Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Witam, witam ponownie :)[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Wróciłam już z wystawy - nie zostawalam do końca, bo miałam odwóz do domku :lol: :lol: Jeżeli dostanę zdjęcia to od razu wstawie na forum, bo jak wiecie aparatu nie miałam, a dzisiaj było co pstrykać. Głownie przesiedziałam na maltanach bo kibicowałam zaprzyjaźnionym dziewczynom z gr IX :cool3: i się zakofałam :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Oczywiście nie ma ten tego Yoreczki u mnie w serduszku królują :loveu: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Połowy osób nie udało mi się dorwać - nie wiem gdzie się szwendały :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Oglądałyśmy taniec z psami w wykonaniu Czeszki, Dobermana i Border Collie - te psy są niesamowite.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Spotkałam Oskarka fryzjerke, która wystawiała swojego pieska, a pod koniec były zawody Borderków, wygrała drużyna z Warszawy, tam gdzie trenuje Beatka ze swoją Majeczką - wczoraj robiła podobno dużo fot więc teraz tylko czekać aż je wstawi :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ogólnie wystaqwę i spotkanka zaliczam do baaardzo udanych :multi: teraz znowu czekac na kolejną wystawę. Na pewno będę w Krakowie z końcem czerwca bodajże, a i może do Warszawy uda mi się przyjechać :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [I][B]Dagusiu do Krakowa przyjedziesz na wystawę?[/B][/I]:cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='an3czka'][I][B]Dagusiu do Krakowa przyjedziesz na wystawę?[/B][/I]:cool3:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]byłam rok temu to i w tym roku (jeżeli nic mi nie wypadnie) to sobie jej nie odpuszcze, bo było fajnie, tylko straaasznie gorąco :roll:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Alicja Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [I][B]Wczoraj Beatka Nam też foteczkę zrobiła :razz:[/B][/I] Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 czesc po raz drugi dagula, gdzies nam sie dzisiaj podziała :cool3: Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]byłam rok temu to i w tym roku (jeżeli nic mi nie wypadnie) to sobie jej nie odpuszcze, bo było fajnie, tylko straaasznie gorąco :roll:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [I][B]To się może zobaczymy...[/B][/I]:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec']czesc po raz drugi dagula, gdzies nam sie dzisiaj podziała :cool3:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jakoś przed 13 poszłam na Maltany kibicować dziewczyną, a potem oglądałam biegi wyścigowe Border collie, a Wy gdzie byliście??[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='an3czka'][I][B]To się może zobaczymy...[/B][/I]:lol:[/quote] [LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]nie MOŻE ale Na PEWNO !! :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/LEFT] Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][LEFT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]nie MOŻE ale Na PEWNO !! :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/LEFT] [/quote][I][B]No to na pewno się zobaczymy!:lol:[/B][/I] Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='an3czka'][I][B]No to na pewno się zobaczymy!:lol:[/B][/I][/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a pamietasz w jakim dniu były wystawiane Weimary?? I na jaki week to przypada w tym roku??[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]jakoś przed 13 poszłam na Maltany kibicować dziewczyną, a potem oglądałam biegi wyścigowe Border collie, a Wy gdzie byliście??[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] no my naturalnie polecielismy zobaczyc golaski (ress i malawaszeczka były) potem na brairdkach ze 45 minut spedzilismy i potem jeszcze wyscigi tez oglądnelismy i jeszcze potem charty i do domku :cool3: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ja na poczatku byłam z Waszką i kibicowałam Ress, potem dojechała Marcelka i Ciebie szukałam :eviltong: Aha jeszcze mrówke spotkałam :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]świetne te wyścigi, a byałś do końca jak rostrzygli, kto ma pierwsze?? super Aresek :lol: :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
an3czka Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]a pamietasz w jakim dniu były wystawiane Weimary?? I na jaki week to przypada w tym roku??[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [I][B]Chyba w sobotę:roll: [/B][/I] [I][B]W tym roku też w sobotę, 24.06[/B][/I] Quote
madzia20sosnowiec Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ja na poczatku byłam z Waszką i kibicowałam Ress, potem dojechała Marcelka i Ciebie szukałam :eviltong: Aha jeszcze mrówke spotkałam :razz: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]świetne te wyścigi, a byałś do końca jak rostrzygli, kto ma pierwsze?? super Aresek :lol: :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] ja mrówke tez spotkałam i poznałam carragan (mam nadzieje ze nic nie przekreciłam :eviltong: ) a dop konca niestety nie dostałam, ale normalnie bordie pędziły jak strzały :eviltong: Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Teklunia'] kiedy bedzie spotkanie w Warszawie? :placz:[/quote] w lipcu jest miedzynarodówka :roll: Debilny termin, zawsze byla w kwietniu :roll: Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='PIKA']w lipcu jest miedzynarodówka :roll: Debilny termin, zawsze byla w kwietniu :roll:[/quote]no ale jak juz bedzie w tej Wawie to ide na bank!!! Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Teklunia']no ale jak juz bedzie w tej Wawie to ide na bank!!![/quote] a to nie na bank, ale obowiązkowo :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Teklunia']no ale jak juz bedzie w tej Wawie to ide na bank!!![/quote] Nowy Dwór Mazowiecki jest na początku kwietnia. To w sumie nie Wawa, ale tuż obok ;) ... Tylko tam mała raczej jest ta wystawa :roll: ... I ludzi też niewiele :roll: ... Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='PiotrekJ']Nowy Dwór Mazowiecki jest na początku kwietnia. To w sumie nie Wawa, ale tuż obok ;) ... Tylko tam mała raczej jest ta wystawa :roll: ... I ludzi też niewiele :roll: ...[/quote]powiem tak... ludzi moze niewiele, ale jakby ich tak pozachecac to moze by tu dojechali :cool3: Quote
PiotrekJ Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Teklunia']powiem tak... ludzi moze niewiele, ale jakby ich tak pozachecac to moze by tu dojechali :cool3:[/quote] No to Kasiu do dzieła. Rób ulotki, transparenty :evil_lol: :evil_lol: ;) ... Quote
Teklunia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='PiotrekJ']No to Kasiu do dzieła. Rób ulotki, transparenty :evil_lol: :evil_lol: ;) ...[/quote]to ja lece po flamastry... ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Kasiu to ja prosze taka ulotkę z zaproszeniem listownie i na kopercie znaczek Tenusiowy koniecznie - obiecałas i co? do tej pory ten list do mnie z tym znaczkiem nie dotarł :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]A w lipcu to nie jakieś międzynarodówki albo czegoś w Wawie??[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]A w lipcu to nie jakieś międzynarodówki albo czegoś w Wawie??[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Miedzynarodówka, ktora jeszcze dwa lata temu byla w kwietniu, w ubieglym roku z wiadomych względów zostala odwolana i przeniesiona na lipiec, jak widze na stałe :roll: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 [quote name='PIKA']Miedzynarodówka, ktora jeszcze dwa lata temu byla w kwietniu, w ubieglym roku z wiadomych względów zostala odwolana i przeniesiona na lipiec, jak widze na stałe :roll:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]aha no to w takim razie ja może na lipcowej wystawie zagoszcze, ale to jeszcze nic pewnego :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]PIKA kochanie a pamiętasz może w okolicy jakich dni to było?[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
PIKA Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple] [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]PIKA kochanie a pamiętasz może w okolicy jakich dni to było?[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] Nie pamietam ale zajrzalam na strone ZKwP :evil_lol: 8 - 9 lipca ;) Quote
Recommended Posts