Hexi Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 zdjec nie mam bo bylam zbyt przejeta zaprzyjaznianiem chlopakow :) ale kroczki uwiecznie! stereo: to bedziemy was wypatrywac w czasie bezproduktywnego szlajania :evil_lol: ps: obroza to karl...costam..reszta nieczytelna, ale kupilismy ja w niemczech...czekaj, Domi wiedziala co to za firma i mowila ze fajna....moze pamieta? Quote
Hexi Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 moon_light napisał(a):Jakie troszkę? Wg mnie baaaaardzo :) Mamowy synek. kocham cie nad zycie :loveu::loveu::loveu: masz u mnie ciacho i calusa w samo czolko :cool3: Quote
moon_light Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Hexi napisał(a): ps: obroza to karl...costam..reszta nieczytelna, ale kupilismy ja w niemczech...czekaj, Domi wiedziala co to za firma i mowila ze fajna....moze pamieta? KARLIE :multi: Ide szukać w sklepach www może będzie...a jak nie to na kolanach pielgrzymka do niemiec (strasznie mi sie podoba:cool1:) Hexi napisał(a):kocham cie nad zycie :loveu::loveu::loveu: masz u mnie ciacho i calusa w samo czolko :cool3: Super :) i od achillesa tez chce faflowego buziaka ! A Ty widzisz to podobienstwo? :lol: Quote
Hexi Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 moon_light napisał(a):KARLIE :multi: Ide szukać w sklepach www może będzie...a jak nie to na kolanach pielgrzymka do niemiec (strasznie mi sie podoba:cool1:) Super :) i od achillesa tez chce faflowego buziaka ! A Ty widzisz to podobienstwo? :lol: to fajnie ze wiesz co to sa firma...ja znalazlam ta obroze przy rundce po bitburgu i koniecznie musialam ja kupic ;) a co do podobienstwa...mam nadzieje ze oczka ma po mnie...ale ja jestem srednio obiektywna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
moon_light Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Hexi napisał(a):to fajnie ze wiesz co to sa firma...ja znalazlam ta obroze przy rundce po bitburgu i koniecznie musialam ja kupic ;) a co do podobienstwa...mam nadzieje ze oczka ma po mnie...ale ja jestem srednio obiektywna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja nie znalazlam obrozy w www sklepach :placz::placz::placz: Będą się dziewczyny topiły kiedys w takich niebieskich :-o :lol: Quote
Hexi Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 oj beda beda... :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sawcio juz teraz kobitki czaruje... :roll: a z obroza dzwopn do GLG albo w ostatecznosci wyslekumpla z bitburga do sklepu ;) Quote
ewelinabuck Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 pieknie wyglada dozio w towazystwie takiego malego szkrabka:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
moon_light Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Hexi napisał(a):oj beda beda... :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sawcio juz teraz kobitki czaruje... :roll: a z obroza dzwopn do GLG albo w ostatecznosci wyslekumpla z bitburga do sklepu ;) No czaruje, nie watpie, bis baby klubu mu przed nosem uciekło:shake:;) Zadzwonię albo dopadnę na gg:diabloti:. Muszę ją mieć :D Dużo kosztowała?:razz: Daj jakies zdjecia jeszcze !! ps. zazdroszcze sawciowi kocyka niebieskiego z lusterkiem i bajerami:loveu: Quote
asher Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 moon_light napisał(a):ps. zazdroszcze sawciowi kocyka niebieskiego z lusterkiem i bajerami:loveu: A cóż to za problem? Dogowi obrożę, a sobie kocyk :lol: Hexi, naprawdę miło patrzeć na twoje stadko :loveu: Quote
Hexi Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 :loveu::loveu::loveu: chwilke przerwy mielismy ale juz nadrabiamy zaleglosci :) moon ten kocyk to mata edukacyjna ;) ma jeszcze takie pałączki z przyczepianymi zabawkami, pozytywka itp, Sawcio dostal ja w prezencie i dopiero po zdjeciu palaczkow zaczal sie na niej bawic...wczesniej bylo za duzo wrazen na raz :evil_lol: a tu kolejna sesja chlopakow i znowu obaj pod kolor :roll: nos w nos moj duzy...dozy przyjaciel gdzie jest dog? Quote
