Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AlKil']O wróciłaś!!!! Strasznie szybko ten czas mija...:loveu::loveu::loveu:

Oj szybko szybko,
nawet zastanawialam się czy tam jeszcze nie zostać, ale na week się wybieram na Krakowską wystawę i nie miałabym wtedy co z Oskarkiem zrobić ... więc wróciłam :roll:

Posted

czesc Dagulka :multi:
a mi si edluzylo bez Ciebie :lol: dobrze ze juz wrocilas :)
[quote name='Daga_i_Oskar']

moje sliczne slicznosci wrocilo :multi::multi::multi::multi:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

=) Ja już też praktycznie mam wakacje.. Świadestwa w piątek :p A teraz looz :) Widze, ze mmilo odpoczywalas :) Oskarkowi juz kudełki odrosły :) :) My idziemy obciac sie na łysolka gdzies tak w pol. lipca (tzn. Toffi :p ) Pozdrawiam :eviltong:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Kochani wróciłam :cool1:

Sama nie wiem od czego zacząć - odkopałam nas z dalekich stron :mad: i chyba zabiore się za wstawianie zdjęć, a napstrykalam ich w trzy i trochę :oops: :eviltong: Ogólnie prawie 3 tygodniowy wypoczynek minął bardzo fajnie, tak fajnie, że mi się nie chciało doopy ruszyć, żeby iśc do kafejki :lol: :cool3:
Ostatni tydzień za to wynagrodził tą niepogodę i słoneczko dziennie grzało :multi: Na murzynkę to może się nie opaliłam, ale na mulatkę to kto wie :eviltong: oczywiście żartuje hihih. Na słońcu długo nie dalo się wyleżeć tak prażyło, ale jak sie krzątało po ogrodzie, podwórku to słonko samo chwytało :loveu:

Już daje zdjęcia Oskarka :razz:

:lol: :lol: :lol:

Daga witaj!!!!!!:multi:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Oj szybko szybko,
nawet zastanawialam się czy tam jeszcze nie zostać, ale na week się wybieram na Krakowską wystawę i nie miałabym wtedy co z Oskarkiem zrobić ... więc wróciłam :roll:

Wybierasz się do Krakowa?:cool3:

Posted

[quote name='an3czka']Wybierasz się do Krakowa?:cool3:

no oczywiście, że TAK :multi: :multi: i mam nadzieję, że w tym tłumie Was dorwiemy :lol: :lol:

Jeszcze raz wszystkich baaaardzo gorącą witam, zaraz dorzucę kolejne fotki, ale muszę się z siostrą trochę na gg nagadać :eviltong:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']no oczywiście, że TAK :multi: :multi: i mam nadzieję, że w tym tłumie Was dorwiemy :lol: :lol:

Jeszcze raz wszystkich baaaardzo gorącą witam, zaraz dorzucę kolejne fotki, ale muszę się z siostrą trochę na gg nagadać :eviltong:
My się nie wystawiamy, ale pokibicować wpadnę. Miałam być tylko w sobotę, ale Gosia od Bajanka zasugerowała mi, żebym w niedzielę też się pokazała...:evil_lol:

Posted

Czesc Daga!
Witam cie jeszcze raz, ale tym razem w twojej galerii:cool3:

Czy to Oskarek?:-o:lol: Ale mu kitka stanela:evil_lol:

A co to za kffiatek w tle?

Posted

[quote name='an3czka']My się nie wystawiamy, ale pokibicować wpadnę. Miałam być tylko w sobotę, ale Gosia od Bajanka zasugerowała mi, żebym w niedzielę też się pokazała...:evil_lol:

Ja będę we wszytskie dni :p i może dłuzej :lol:

wstawiam jeszcze trochę Oskarka i leće z nim na spacerek ;) Zajrze jutro o ile czas na to pozwoli :cool3:

I na DOBRANOC

Posted

[quote name='Magda_Miki']Czesc Daga!
Witam cie jeszcze raz, ale tym razem w twojej galerii:cool3:

Czy to Oskarek?:-o:lol: Ale mu kitka stanela:evil_lol:

A co to za kffiatek w tle?

dobrze, ze tylko kitka :evil_lol:

a kffiatek se taki na drzwiach wisi, taki kolorowy :eviltong:

Posted

Jesteśmy, jesteśmy Madziu, ale tak jakby Nas nie było, bo w domu bywamy raczej jako goście, więcej czasu na powietrzu spędzamy :cool3: :cool3:
Trzeba korzystać póki ciepło jest hihi

Tak w ogóle to witam popołudniowo :p

wstawiam Oskarka i ... będę uciekała :razz:

leeeece do Was :lol:

Posted

[quote name='Alka']cześć Dagusiu , fajnie ,że już jesteście !:multi:

moc buziaczków dla słodkiej mordeczki :loveu::loveu::loveu:

cześć Aluś :multi:
Tuffi ścięty?? jeszcze do niego nie dotarłam :eviltong:

Wstawiam jeszcze coś na kolor i uciekam ;)

Posted

[quote name='Teklunia']powiedz mi, Dagus, w jakim sklepie sprzedja takie cuda, jakie Ty masz w tym koszyczku? ;)

Kasiu to cudo to pojedyńczy egzemplarz "wyprodukowany" na zamówienie :lol: :lol:

Tak w ogóle to witam w te piękne, słoneczne południe :p

Tak wstawiam te zdjęcia, ale sama nie wiem czy macie na nie ochotę, bo jakoś nie widzę wielu chętnych do oglądania :roll: no ale zdjęc tyle narobiłam, że je wstawie ...

Oskarek zaprotestował i powiedział : koniec tego siedzenia w koszyku, czas z niego wyskoczyć :razz:

Ojojoj chyba to nie było po myśli pańci :roll:

wolę sobie trochę pokicać :lol:

No i znowu wsadziła mnie do tego koszyka :diabloti:

a ja zrobiłem hop-ciup i już mnie w nim nie ma :lol: :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']
ojoj, jaka minka ;)

ta minka mówi - ja nic nie zrobiłem :evil_lol:

a teraz zdjęcia z serii

" moja i tylko moja "

a myślała, że mi ją zabierze, hihihi

skok przez piłkę :lol:

c.d.n

Posted

a teraz zdjęcia z serii

" moja i tylko moja "

a myślała, że mi ją zabierze, hihihi

skok przez piłkę :lol:

c.d.n

Super!! Ale Oskarek pilnuje tych swoich pileczek:cool3: Lepiej mu nie przeszkadzac, bo...:mad::evil_lol: