Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mogę się jednak potłumaczyć, bo Gburek jest kundelkiem, który predyspozycji za bardzo nie ma, co nie oznacza, że się nie stara.

chociaz może ma predyspozycje, tylko na taką ciotkę klotkę, przewodnika trafił :-(.

• Replies 5.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']
A Uny wiszącej na talerzu nie masz?? :p [/quote]
Niestety - albo totalnie rozmyte, albo z Uną przy ziemi, czyli nie oddające sytuacji :-(
[SIZE=1][COLOR=silver][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=1][COLOR=silver][QUOTE]
[SIZE=1][COLOR=silver]w związku z tym Una próbowała go przerobić na naleśnika [/COLOR][/SIZE]
[/QUOTE]
A on osioł podniósł lament jakby go stado słoni, a nie mała Unka chciała na tego naleśnika przerobić, panikarz jeden :lol: [/COLOR][/SIZE]
[QUOTE]
Tośka widziała co Una wyprawia, żeby mnie zmusić do wyjęcia piłeczki ;-)
[/QUOTE]
Widziałam. To było coś pięknego, uśmiałam się z jej wyczynów i niecnych podejść w celu wymuszenia piłeczki :evil_lol:
No i tradycyjnie na widok psa tak nakręconego na piłeczkę skręcało mnie z zazdrości :diabloti:

Posted

- pobaw się ze mną
[IMG]http://img480.imageshack.us/img480/705/imgp42475fs.jpg[/IMG]
[/quote]

Ale fajny spacerek:loveu: .Una ma się coraz lepiej:multi::multi: :multi: .
[SIZE=1]Marysiu mam nadzieję,że nie masz nic przeciwko,że zrobiłam sobie avatar ze zdjęcia twojego autorstwa.Próbowałam Ci wysłać priva ale miałam problemy z kompem i chyba nie doszło.[/SIZE]

Posted

Marysiu mam pewien problemik z moim Gburem
Wpadniesz : [url]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=1873981&postcount=212[/url] ?
Ja wiem, że leniwa jestem, ale akurat w wypadku psa to ja z siebie wyciskam siódme poty,żeby się nie nudzil i żebym ja się nie nudziła.

Posted

Ale super foty,pracujesz z Uną na Softach? Nie dziurawi ich,bo niestety dla mojej suni są zbyt miękkie i mało wytrzymałe. Co prawda jej ulubione frisbee to soft i jak ma inne frisbee to zawsze wybierze swojego ulubionego żółtaczka.

Posted

[B]nathaniel[/B] jeśli się stara to DUŻO! :razz:

[B]Tośko[/B] szkoda...
Taaaa, Ty się uśmiałaś, a ja zgrzytałam zębami :lol:

[B]Jurejo[/B] to był jedyny moment na całym spacerze, kiedy Una "zauważyła" Ozziego ;)
[SIZE=1]A avatarek - jasne, ale dobrze, że mi o tym mówisz :)[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[B]Klaudio[/B] na softach i na fastbackach - ostatnio biorę dwa takie, dwa takie i używam naprzemiennie. Jakoś tak wyszło, że na fotki załapały się akurat softy :)
Dziurawiła softy potwornie na początku, a potem nauczyła się je ekonomicznie łapać i jest ok (nie licząc tego, że jej ulubioną rozrywką jest pójść na boczek, zwinąć softa w harmonijkę i podziamdziać ;) - ale wybijam jej dość skutecznie to z głowy). I też woli softy ponad wszystko :lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

ojojoj... długo mnie nie było:roll:

ale w końcu jestem:razz:

kogóż to moje oczęta widziały jak nie mego potworka:cool3: muszę donieść, że pan Piotr jest zadowolony z postępów Bory :loveu: w domu nie ćwiczymy za dużo, a na zajęciach samo wychodzi:evil_lol:

a na spotkanie czekam, bo inaczej:mad: mnie za tydzień nie ma(weekend 14 do 16) możemy nawet nad jeziorkiem, bo wodę Bora pokochała:loveu: wchodzi chętnie, a jak widzi smakołyk w mej ręce albo piłkę, czy patyk to nawet biegnie:cool3: a jak nie woda to Lasek Marceliński lub Cytadela...

gratuluję magisterki, ale żeby z fizyki?:shake: ja myślę o nadchodzącej maturce z bioli i chemi:roll:

kończę, bo biegniemy na spacerek im pózniej tym lepiej, bo mogę rano dłuzej pospać:cool3: ale zmienimy to, bo jak zacznie się rok szkolny to taki tryb życia Bory nie zda egzaminu, ale póki co WAKACJE:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

-spadaj mały, czyli prawdziwa twarz Uny :roll:
[IMG]http://img247.imageshack.us/img247/2282/imgp42482vz.jpg[/IMG]

Pozdrawiam
Marysia i czarny furiat[/quote]
[I][B]Nie ma sie czemu dziwić.[/B][/I]
[I][B]Jak na dobrze wychowaną suczke przystało, zmarszczyła się, gdy Ozzy wpakował jej nos...[/B][/I]

Posted

[quote name='Sara'] Oczywiście czekoladowym, jestem do szaleństwa zakochana w Buchcie Hani, idealna sylwetka, przepiękny kolor i wyraz pyska. :loveu: Ale Buchta kolorystycznie przy Unie to jest wersja light.
[/quote]

Czy to komplement, czy antykomplement :razz:?

