edi,feti,gusia Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Daguś,super fotki.Az by sie chciało jeszcze i jeszcze.Oskarek rzeczywiscie wyróznaia sie swoim kolorkiem.Super z niego psiak! Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Ale fajne spotkanko :multi: A fotki z naszego spotkanka z Jolą sa tutaj ;) http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1189082#post1189082 Aluś właśnie obejrzałam fotki no i widzę, że Wasze spotkanko było równie udane, a Gucio to główna gwiazda programu :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Kochani coś okropnego się dzieje na naszych drogach, Śląsk cały sparaliżowany, kto może niech się nie rusza.Własnie patrze i pod blokiem auta jechać nie umieją, a pługu, piaskarki ani widu ani słychu. Teraz wyczekujemy taty i 3mamy kciuki żeby jakoś dojechał. Coś okropnego. Aż takiej zimy to nie lubię. Byliśmy z Oskarkiem na godzinnym spacerze i wróciliśmy jak bałwanki cali w śniegu, bo sypie non stop gęsty śnieg wrr ... Edytko, Lenuś, Oskarek swoimi kolorkami rzeczywiście wyroznia sie z szeregówki Yorków - nikt mi go nie podmieni :lol: :lol: :lol: a przyjazny to on jest nawet bardzo, z nikim nie wchodzi w konflikty, chyba ze ... :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Oskarek - Bałwanek Dostaliśmy nowy kubraczek od cioci Gabi i sobie hasamy po śniegu :lol: leceeee bo chceee :lol: :lol: zaspy metrowe-ledwo tego szkraba widać trzeba obszczekać psy, ale tylko te które sa za brama :lol: :lol: :lol: Quote
sota36 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Czesc - dzis okolo 11 bylam na naszej gieldzie i myslalam o Was - wyobrazalam sobie jakby Oskar plywal w sniegu - juz Gutek musial sie zmeczyc, bo tyle tego napadalo, a co dopiero taki malutki Oskarek :) Quote
Snoopy7 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Dagunia ale świetne spotkanko, i jaki Oscareczek zadowolony :multi: ma piękny nowy kubraczek super. Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 sota36 napisał(a):Czesc - dzis okolo 11 bylam na naszej gieldzie i myslalam o Was - wyobrazalam sobie jakby Oskar plywal w sniegu - juz Gutek musial sie zmeczyc, bo tyle tego napadalo, a co dopiero taki malutki Oskarek :) możemy kiedyś wypróbować :lol: :lol: :lol: Oskarkowi śnieg nie straszny ale baaaardzo męczocy te podskakiwanie jak zajączek haha. Podjedziemy sobie tramwajem pod stadnine koni i tam się spotkamy :lol: :lol: Quote
marlena924 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Super foty..u nas tez tyyyle sniegu, Toffuś w zaspę wpadł dzisiaj i wyjśc nie umiał, biedny :D:lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 [quote name='Snoopy7']Dagunia ale świetne spotkanko, i jaki Oscareczek zadowolony :multi: ma piękny nowy kubraczek super. Agusiu, ale wspaniale, że coraz częściej do nas zaglądasz :buzi: A kubraczek bardzo fajny i wygodny-nic a nic nie krępuje ruchów malucha, pasuje jak ulał. Jak Gabi zaczęła wyciągać wszytskie te dresiki to zatrzęsienie, kazdy w innym kolorku, było co wybierac :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 fotek c.d podczas spaceru pewny pan zobaczywszy Oskarka powiedział tak: tożto nie pies tylko większa pchełka z jakiegoś dużego psa w ubranku :lol: :lol: zdj torche rozmazan bo i ja i Oskarek biegaliśmy i jednoczesnie robiłam fotki :lol: :diabloti: :lol: haha w trakcie podskoku - przypomina mi bardziej niedzwiedzia niż psa :cool3: :lol: :cool3: ups koniec sciezki :oops: i co dalej :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 jeszcze mi trochę fotek zostało :lol: kto powiedział, że bieganie po zaspach jest proste?? :lol: :lol: ufo nie isteniej? to jakaś bzdura, no popatrzcie, przyleciał przede mną :evil_lol: :evil_lol: niedaleko tej Wiezy mieszkam :D Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 mordka cała ośnieżona Daguś no choć szybciej ! Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Choinki się już uginają od ciężaru śniegu, a on sypie, sypie i końca nie widać i na koniec Oskarek sie zegna :evil_lol: Pozdrawiamy baadzo zimowo Quote
M&M&O&I Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 hehe :) fajnie Oskarek wygląda :loveu: a Irys nie wiedział co zrobić bo za dużo śniegu było i chodził tylko ścieżkami odgarniętymi ;) Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Oj bidulek Oskarek ale sie musi naprzebierać łapkami w tych zaspach ;) :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Goldenmanka napisał(a):hehe :) fajnie Oskarek wygląda :loveu: a Irys nie wiedział co zrobić bo za dużo śniegu było i chodził tylko ścieżkami odgarniętymi ;) mój to szalal jak taki maly wariatek :lol: :lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):Oj bidulek Oskarek ale sie musi naprzebierać łapkami w tych zaspach ;) :lol: Aluś jaki tam idulek, on chyba jako jedyy byl taki happy ze tyle sniegu na dworze. Robil takie susy jak zajaczek :D :lol: P.S kiedy bedziecie w Siemianowicach? Gdzies w styczniu prawda? Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Daga_i_Oskar napisał(a):Aluś jaki tam idulek, on chyba jako jedyy byl taki happy ze tyle sniegu na dworze. Robil takie susy jak zajaczek :D :lol: P.S kiedy bedziecie w Siemianowicach? Gdzies w styczniu prawda?jeśli pojedziemy na kontrolę to poczatkiem lutego ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):jeśli pojedziemy na kontrolę to poczatkiem lutego ;) ale nie wczesniej jak 6go ok? bo do 5go mnie nie ma :diabloti: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Daga_i_Oskar napisał(a):ale nie wczesniej jak 6go ok? bo do 5go mnie nie ma :diabloti:zobaczymy ;) , bo jeśli nasz wet będzie chętny nam zrobić badanie na nosicielstwo to wtedy zrobimy u Budzika :cool1: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):zobaczymy ;) , bo jeśli nasz wet będzie chętny nam zrobić badanie na nosicielstwo to wtedy zrobimy u Budzika :cool1: no ale zawsze mozecie przyjechac na spacerek :lol: :lol: Siemianowice to nie tylko "dobry"wet ale tez ladny park :evil_lol: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Daga_i_Oskar'] haha w trakcie podskoku - przypomina mi bardziej niedzwiedzia niż psa :cool3: :lol: :cool3: Ha,ha...wielki niedzwiedz grizzli:lol: Daga śliczne zdjęcia! Widać jaką Oskarek ma radochę:multi: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 mmbbaj napisał(a):Ha,ha...wielki niedzwiedz grizzli:lol: Daga śliczne zdjęcia! Widać jaką Oskarek ma radochę:multi: o tak ma radochę jak dzieciak z nowej zabawki :oops: :lol: :lol: Quote
mmbbaj Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Daga_i_Oskar napisał(a):o tak ma radochę jak dzieciak z nowej zabawki :oops: :lol: :lol: Mój Bajan też się cieszy i bawi śniegiem:lol:, jest tylko ten problem, że w mojej okolicy nie mogę go spuszczać ze smyczy:shake:, raz, że ulice, a dwa służby miejskie :cool: Quote
Recommended Posts