Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]qrcze no to szkoda :roll: a ja myslałam, że może mnie odiwedzisz :cool3: :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Obiecuję, że gdy znów będę jechał w Wasze strony to poproszę o telefon i adres :cool3: ;) ...

• Replies 8.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='PiotrekJ']Obiecuję, że gdy znów będę jechał w Wasze strony to poproszę o telefon i adres :cool3: ;) ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]nonono :razz: :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]nonono :razz: :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Wcale się nie cieszysz :shake: ... Jak nie to nie :roll: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Wcale się nie cieszysz :shake: ... Jak nie to nie :roll: ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no jak to sie nie ciesze, o mały włos głowy sobie nie rozwaliłam zaczełam tak wysoko skakac ze o sufit uderzylam :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no jak to sie nie ciesze, o mały włos głowy sobie nie rozwaliłam zaczełam tak wysoko skakac ze o sufit uderzylam :lol: :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Jasne :roll: ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Jasne :roll: ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no na prawde, tak sie ciesze ....[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]:Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]teraz już wierzysz :roll:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]no na prawde, tak sie ciesze ....[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]:Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]teraz już wierzysz :roll:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Zrób sobie fotkę i wklej to uwierzę :roll: ;) ...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Zrób sobie fotkę i wklej to uwierzę :roll: ;) ...[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]nie mam aparatu :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]wstawiam jeszcze storczyki :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/6105/p10100736nq.jpg[/IMG]

[IMG]http://img206.imageshack.us/img206/4673/p10100908sl.jpg[/IMG]

[IMG]http://img235.imageshack.us/img235/3374/p10100716kc.jpg[/IMG]

[IMG]http://img217.imageshack.us/img217/9684/p10100885nz.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]nie mam aparatu :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

No dobra, wierzę :p ... Komu jak komu ale Tobie mogę :p ...

[SIZE=1][COLOR=White]Następna kwiatki do psiej galerii wstawia[/COLOR] :shake: :evil_lol: :evil_lol: ...[/SIZE]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Gosiu - ciesze się ogromnie, że storczyki się spodobały :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Piotrus, bo ja juz tak strasznie tesknie do wiosenki, ze zacząłam zdjęcia kfiatkom robic :oops: Ale żeby nie było, wstawiam Oskarka :lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[IMG]http://img69.imageshack.us/img69/996/p10100385sg.jpg[/IMG]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]No i stuknął mi [SIZE=6][COLOR=red][B]7000[/B][/COLOR][/SIZE] pościk[/COLOR][/SIZE][/FONT] :multi: :multi: :multi:

[CENTER]:laola:
:knajpa: :popcorn: :cunao: :drink1: :drinka: :beerchug: :drinking: :laola: [/CENTER]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Koniecznie Madziu :cunao::beerchug:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]zmykamy na Taniec z Gwiazdami :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[IMG]http://img52.imageshack.us/img52/7112/p10100074jr.jpg[/IMG]

[IMG]http://img52.imageshack.us/img52/120/p10100092qb.jpg[/IMG]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Nikt nie chce ze mną świetować takiej okrągłej sumki co to jakis pościk na dogo czy jak? :roll: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]My wpadlismy tylko po to, żeby życzyć Wam Dobrej Nocki :buzi[/COLOR][/SIZE][/FONT]:

Posted

[COLOR=Magenta][I][B]no u Dagi imprezka przy niedzieli i tak cicho :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:BIG::laola::cunao::popcorn::drink1::drinking::drinka::knajpa::pepsi:za kolejne pościki ;)
[/B][/I][/COLOR]

Posted

Daga ja kcem świętowac :multi:

Tylko po dwóch nocach świętowania w realu to cięzko mi to idzie ;)

:drink1::drink1::drink1::drink1::cunao::cunao::cunao::cunao::drink1::drink1::drink1::drink1:

Posted

Daguś! Gratulujemy [SIZE=5][COLOR=red][B]7000[/B] [/COLOR][/SIZE]poscika! :buzi::Rose:

:chlup: :drink1: :knajpa: :cunao: :drinking: :drinking: :chlup: :popcorn: :cunao:

[COLOR=deepskyblue][B]I przy okazji - dzień dobry! :multi: Życzymy miłego dzionka.[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]No i stuknął mi [SIZE=6][COLOR=red][B]7000[/B][/COLOR][/SIZE] pościk[/COLOR][/SIZE][/FONT] :multi: :multi: :multi:

[CENTER]:laola:

:knajpa: :popcorn: :cunao: :drink1: :drinka: :beerchug: :drinking: :laola: [/CENTER]
[/quote]
[I][B]Daga witaj![/B][/I]
[I][B]Gratulacje z okazji 7000 pościka![/B][/I]
[I][B]Zdjęcia śliczne:loveu: [/B][/I]

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Cześc Wszytskim :multi: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Juz jestem :lol: cieszycie sie :cool3: :cool3: [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Super, że choc troche rozkreciłyscie wczoraj wieczorkiem imprezke, mnie juz nie bylo bo dzisiaj o 6 pobudka była. O 24 jedziemy po siostre na Lotnisko do Pyrzowic bo wraca z Anglii i będzie aparacik :multi: Zaraz wstawie jakies jeszcze te zaległe foty Oskarcia :lol: [/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='madzia18sosnowiec']hej dagula:buzi:

ja widze ze ty znowu w szkole :evil_lol:

miłego dnia :Rose:[/quote]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Madziu - ktos musi chodzić do szkoły, zeby inni mogli leniuchować :eviltong: :evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[quote name='madziasto4']cicho wszędzie, pusto wszędzie, kiedy daga tu przybędzie ??[/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Daga już przybyła Madziu! [/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Ale z Ciebie poetka :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT]