Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 726
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sorry.^^
A tu foty z wczoraj wieczorem. :cool3: Musiałam spać na kanapie bo miałam gości..^^' Akurat Axelowi spodobał sie serial Magda M :grin:

nudny ten serial...

łee tandeta... :grin:

pff koniec,to idziemy spać.:p

albo zejde na podłoge,bo tam zimniej.:cool3:

Posted

[quote name='Bajon']A oto mój Beach Boy-plażujacy się Lucjan.;)

Oooooo....
Takie zdjęcia mnie rozczulają :loveu:
Z ciekawości spytam....
On tak sobie tę dziurę wydłubał, żeby się w niej zagnieździć, czy wlazł komuś na zamek z piasku i się na nim uwalił?

Posted

[quote name='NigdyNigdy']Oooooo....
Takie zdjęcia mnie rozczulają :loveu:
Z ciekawości spytam....
On tak sobie tę dziurę wydłubał, żeby się w niej zagnieździć, czy wlazł komuś na zamek z piasku i się na nim uwalił?

A chłopacy dziury wykopywali samodzielnie, rozrzucając piasek z takim rozmachem dookoła, jakby to z nas chcieli wykonać piaskowe rzeźby:razz:- mnie nadążalismy z otrzepywaniem siebie z piachu.Ale jak widać na załączonym obrazku -mieli chłopacy pełen komfort :cool3:

Posted

Bajon napisał(a):
A chłopacy dziury wykopywali samodzielnie, rozrzucając piasek z takim rozmachem dookoła, jakby to z nas chcieli wykonać piaskowe rzeźby:razz:- mnie nadążalismy z otrzepywaniem siebie z piachu.Ale jak widać na załączonym obrazku -mieli chłopacy pełen komfort :cool3:

Super!
Za to kocham Husky- mróz, czy upał- dadzą sobie radę.
....I nawet o zgodę nie pytają :lol:

Posted

nordic blue, jak mają się dziaciaki Albi i Bingo?? :loveu:

samograj napisał(a):
Witaj Justynko!!!
Ale nasza BÓJKA czyli Twoja SNOW wypiękniała, co za rzęsy:loveu: miło popatrzeć - w końcu głównie ja maczałam palce w tym, żeby była zdrowa, czysta , wykarmiona i zsocjalizowana!!!! A Ty wyprowadziłaś ją na naprawdę piękną sunię, gratuluję!!!

Bardzo mi miło, dziękuję :) Dzisiaj wrócilam z Bieszczad, gdzie byłam wlaśnie z białą. Tak więc jak tylko dostanę zdjęcia wkleję je tutaj ;)

Posted

W miejscowości Rajskie ;) A potem... pod gołym niebem razem z 17 psami- 15 grenlandami, 1 stróżującym i moją husky Snowe :)
Zdjęcia niestety mam robione tylko z komórki, ale jak tylko je dostane- wstawie tutaj:)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...