Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 726
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie niestartujemy :lol: , czy ona wygląda na wysportowaną hmmm,
śmieję się z zawodów bo chyba szybciej by było pobiec z Dorą na plecach :D :D :D

Posted

[quote name='SH']Mortikia => świetne fotki :loveu:
Zwłaszcza te wszytkie "latające" haszczaki :lol:

Cieszę się, że się podobają ;)
Jeszcze coś pokażę:

Snowe w wodzie:

Snowe (4 mies.) odpoczywa na... hamaku :lol:

Posted

Ale macie fajne tereny do ganiania :lol: i to luzem...
Ja też mam fajne tereny, ale moje psy zawsze na uwiezi, bo za dalekie wycieczki sobie robią jak są puszczone swobodnie. Zreszta u nas sporo zwierza i na łąkach i w lesie.

Posted

Cyraneczka napisał(a):
Ale macie fajne tereny do ganiania :lol: i to luzem...
Ja też mam fajne tereny, ale moje psy zawsze na uwiezi, bo za dalekie wycieczki sobie robią jak są puszczone swobodnie. Zreszta u nas sporo zwierza i na łąkach i w lesie.

Tereny mamy fantastyczne :p Moje husky nie oddalają się na spacerach i na komendę wracają :) Nie puszczam tylko Maximy, bo czasami zdarza się jej pobiec za zajączkiem ;)

Posted

mortikia napisał(a):
Tereny mamy fantastyczne :p Moje husky nie oddalają się na spacerach i na komendę wracają :) Nie puszczam tylko Maximy, bo czasami zdarza się jej pobiec za zajączkiem ;)

No to super :)
U nas tylko Scarlett chodzi bez smyczy po mieście i słucha się bardzo. Reszta jak to husky. Comet i Puma jako tako sie trzymają i przychodzą na zawołanie, ale jak zobaczą zwierza, to idą w długą. A Alpina i Paco zasadniczo nie widzą nawet, że ktoś za nimi idzie i pędzą do przodu, byle dalej... Tak więc zdjęć na luzie raczej nie da się zrobić.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...