Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 jestem ... jestem :) Ogladałam z rodzicami moją 100dniówke, bo wczesniej jakos nie było okazji wspólnie zobaczyc :eviltong: Quote
PiotrekJ Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 My się tu zamartwiamy, a Ona sobie studniówkę z rodzicami ogląda :mad: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 Musiałam sobie powspominac te fajne czasy :eviltong: :eviltong: Osk szykuje sie do skoku jeszcze trochę i bedzie ją miał A to moja ulubiona fotka w locie z piłką, którą zgłosiłam na konkurs :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] o choooooolerkaaaaa :loveu: Quote
marlena924 Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Super fotaski :) Przyznam, że muszę w całej Galerii zaległości nadrobić... Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='marlena924']Super fotaski :) Przyznam, że muszę w całej Galerii zaległości nadrobić... to zycze powodzenia :lol: :lol: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] dawaj ja z bańki, Oskarku... :lol: Dobranoc kochani! Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 No tak pozegnałam juz wiekszośc zaprzyjaźnionych galeryjek, wiec teraz moge sie z wsyztskimi pozegnac i zyczyc dobrej nocki w galeryjce Oskarcia :lol: DOBRANOC:buzi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='PIKA']Taniec z piłka :lol: Pika on tak uwielbia :cool3: Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 dzień dobry :p Oskarek żongluje piłeczką? Hihih prześmieszny jest z tym zapałem piłeczkowym :cool3: miłego dzionka Quote
Alka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 niezwykle utalentowany piłkarz :cool2: żonglerka i taniec ,świetnie wykonane i uchwycone :loveu::loveu::loveu: Quote
Magda Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dzien dobry!! Dzisiaj juz piatek, wiec pewnie bedziesz mogla posiedziec z nami dluzej po szkole (chyba, ze idziesz na impreze znowu:evil_lol::evil_lol:). Ale sie Oskarito napalil na pilke:lol::lol: To zdjecie jest super!:multi: My to mamy pecha..... nasze piechy takie skoczne, a nie ma gdzie z nimi trenowac:placz::placz: Quote
Moniś Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Cześć Daguś :multi: Magda_Miki napisał(a): My to mamy pecha..... nasze piechy takie skoczne, a nie ma gdzie z nimi trenowac:placz::placz: Otóż to :placz: Aż zazdrość człowieka bierze, że inni mają tor agility :shake: U mnie nie ma nic dla psiaków... zupełnie NIC :placz::placz::placz: Quote
Patka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 zdjecia w locie i Yoraska i piłki ;) sa super !!! :multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2006 Author Posted March 3, 2006 Witam i ... znikam :cool3: Zabieram sie za moją nieszczęsną prace z polskiego - trzymajcie kciuki obym cos napisała :eviltong: Ciesze się, ze Oskarek+piłeczka sie spodobali :loveu: Quote
Teklunia Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Czesc Dagmarko :) Zabieram sie za trzymanie kciukow, wiec na pewno pojdzie Ci szybciorem :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Dobry wieczor Daguś! :buzi: Hej Oskarku :buzi: Ale dużo foteczek - cudny Oskarek i Jego śliczna Pańcia... :multi: Ciekawe ile naskrobałaś już pracy z polskiego... ? :cool3: :kciuki: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 czesc i czołeeeeeem maturzystko jak tam idzie pisanie pracy?ja dzisiaj mam plan zabrać sie za ksiązki :cool3: Quote
Magda Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Halo Dagusiu i Oskarku!!:multi: Milego dnia zyczymy:p Quote
Recommended Posts