Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia'][quote name='Alicjarydzewska'] Olcia od kleru lepiej w bezpiecznej odległości 8) :wink:[/quote] oj tam ja juz dawno bym poszla gdyby z psami przyjmowali :lol: Ala dobrze ze tylko klamki polerowac a nie co innego :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]a co masz na myśli :o :lol: :lol: :lol:[/quote] ja??? nic nic zlego :lol:[/quote] no tak też myślałam 8) :wink: Jak będziesz wieczorkiem w domku to wpadnij na GG :wink: Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Jak będziesz wieczorkiem w domku to wpadnij na GG :wink:[/quote] bede wieczorkiem, bo teraz juz mi sie nie chce wlaczac , bo zaraz wychodze, a jak wlacze to znowu sie do roboty spoznie :lol: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 A ja już wróciłam z pracki i psiunek się ucieszył 8) Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 :lol: :lol: :lol: i mamy do odebrania [b]rodowód [/b] Związku Kynologicznym w Rybniku Metrykę oddaliśmy 20 kwietnia 2005 r :wink: [img]http://img347.imageshack.us/img347/2300/paciostwo0db.jpg[/img] pańciostwo [img]http://img347.imageshack.us/img347/4420/odpoczynek6cp.jpg[/img] odpoczynek [img]http://img347.imageshack.us/img347/1314/mojeucho9iw.jpg[/img] moje ucho [img]http://img347.imageshack.us/img347/333/spadaj6qq.jpg[/img] Kuba spadaj :evil: :wink: Quote
agabass Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 Ale śpiochul z tego Ozza i jakie fajne Panciostwo Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 [quote name='agabass']Ale śpiochul z tego Ozza i jakie fajne Panciostwo[/quote] Aga on ubóstwia spać / w łóżku :lol: albo na fotelu pańcia :wink: / Quote
dbsst Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [img]http://img347.imageshack.us/img347/1314/mojeucho9iw.jpg[/img] iiiiiiiiiiiiiiiiiii jaki sliczny uszatek Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 [quote name='dbsst'][img]http://img347.imageshack.us/img347/1314/mojeucho9iw.jpg[/img] iiiiiiiiiiiiiiiiiii jaki sliczny uszatek[/quote] no to ci poślę buziaka :calus: Quote
Patka Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ja tez sie przyłączam do globalnych buziaków :D Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 [quote name='Patka']ja tez sie przyłączam do globalnych buziaków :D[/quote] no dobra Patka , dostaniesz osobnego , bo nas o grupowy.... posądza :lol: :lol: :lol: :calus: Quote
BoJa2 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 JA TEŻ JA TEŻ CHCĘ BUZI BUZI NAPRAWDĘ :wink: :wink: :wink: Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 [quote name='Hugo-Kochaś']JA TEŻ JA TEŻ CHCĘ BUZI BUZI NAPRAWDĘ :wink: :wink: :wink:[/quote] :oops nie bo mi potem pryszcze wyskakują :evilbat: Quote
Maga100 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 a co się tutaj dzieje? :o wszyscy się całuja i są tacy mili :o Quote
Olcia Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 [quote name='Maga100']a co się tutaj dzieje? :o wszyscy się całuja i są tacy mili :o[/quote] maga przecie juz zaraz 22 towarzystwo sie pochlalo i takie wylewne i mile sie zrobilo :lol: Quote
Camara Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ja się nie będę całować... Pani Doktor mi nie pozwoliła :( bo mam katar i siedzę na L4 :-? a jak jestem chora, to wcale nie jestem miła tylko zrzędliwa :-? Quote
Alicja Posted September 5, 2005 Author Posted September 5, 2005 [quote name='Maga100']a co się tutaj dzieje? :o wszyscy się całuja i są tacy mili :o[/quote] mam ci też posłać całuska od Astmana :o masz mieć :calus: Quote
daga10011 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ale sie rozbuziakowaliscie :lol: Camara-pociesz sie,ze ja tez zagrypiona na maksa,nie jestes sama :-? Quote
Maga100 Posted September 5, 2005 Posted September 5, 2005 ach, a ja dzisiaj trzeźwa, cóż za strata :lol: Buziak do Ozziego dotarł, a Leon się obraził, bo nie było dzisiaj wieczornej wizyty w parku, bo pańcia źle się czuje (nie, to nie delirium :lol: ) Quote
asher Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Matko z córką, 4 dni mnie nie było i miałam [size=7][color=red][b]12[/b][/color][/size] stron do nadrobienia!!! :shock: :silly: Gadułu fstrentne!!!! :evil: [b]Alu[/b], [size=1]że się tak wścibsko spytam - ty miałaś samojedkę?[/size] :o Quote
Alicja Posted September 6, 2005 Author Posted September 6, 2005 [quote name='asher']Matko z córką, 4 dni mnie nie było i miałam [size=7][color=red][b]12[/b][/color][/size] stron do nadrobienia!!! :shock: :silly: Gadułu fstrentne!!!! :evil: [b]Alu[/b], [size=1]że się tak wścibsko spytam - ty miałaś samojedkę?[/size] :o[/quote] nie asher , ale to zawikłana historia która wyniknęła z chęci zmiany nicku . Jak wrócę z pracy to napiszę jak to było :wink: Quote
Olcia Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='asher']Matko z córką, 4 dni mnie nie było i miałam [size=7][color=red][b]12[/b][/color][/size] stron do nadrobienia!![/quote] no wiesz jak moglas dogo na 4 dni zostawc [b]WSTYDZ SIE[/b] Quote
Patka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 Olciu jjak możesz musiało stać sie coś bradoz poważnego ... :wink: :wink: Quote
Olcia Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Patka']Olciu jjak możesz musiało stać sie coś bradoz poważnego ... :wink: :wink:[/quote] ja jasne pewnie Asher poszla na fajki zarabiac :lol: Asher gdzie jestes bo mi tez sie fajury koncza :cry: :lol: :lol: Quote
Patka Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 to w końcu rzucie ten ochydny nałóg (nie to że jestem any nałogowa ale ten jest ochydny ...) akcyze mają podnieść więc sie przyzwyczajajcie ;) Quote
Olcia Posted September 6, 2005 Posted September 6, 2005 [quote name='Patka']to w końcu rzucie ten ochydny nałóg (nie to że jestem any nałogowa ale ten jest ochydny ...) akcyze mają podnieść więc sie przyzwyczajajcie ;)[/quote] Patka poczekaj nie wszystko na raz :lol: , teraz sie przywyczajam do akcyzy za benzyne :lol: , i z bolem secra jak tankuje slysze jak te 5 zeta, wpada to nadal pustego baku :evil: Quote
Recommended Posts