Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Pierwszy raz widze Oskarka nieuczesanego:evil_lol::evil_lol:

Muszę przyznać ,że ja też ;). Prawdziwy piesek z Oskarka :loveu:

Posted

Witam Kochani :multi:

Jak to cudownie wracać, po krótszej nieobecności i być tak mile wyczekiwanym :loveu: Miałam chwilowy zastój, nawiedziła nas rodzinka ze Stanów tak przejazdem i nie ywypadało siedzieć na komputezre, ba co ja pisze, przecież mnie prawie w ogóle w domku nie było hihi, a jak już byłam to i nauka czekała, bo akyrat sprawdziany miałam w tych dniach.
Teraz już jestem no i mam nadzieję, ze nam pomożecie w dobrnięciu do 300 stronki i 3000 pościka :multi:

Siostra leciała dzisiaj na kilka dni do Anglii i aparacik zabrała, ale mam kilka fot których jeszcze nie pokazywałam, więc zaraz pozmniejszam i wstawie.

Dzisiaj czuje się fatalnie, bo całą noc nie spałam, przegadało się z rodzinką:cool3: a dzisiaj na dodatek cały dzień sypie śnieg i już mi głowa wysiada :roll:

Oczywiście buziaczkujemy Was goroaco :buzi:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:razz:żeby się tylko nie okazało ze w aparacie zostały:cool3:

o to się Aluś nie martw :cool3: zdjęcia zgralam, choć było ich nie wiele :eviltong: Zaraz coś wstawie ;)

Posted

Daga_i_Oskar napisał(a):
o to się Aluś nie martw :cool3: zdjęcia zgralam, choć było ich nie wiele :eviltong: Zaraz coś wstawie ;)

No juz, juz......czekamy:cool3:

Posted

Qrcze, a ja teraz zauważyłam, że jest już 300 stronka :laola:
yaaaahhhhooooo
:Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :jumpie: :jumpie: :jumpie: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :popcorn: :knajpa: :beerchug: :drinking: :drink1: :drinka: :cunao: :knajpa: :popcorn: :beerchug: :drink1: :drinking:

Posted

Dobry wieczór - można? :cool3:
Łiii iprezka!! :evil_lol:

Gratuluje 300 stronki! :multi: :knajpa: :cunao: :drink1: :drinking: :drinking: :chlup: :chlup: :drinka: :cunao: :drink1: :drinking: :chlup: :multi:

Piękny Chłopiec :loveu: A co On tak wytrwale dźwiga? :evil_lol:

Posted

Madziu, a no rzeczywiście już taka liczba pościków nastukana przeze mnie, ale umywam się jeszcze przezd kilkoma osobmi, które z przodu mają 1,2 a nawet 3 :crazyeye: :cool3:

Cześc Moniś :buzi:

Gonia, ba! oczywiście, że można, nawet trzeba :evil_lol:

Oskarek w swoim nowym kapelusiku :cool3: :cool3:

Kochani pijcie, pijcie, ale nie rozlewajcie :cool3: :cool3:
:cunao::cunao::drinka::drinka::drinking::drinking: