Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 726
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Te zdjecia powyzej mialy byc w Zdjeciach portretowych ale otworzylam zly watek, a nie moge wykasowac tego postu :roll:

Wyzelkowo haszcze zabawy:

Posted

Kida

ta okolica to estakady trasy siekierkowskiej, niedaleko centrum rozrywkowo handlowego Promenada i telewizji Polsat - Praga Południe :)

Posted

[quote name='konrad998']Kida

ta okolica to estakady trasy siekierkowskiej, niedaleko centrum rozrywkowo handlowego Promenada i telewizji Polsat - Praga Południe :)

No tak myślałam, że pomylę, ale musiałam zaryzykować :lol: Bo właśnie tu niedaleko jest bardzo podobna ścieżka i od razu sobie skojarzyłam.. szkoda tylko, że błędnie ;)

Cześć, Anetko :)

Posted

fakt, w w-wie nastała era budowania obwodnic, estakad, malowania ich w trendi kolorach oraz tworzenie obok nich ścieżek pieszych i rowerowych - n a r e s z c i e :)

Posted

Fajne fotki:loveu:
To trochę moich :evil_lol: :

aaaaa.....

aaaaaa, aaaaa....ziewam tak jak mój tata:

skok po orzeszki:

:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='gogunia']
aaaaa.....

To zdjęcie zrobiłam Yeti'emu na wystawie w Krakowie :)

Nie mogę doczekać się więcej zdjęć rodziców i rodzeństwa mojej Snowe :cool3:

Posted

[quote name='mortikia']To zdjęcie zrobiłam Yeti'emu na wystawie w Krakowie :)

Aha, nie wiedziałam mam nadzieję, że się nie gniewasz :)

Nie mogę doczekać się więcej zdjęć rodziców i rodzeństwa mojej Snowe :cool3:

Jeszcze trochę poszukam :) nie śmieszne zdjecia wkleję do portretów;)

Posted

[quote name='gogunia']Aha, nie wiedziałam mam nadzieję, że się nie gniewasz :)[/quote]

Oczywiście, że nie ;)

Czekam na więcej zdjęć :) Lada dzień wklęję nowe fotki Snowe :) A będziecie może na warszawskiej wystawie 7 lipca? :)

Posted

[quote name='mortikia']Oczywiście, że nie ;)

Czekam na więcej zdjęć :) Lada dzień wklęję nowe fotki Snowe :) A będziecie może na warszawskiej wystawie 7 lipca? :)[/quote]
Nie, niestety nie będziemy :-(

Posted

[quote name='konrad998']zawsze kiedy wracałem do domu było po fakcie, dziś rano przez przypadek udało mi się nagrać Dore przeglądającą ulotki :)

http://youtube.com/watch?v=na1IpcTUf1I

ale masz mądrą psinkę.
mój jak jest sam w domu a zostawimy na wierzchu chusteczki higieniczne to zostają strzępy, innych rzeczy nie ruszy.

Posted

konrad998 napisał(a):

to jest nic w porównaniu z tym co wyprawia w ogrodzie :diabloti:

Hmm czy ja mysle o tym samym? Mój łobuz uwielbia projektować ogród po swojemu :diabloti:

Posted

ale macie fajnie z tymi ogrodami, ja niestety niemam i musze chodzić z nim do parku lub na plaże.
mój uwielbia buszować w wysokiej trawie, dziś złapał w krzakach ptaka i go zjadł niezdążyłam nawet zareagować , trwało to moment.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...