Hexi Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 zabilem byka coz to dla mnie byk ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pelne poswiecenie :roll: Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 http://img89.imageshack.us/img89/3006/obraz149smallry7.jpg zaje2biste:loveu::loveu::loveu::loveu: podziwiam i ubóstwiam :p Quote
anea Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Alicja']http://img89.imageshack.us/img89/3006/obraz149smallry7.jpg zaje2biste:loveu::loveu::loveu::loveu: podziwiam i ubóstwiam :p Juz slysze te krzyki babc, cioc itp :evil_lol: Cudni sa obaj :lol: Quote
Hexi Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 babcie i ciocie juz nie krzycza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: za to z naciskiem twierdza ze WIERZA w moj ROZSADEK :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Miga Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Witajcie :) Przejrzałam całą galerie, a przy końcu same fotencje na me serce miód lejące ;) Straśnie fajny duet Wam powstał (i Ty jak trzecia Pani do tej gromadki chłopaków). Achilles sie ładnie opiekuje maluchem. Jak zacznie chodzić to będzie się opierał na swoim dużym przyjacielu. Dla małych dzieci właśnie duże psy są odpowiedniejsze. Większemu trudniej krzywdę zrobić, a mają chyba bardziej rozwinięty instynkt opiekuńczy wobec swoich braci mniejszych :) Hmm... kiedy ja się doczekam malucha w asyście psowatego :) Quote
Alicja Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Hexi']babcie i ciocie juz nie krzycza :evil_lol::evil_lol::evil_lol: za to z naciskiem twierdza ze WIERZA w moj ROZSADEK :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i tej wersji należy się trzymać :cool2: Quote
anetta Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 http://img89.imageshack.us/img89/333/obraz147smallzt7.jpg No rewelka :loveu::loveu::loveu: Quote
Hexi Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 dziekujemy dziekujemy :) gromadka chlopakow jest fajna :D na razie mam ich trzech i o dziwo kazdy wola to samo JESC !!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mam dziwne wrazenie ze jest pora dnia kiedy osobniki meskie o niczym innym nie mysla.... a potem ta milosc w oczach jak stawiam jedzenie przed nosem...czysta przyjemnosc takie bezinteresowne uczucie :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Witam Serdecznie :multi::multi: Miło tutaj u Was i powaliło mnie na kolana jedno zdjęcie ---> http://img89.imageshack.us/img89/7554/obraz152smallwo6.jpg :loveu::loveu::loveu: Z moim zamiłowaniem do Dogów podejrzewam że jeszcze nie raz tutaj zaglądnę :) Pozdrawiam :) Quote
Hexi Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 czesc :) milo nam ze tu milo ;) staramy sie cala gromada :) i zapraszamy jak najczesciej i sie nie opre... zdjecie samego Sawcia, ale strasznie je lubie :) Quote
Miga Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Witam :) Ładne zdjęcie, taki zamyślony, dokąd on zmierza ? :) Więcej, więcej :) Quote
jonQuilla Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Zdjęcie ekstra...śliczny chłopczyk :loveu::loveu::loveu: Quote
asher Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Marta, panowie bardzo ładnie ci się komponują :loveu::loveu::loveu: Quote
Sylvia_76 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 [quote name='Hexi']czesc :) milo nam ze tu milo ;) staramy sie cala gromada :) i zapraszamy jak najczesciej i sie nie opre... zdjecie samego Sawcia, ale strasznie je lubie :) http://img87.imageshack.us/img87/5057/obraz104bwzf6.jpg Jaki przepiękny mężczyzna!!! :loveu: Nie kopiujemy zdjęć tylko wstawiamy linki. Quote
Recommended Posts