Posted

[quote name='Tośka_m']

No i tradycyjnie na widok psa tak nakręconego na piłeczkę skręcało mnie z zazdrości :diabloti:[/quote]

Skąd ja to znam - zawsze jak widzę Uny reakcję na piłeczkę to mnei skręca :diabloti:

Posted

-spadaj mały, czyli prawdziwa twarz Uny :roll:
[IMG]http://img247.imageshack.us/img247/2282/imgp42482vz.jpg[/IMG]

Pozdrawiam
Marysia i czarny furiat[/quote]
To będzie chyba moje ulubione zdjęcie Uny :lol: Charakterna panna :multi:

Posted

[quote name='Hania']Skąd ja to znam - zawsze jak widzę Uny reakcję na piłeczkę to mnei skręca :diabloti:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:rany kobity to jak wy takie poskręcane chodzicie :razz:

No i Marysia z Uną prysnęła na urlopik ;)
[/I][/B]

Posted

Wieści z urlopu :razz:

Na międzynarodowej wystawie w Warszawie Una [COLOR=Red]wygrała[/COLOR] swoją klasę (użytkową) i [COLOR=Red][B]dostała CWC[/B][/COLOR] :multi::multi::multi:
To była jej pierwsza "dorosła" wystawa, więc zaczęłyśmy ostro :cool1::cool1::cool1:

Pozdrawiamy z Warszawy, zmęczone i bardzo szczęśliwe :lol::lol::lol:
Marysia i Una

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Na międzynarodowej wystawie w Warszawie Una [COLOR=Red]wygrała[/COLOR] swoją klasę (użytkową) i [COLOR=Red][B]dostała CWC[/B][/COLOR] :multi::multi::multi:
To była jej pierwsza "dorosła" wystawa, więc zaczęłyśmy ostro :cool1::cool1::cool1:[/quote] GRA-TU-LA-CJE!!!:lol: Super użytkowej Unie i bardzo dobrej panci:razz:

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Wieści z urlopu :razz:

Na międzynarodowej wystawie w Warszawie Una [COLOR=red]wygrała[/COLOR] swoją klasę (użytkową) i [COLOR=red][B]dostała CWC[/B][/COLOR] :multi::multi::multi:
To była jej pierwsza "dorosła" wystawa, więc zaczęłyśmy ostro :cool1::cool1::cool1:

Pozdrawiamy z Warszawy, zmęczone i bardzo szczęśliwe :lol::lol::lol:
Marysia i Una[/quote]
[I][B]Dziewczyny gratuluję!:multi: [/B][/I]
[I][B]Marysiu powinnaś cosik postawić z tej okazji, hę?:razz: :evil_lol: [/B][/I]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:rany kobity to jak wy takie poskręcane chodzicie :razz:
[/I][/B][/quote]

Żebyś wiedziała :razz:

[SIZE=3]Marysiu - gratulacje :lol:[/SIZE]

Posted

[B]Anza[/B] dzię-ku-ję :multi:

[B]Klaudio[/B] - stawka gończych była duża - 44 zgłoszone psy :cool3: Aczkolwiek w użytkowej była oprócz Uny jeszcze jedna suka. Zdjęć z ringu nikt znajomy nie robił, więc chyba nie będzie. Mam za to nadzieję, że uda się wkleić coś z Hani ogródka :p

[B]bigosie[/B] :knajpa::knajpa::knajpa:

[B]Tośko[/B] dziękujemy :loveu:

[B]olcho[/B] :bigcool::bigcool::bigcool:

[B]Aneczko[/B] dzięki :multi:
A co proponujesz? :razz:

[B]Kenduś[/B] senkjuwerymacz :razz::B-fly::B-fly:

[B]Haniu[/B] to może Ty się w środku skręcasz? Bo ja na zewnątrz nic nie widzę :eviltong:
I dziękuję Ci BARDZO - i za gratulacje, i za spanie, i za tego kompa, z którego to piszę... :Rose::Rose::Rose:

To ja idę dalej tańczyć taniec radości ;):B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::cunao::cunao::cunao:
i wklejać zdjęcia z agility :razz:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Wczoraj na wystawie, w przerwach, kręciłam się z aparatem koło ringu agility, zrobiłam trochę fotek, takich sobie, bo było to moje pierwsze spotkanie z tą trudną do focenia dziedziną. Tu wstawię tylko dwie foteczki (moje ulubione):
[IMG]http://img120.imageshack.us/img120/2838/imgp44073es.jpg[/IMG]

[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/3271/imgp45110zk.jpg[/IMG]

Reszta [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27511&page=8"][COLOR=Red][B]TUTAJ[/B][/COLOR][/URL]

Pozdrawiam
Marysia i Una