Axeleczka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 a mam zamiar jutro założyć galerie.:cool3: a latek to ty masz 14 czy źle doczytałam? xd
Coffee&Nera Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ja mam 15 ;] Wiec nieduza roznica :D:D Sama jestem fanka Huskych od lat... Masz moze GG? ;] Z checią porozmawiam na temat rasy i Axelka oczywiscie :cool3:
Coffee&Nera Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A co ty mnie wzielas za starszą? Moze jeszcze za eksperta w rasie xP? Wiecej fotek :D:D
Axeleczka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 No wiesz tu prawie samych ekspertów widze :grin: Fotki dam jutro bo narazie nie mam nowych.XD
Coffee&Nera Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Ja sie ucze wlasnie od hodowcow, ekspertow bo malenko wiem lecz powiekszam wiedze z dnia na dzien... Dawaj szybciutko ^^
Axeleczka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Sorry.^^ A tu foty z wczoraj wieczorem. :cool3: Musiałam spać na kanapie bo miałam gości..^^' Akurat Axelowi spodobał sie serial Magda M :grin: nudny ten serial... łee tandeta... :grin: pff koniec,to idziemy spać.:p albo zejde na podłoge,bo tam zimniej.:cool3:
Coffee&Nera Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Jeny on jest cudowny- ma boskie umaszczenie. Czekoladka *__* Axelko zaloz galeryjke tyle juz masz fotek ze trzeba to odzielnie uwiecznic :*
Axeleczka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Dziękuje dziękuje,a na galeryjke mozna sie dostać klikając w banerek. :cool3: :loveu:
H5N1-TO-JA Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=hJ6moE23kcg to filmik jak polar chłodzi sie w upały
NigdyNigdy Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 [quote name='Bajon']A oto mój Beach Boy-plażujacy się Lucjan.;) Oooooo.... Takie zdjęcia mnie rozczulają :loveu: Z ciekawości spytam.... On tak sobie tę dziurę wydłubał, żeby się w niej zagnieździć, czy wlazł komuś na zamek z piasku i się na nim uwalił?
Bajon Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='NigdyNigdy']Oooooo.... Takie zdjęcia mnie rozczulają :loveu: Z ciekawości spytam.... On tak sobie tę dziurę wydłubał, żeby się w niej zagnieździć, czy wlazł komuś na zamek z piasku i się na nim uwalił? A chłopacy dziury wykopywali samodzielnie, rozrzucając piasek z takim rozmachem dookoła, jakby to z nas chcieli wykonać piaskowe rzeźby:razz:- mnie nadążalismy z otrzepywaniem siebie z piachu.Ale jak widać na załączonym obrazku -mieli chłopacy pełen komfort :cool3:
Florka_xyz Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Zdjęcia sa rewelacyjne :loveu: Oj te kochane chlopaki :loveu:
Coffee&Nera Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Widac ze psiakom niepotrzebny byl reczniczek :loveu: wygodniejszy sam piasek, jeszcze parasol i udany wypoczynek :loveu: ! Cudowne psy
NigdyNigdy Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Bajon napisał(a):A chłopacy dziury wykopywali samodzielnie, rozrzucając piasek z takim rozmachem dookoła, jakby to z nas chcieli wykonać piaskowe rzeźby:razz:- mnie nadążalismy z otrzepywaniem siebie z piachu.Ale jak widać na załączonym obrazku -mieli chłopacy pełen komfort :cool3: Super! Za to kocham Husky- mróz, czy upał- dadzą sobie radę. ....I nawet o zgodę nie pytają :lol:
mortikia Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 nordic blue, jak mają się dziaciaki Albi i Bingo?? :loveu: samograj napisał(a):Witaj Justynko!!! Ale nasza BÓJKA czyli Twoja SNOW wypiękniała, co za rzęsy:loveu: miło popatrzeć - w końcu głównie ja maczałam palce w tym, żeby była zdrowa, czysta , wykarmiona i zsocjalizowana!!!! A Ty wyprowadziłaś ją na naprawdę piękną sunię, gratuluję!!! Bardzo mi miło, dziękuję :) Dzisiaj wrócilam z Bieszczad, gdzie byłam wlaśnie z białą. Tak więc jak tylko dostanę zdjęcia wkleję je tutaj ;)
Coffee&Nera Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Mortikia bylas w Bieszczadach? Kurcze dawaj zdjęcia i mow w jakiej miejscowosci bylas :loveu:
mortikia Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 W miejscowości Rajskie ;) A potem... pod gołym niebem razem z 17 psami- 15 grenlandami, 1 stróżującym i moją husky Snowe :) Zdjęcia niestety mam robione tylko z komórki, ale jak tylko je dostane- wstawie tutaj:)
galadria Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 WIELKI BRAT :evil_lol: Zdjęcia wstawiamy nie wieksze niz 640x640 pixeli [mod]
smart Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 w wolnej chwili stworzyłem tabliczkę na ogrodzenie :diabloti: , jest w trakcie realizacji..
Recommended Posts