Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hop - siup na łóżko z upolowaną zdobyczą :lol:

Biedne pluszaki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Chociaż w paszczy Bigoska to one mają dopiero sajgon - rozerwie takie pluszaczki na części pierwsze:evil_lol::evil_lol:
:evil_lol:

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bry dzień Kochani :cool3: :cool3:

Ja dopiero teraz dotarłam na gg, ale to nie z mojego powodu :razz:
Musiałam mecz obejrzeć do końca :eviltong: no a zaraz kolejny leci i znowu trzeba będzie oglądać :lol:

Jak wczesniej wspomniałam dzisiaj byłam ponownie obciąć Oskarita i znowu mam Kochanego, mięciutkiego, pachnącego łysolka :loveu: :loveu: :loveu: Oczywiście nie obyło się bez sesji :cool3: więc zaraz wrzucę zdjęcia :razz:

Posted

[quote name='Teklunia']czesc Daga :multi: czy tym razem zostaniesz z nami na dluzej? :cool3:

fajnie ze poznalas Gosię Bajankowa!

Cześć Kasiu :multi:

Qrcze jeżeli wszytsko pójdzie dobrze to zostanę z Wami na 2 tygodnie :lol: :lol: potem znowu mnie nie będzie :eviltong:

Ja też się cieszę, że udało mi się poznać Gosię, chociaż w tym tłumie nie trudno było ją znaleźć, ale po numerku udało się :oops: :multi:

Oskarek nieśmiało podaję łapeczkę :loveu:

tutaj drugą :loveu:

i na leżąco - moje Kochane słoneczko :loveu:

Posted

[quote name='Cockerek']Dzień dobry Daguś :) Często tu wpadam, rzadko coś piszę, ale muszę przyznać... Oskarek ma piękną galerię. No oczywiście nie byłoby galerii bez tak wspaniałego modela i fotografa :cool3: Ja najbardziej lubię zdjęcia na zielonej trawce, yoreczki tak ślicznie wychodzą na zdjęciach. Czekamy na kolejną porcję fotek. Pozdrowionka i buziaki od Nelci dla Oskara chociaż się panna zaczerwieniła ze wstydu teraz :lol:

Cześć Martynko :buzi:
Ciesze sie, że do Nas zajrzalas i takie miłe rzeczy napisalas :multi:
Zdjęc na zielonej trawce mam sporo, tylko czasu nie tyle ile bym chciała, a pomyśleć, ze mam wakacje :lol:
Mam nadzieję, że kiedyś uda Nam się poznać Nelcie z Oskarkiem :loveu:
Dziękuję ślicznie za zdjęcia z Krakowa :multi:

Trochę czułości :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Lecę na Brazylię - odezwe się w przerwie :lol:

Posted

[quote name='bigos']Biedne pluszaki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Chociaż w paszczy Bigoska to one mają dopiero sajgon - rozerwie takie pluszaczki na części pierwsze
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Zapewniam Cię Bigosiku, że Oskarek bardzo delikatnie obchodzi się ze swoimi pluszaczkami :loveu: jeszcze chyba ani jedna zabawka nie została przez niego tak zniszczona, że nadawałaby się do wyrzucenia. Co najwyrzej nie piszczy :cool3: albo nie ma noska, czy też oczka :lol:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

tutaj ładnie prosi :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Aneczko gdzie byłaś jak Cię nie było :mad: My tu czekamy z Gosią, a Ciebie ani widu, ani słychu :mad: w sobote się rozglądałam za Tobą na weimarach, ale nikogo takiego nie dostrzegłam, a tak liczyłam, ze Cię złapię :-(

Daga w sobote byłam na weimarach, ale nie do końca, a w niedzielę pojechaliśmy nad wodę i za karę spaliłam sobie strasznie skórę:cool1:

Posted

[quote name='an3czka']Daga w sobote byłam na weimarach, ale nie do końca, a w niedzielę pojechaliśmy nad wodę i za karę spaliłam sobie strasznie skórę:cool1:

Ja w sobotę dotarłam gdzieś po 12 na wystawę, a Ty Aniu do której byłaś??

czyż nie jestem słodziutki :loveu:

i łapeczka :loveu:

:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Ja w sobotę dotarłam gdzieś po 12 na wystawę, a Ty Aniu do której byłaś??

