Agnes Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 no dogo jakos chodzi, to moze cos napisac:cool3: ciesze sie, ze z Unowym zdrowiem wszystko dobrze:multi: I snieegoweee fotyyyy - pieknie tam:loveu: i czekamy oczywiscie na wiecej zdjec:cool3::multi: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 "Dobrze" to jednak za dużo powiedziane... ale to, że nie jest gorzej, to bardzo dużo :) :) Zdjęć pewnie trochę wkleję, bo też ich "trochę" zrobiłam ;) Ciąg dalszy poszukiwań piłki (poszukiwanie zakończone sukcesem :)) Przydrożny strumyczek I ten sam strumyczek, sfotografowany z tego samego miejsca, tylko że w piątek :evil_lol: CDN Quote
Kaśka (Hasta) Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 śnieżna Una :loveu: i cuuudne tereny aż miło patrzeć... Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Kasiu popatrzeć... ale być!! :loveu: Nowa umiejętność - fotografowanie podczas trzymania flexi :cool3: Tegoż dnia, po blisko czterech latach ciężkiej pracy, flexi poległa... wytrzymała w swym ciężkim życiu niejedne ostre hamownie w pogoni za kotem, niejedno szarpnięcie, niejeden deszcz, niejeden śnieg i mróz... I na koniec poniedziałku - hotel, w którym spałyśmy i ta kapliczka, którą widziałyśmy z okien CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Wtorek przywitał nas kompletnie inną pogodą... Co oczywiście nie przeszkadzało nam za bardzo w spacerze i typowych spacerowych rozrywkach :razz: Ewa, która nam towarzyszyła, widząc, jak gimnastykuję się robiąc zdjęcia Uny biegnącej na mnie, zaproponowała, że porzuca Unie piłkę, a ja sobie stanę z boku - pomysł przedni, tylko piłka - wredota, odbiła się od drogi na tyle pechowo, że wylądowała w przydrożnej zaspie :evil_lol: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Rozpoczęły się więc poszukiwania... ... w których Una miała nawet wsparcie :evil_lol: Ostatecznie to Una znalazła piłeczkę :) i śnieg przestał padać :) CDN Quote
ewka i haker Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 ale piekne zdjęcia:loveu: zazdroszczę wyjazdu:loveu: biedna flexi:shake::roll: Quote
Bzikowa Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Prześliczne zdjęcia, niezależnie od pogody :) I ten oczojebny pomarańcz szelek :loveu: :cool2: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 ewko dzięki :) a flexi? cóż, zamówiłam nową... wendka dziękuję :loveu: takie słowa z Twoich ust...! :multi: Bzikowa jak dla mnie pogoda była zawsze śliczna :razz: a szeleczki zakładane specjalnie, żeby było ją widać :) Jeszcze wtorek, kiedy już przestało padać: Biegnę i lukam... Biegnę i patrzę... No dobra, wracam... A co oni tam robią? CDN Quote
Saskja Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ja cię plumkam, pierwsze zdjęcie z wtorku oraz pierwsze ze środy to jest... no nawet nie mam słów, Marysiu, ja bym chciała je wielkie na ścianę, chciałabym na nie patrzeć dzień w dzień i normalnie nie mam słów! _____ nieee no, świetnie, dogo zwariowało i wstawiło mój post przed zdjęcie, o którym piszę, że jest piękne. Teraz to kompletnie nie ma sensu, pisać o zdjęciu środowym przed nastaniem środy... niech mnie ktoś przytuli :-( Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 Środa była inna niż wtorek. Też padał śnieg, ale tak jakoś inaczej. Fakt, że czasem sypało poziomo :evil_lol: ale w sumie - było bajkowo :loveu: Ten najprostszy trop, przez środek, to mój :razz: cała reszta - to Una :evil_lol: CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 A potem, po powrocie, pozostało mi gapienie się w szybę... ;) W przerwie białych fotek - fotki zielone, z zawodów, by wendka Tutaj Una poślizgnęła się tuż przed wybiciem :shake: jak widać BARDZO starała się jednak skoczyć :eek2: A tutaj już bez poślizgu :) To powinno mieć tytuł "O kurcze! Miałam się zatrzymać!!" ;) Quote
Anza&Hacker Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Dzięki za foto-relacje :loveu::loveu::loveu: Ja dziś też byłam w pięknym śnieżno-górzystym terenie, ale niestety nie mogłam zabrać ze sobą Hackera :-( Czekam na ciąg dalszy :cool3: Quote
