątrz wyszłam na spotkanie z Bajankową Gosią A to na dowód! :lol: Bardzo, bardzo się cieszę Dagusiu, że choć na chwilkę mogłyśmy się spotkać :buzi: , a Nugatowa podpadła, oj podpadła :motz: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej Dagulko!!! :multi: :multi: Jak to miło znów zaglądnąć do Oskarkowej galerii i cieszyć oczy takim widokiem. :loveu: :loveu: :loveu: CUDO :angel: Witaj Goniu :multi: cieszymy się, że zdjęcia Oskarka sie spodobały :loveu: mmbbaj napisał(a): Bardzo, bardzo się cieszę Dagusiu, że choć na chwilkę mogłyśmy się spotkać :buzi: , a Nugatowa podpadła, oj podpadła :motz: Gosiu ja też się baaaaardzo ciesze, że udało Nam się poznać :multi: Mam nadzieję, że teraz częściej będziemy się widywać :razz: Tak w ogóle to witam wszystkich :multi: Niedawno wróciliśmy z działeczki, zaraz zgram foteczki to wrzucę moje wypociny :razz: :razz: a tymczasem kilka zaległych fot z piątku :eviltong: tak się prezentujemy :cool3: :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Moją uwagę dzisiaj szczególnie zwrócily róże :loveu: Quote
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Tak sobie oglądałam fotki i jedna mnie zadziwiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pysia napisał(a):Tak sobie oglądałam fotki i jedna mnie zadziwiła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysia , nie Ty jedna zwróciłaś na nią uwagę :evil_lol: Witaj Daguś i buziaki dla modela Oskarito!:loveu::loveu::loveu: kwiaty śliczne , widzę ,że szykuje się Gosi konkurencja Quote
Daga_i_Oskar Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Pysiu, Alu :evil_lol: :evil_lol: gdzie Wy sie tam patrzycie :razz: Aluś - konkurencji to ja nikomu na pewno nie robię, a przynajmniej nie z tym moim aparatem hihi, ale przyznam szczerze, że kwiaty uwielbiam fotografować :multi: Buziaczki przekazane, a teraz zmykamy na spacerek ;) Quote
PIKA Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ale tu się rózano zrobilo :razz: Uwielbiam róze :loveu: Quote
beria Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Daga_i_Oskar napisał(a): Oskarek w letniej fryzurce :multi: A na tym zdjęciu świetnie założył łapkę na łapkę, elegant :loveu: Quote
Recommended Posts