13-14. Jakoś tak.
Załapałam się na ocenę samców

:loveu: :loveu: :loveu:

Oskarku!
Ja cię uważałam za takiego grzeczngo chłopczyka:shake:
:lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='an3czka']13-14. Jakoś tak.
Załapałam się na ocenę samców

Oskarku!
Ja cię uważałam za takiego grzeczngo chłopczyka:shake:
:lol: :lol: :lol:

Qrcze to musiałyśmy obok siebie przechodzic i nie widziałyśmy się :-(

No Oskarek przecież jest baaaardzo grzecznym piesiem :lol: :cool3:

Posted

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Dagusia ja Cię chyba widziłam w niedzielę, byłaś w takiej krótkiej spódniczce :loveu: :loveu: zanim się skapłam zniknełaś :placz: :placz:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Oskarku trochę ogłądy, podziwiają Cię prawdziwe damy :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Nugatowa']:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:

Dagusia ja Cię chyba widziłam w niedzielę, byłaś w takiej krótkiej spódniczce :loveu: :loveu: zanim się skapłam zniknełaś :placz: :placz:

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
Oskarku trochę ogłądy, podziwiają Cię prawdziwe damy :evil_lol: :evil_lol:

No tak mialam białą spódniczkę i brązową bluzkę. Buuu ... czemu nie podeszłaś :placz::placz:
Cały czas praktycznie byłam w hali, tylko na zewnątrz wyszłam na spotkanie z Bajankową Gosią i dlatego szybko zniknęłam :placz::placz:

Teraz juz tak na dobranoc i zmykamy na spacerek ;)

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']No tak mialam białą spódniczkę i brązową bluzkę...na zewnątrz wyszłam na spotkanie z Bajankową Gosią

A to na dowód! :lol:

Bardzo, bardzo się cieszę Dagusiu, że choć na chwilkę mogłyśmy się spotkać :buzi: , a Nugatowa podpadła, oj podpadła :motz:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Hej Dagulko!!! :multi: :multi:
Jak to miło znów zaglądnąć do Oskarkowej galerii i cieszyć oczy takim widokiem. :loveu: :loveu: :loveu:

CUDO :angel:

Witaj Goniu :multi:
cieszymy się, że zdjęcia Oskarka sie spodobały :loveu:

mmbbaj napisał(a):

Bardzo, bardzo się cieszę Dagusiu, że choć na chwilkę mogłyśmy się spotkać :buzi: , a Nugatowa podpadła, oj podpadła :motz:

Gosiu ja też się baaaaardzo ciesze, że udało Nam się poznać :multi: Mam nadzieję, że teraz częściej będziemy się widywać :razz:

Tak w ogóle to witam wszystkich :multi:

Niedawno wróciliśmy z działeczki, zaraz zgram foteczki to wrzucę moje wypociny :razz: :razz:

a tymczasem kilka zaległych fot z piątku :eviltong:
tak się prezentujemy :cool3: :cool3:

Posted

Pysia napisał(a):
Tak sobie oglądałam fotki i jedna mnie zadziwiła

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pysia , nie Ty jedna zwróciłaś na nią uwagę :evil_lol:

Witaj Daguś i buziaki dla modela Oskarito!:loveu::loveu::loveu:

kwiaty śliczne , widzę ,że szykuje się Gosi konkurencja

Posted

Pysiu, Alu :evil_lol: :evil_lol: gdzie Wy sie tam patrzycie :razz:

Aluś - konkurencji to ja nikomu na pewno nie robię, a przynajmniej nie z tym moim aparatem hihi, ale przyznam szczerze, że kwiaty uwielbiam fotografować :multi:

Buziaczki przekazane, a teraz zmykamy na spacerek ;)