Rauni Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Wow, ależ mnóstwo świetnych fotek! Na przykład ta: http://img48.imageshack.us/img48/336/imgp3452pf1.jpg - fajny pomysł :) I ta: http://img18.imageshack.us/img18/204/imgp3353tm1.jpg ze względu na minę i uszy Uniaka :) I te krajobrazowo-po-prostu-bajkowe: http://img23.imageshack.us/img23/4190/imgp3239si8.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Anza a gdzie byłaś? :) Rauni dziękuję :) już się obawiałam, że nikt tu nie zagląda i nie ma dla kogo obrabiać fot... :roll: W czwartek chciałam spróbować wejść na Czarną Górę - szlak, po odbiciu z asfaltu, ma zaledwie kilometr z kawałkiem. Ale przy 300m różnicy wysokości i śniegu w lesie do kolan (a poza lasem do połowy uda) - wymiękłam i się wycofałam. Ale w lesie było bajkowo :loveu: Wracać asfaltem nie chciałam, więc szłyśmy na szagę przez łąki - miejscami śnieg był tam zwiany, a miejscami można się było zapaść po pas... CDN Quote
gonek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Mi się też bardzo podoba ta kropelkowa :loveu: Quote
Paskuda_Bandzior Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Wreszie udało mi się wejść na dogo i podziwiam :loveu: Boskie krajobrazy, tereny i.... Uniaczek :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 gonek kropelki to tylko kwestia makro :evil_lol: Paula :) :) :) To jadę dalej - czwartkowy powrót: i czwartkowe gapienie się na parapet (większej GO nie dało się zrobić z ręki...) W piątek poszłyśmy na spacer dłuższy niż zwykle, chociaż śniegu przybyło... CDN Quote
gonek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']gonek kropelki to tylko kwestia makro :evil_lol: Iiii tam, gadasz makro makrem, a pomysł, wykonanie? Mi by wyszła brudna szyba :evil_lol: A twoje łyse gończe nie marzło ci w tych śniegach? Gdzie ubranko, gdzie butki, gdzie majtki, gdzie czapeczka? :razz: Quote
APSA Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']już się obawiałam, że nikt tu nie zagląda i nie ma dla kogo obrabiać fot... :roll: Masz jeszcze całe rzesze milczących gości ;) Chciałam napisać coś wcześniej, ale forum odmówiło współpracy... Quote
Anza&Hacker Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']Anza a gdzie byłaś? :) W Karkonoskim Parku Narodowym, wchodziłam ze znajomymi na Chojnik, ale to był tylko taki jednodniowy wypad na szybkiego, aczkolwiek super było - w końcu wyrwać się po sesji z tego zaśmierdłego spalinami Wrocławia :loveu: ...a dzisiaj ganiam z Hackerem po moim równie cudnie zasypanym śniegiem mieście :cool1: Zdjęcia Uniaczka i cała reszta - superowe :bigcool: Quote
shangri_la Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 foty boskie :loveu: wreszcie udalo mi sie cos napisac, dogo swiruje... [SIZE=2]pozdrawiam Quote
Mudik Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Super:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img23.imageshack.us/img23/3793/imgp3252je0.jpg A to z zawodów, soko z poślizgu to jak ludzki skok wzwyż, tyż się tak ludziska wyginają:lol::lol::evil_lol: Świetne! Piekna Una:loveu: Śniegowe takie bajkowe, cudny sypki śnieg, a nie lepkie błoto jakie tu mamy:diabloti: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 gonek to trzeba umyć szybę przed zrobieniem zdjęcia :eviltong: Moje łyse gończe nie marzło. Tzn jak była cała w śniegu i ten śnieg na niej stopniał, i zatrzymywałam się na postój, to owszem, trochę się trzęsła. Ale ja rzadko się zatrzymywałam :evil_lol: APSA więc trzeba ich jakoś zmobilizować do odezwania się :cool1: Anza to miałaś piękną wycieczkę :loveu: shangri dziękuję :) :) :) Mudik no właśnie, taki czysty, suchy śnieg jest fantastyczny :loveu: W piątek doszłyśmy dalej niż zwykle. Trafiłyśmy na ślady po skuterze śnieżnym i chciałabym powiedzieć, że to było nieuczciwe!! Una rozstawiała szeroko pazury i wcale się nie zapadała!! A ja? Ja wpadałam po kolana!! :angryy:;);) CDN Quote
Recommended Posts