Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiem wiem że to rewelacyjne ale cholernie drogie :( my to podajemy naszym podopiecznym nosówkowcom i mam nadzieję, że im pomoże :roll:

trzy serie - ale co ile zastrzyk w serii i co ileseria?

Posted

[quote name='PIKA'][Znaczy najbrudniejsze okna na Bielanach to Twoje ?[/quote]

To wcale nie jest śmieszne :-? Moje szyby już nie przepuszczają światła, po co mi te żaluzje? :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']kurde a u nas Baypamun kosztuje 50 zł :x :evil: co ile dostaje zastrzyk??[/quote]w Sosnowcu u Kałuży :o
Ja za zastrzyk płacę w Siemianowicach 40 zł /między 1 i 2 miał 2 tygodnie przerwy a teraz znów 2 tygodnie lub miesiąc

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='PIKA'][Znaczy najbrudniejsze okna na Bielanach to Twoje ?[/quote]

To wcale nie jest śmieszne :-? Moje szyby już nie przepuszczają światła, po co mi te żaluzje? :placz:[/quote]nie przejmuj się za chwilę będzie jesień i deszcze to ci sie myć nie opłaci :wink:

Posted

[quote name='malawaszka']nie niee nie u Kałuży - w Dąbrowie w lecznicy :evil:[/quote]nawet u nas w lecznicy /znaczy sie w Pawłowicach to za Żorami/ też 40 zł , bo drugą dawkę musiałam podac własnie u nas bo akurat w Provecie zabrakło , wiec w DG strasznie sie cenią :evilbat:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']nie niee nie u Kałuży - w Dąbrowie w lecznicy :evil:[/quote]nawet u nas w lecznicy /znaczy sie w Pawłowicach to za Żorami/ też 40 zł , bo drugą dawkę musiałam podac własnie u nas bo akurat w Provecie zabrakło , wiec w DG strasznie sie cenią :evilbat:[/quote]

już sama nie wiem - chociaż tyle dobrze, że jak dajemy Baypamune to za antybiotyk nie brali :roll:

Posted

[quote name='malawaszka'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']nie niee nie u Kałuży - w Dąbrowie w lecznicy :evil:[/quote]nawet u nas w lecznicy /znaczy sie w Pawłowicach to za Żorami/ też 40 zł , bo drugą dawkę musiałam podac własnie u nas bo akurat w Provecie zabrakło , wiec w DG strasznie sie cenią :evilbat:[/quote]

już sama nie wiem - chociaż tyle dobrze, że jak dajemy Baypamune to za antybiotyk nie brali :roll:[/quote]to jednak zyskałyście bo zastrzyk antyb. przeciętnie 15 zł

Posted

[quote name='malawaszka']wiem wiem że to rewelacyjne ale cholernie drogie :( my to podajemy naszym podopiecznym nosówkowcom i mam nadzieję, że im pomoże :roll:

trzy serie - ale co ile zastrzyk w serii i co ileseria?[/quote]

jeden zastrzyk, tydzień później drugi (3 dni po drugim zastrzyku zaczyna działać podobno), i ostatni, trzeci, dwa tygodnie po drugim.
Drogo, owszem, ale o wiele więcej wydawałam na wizyty u weta z wiecznie kaszlącym psem i na antybiotyki :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nie przejmuj się za chwilę będzie jesień i deszcze to ci sie myć nie opłaci :wink:[/quote]

od środka mi nie napada.... :-?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='malawaszka']nie niee nie u Kałuży - w Dąbrowie w lecznicy :evil:[/quote]nawet u nas w lecznicy /znaczy sie w Pawłowicach to za Żorami/ też 40 zł , bo drugą dawkę musiałam podac własnie u nas bo akurat w Provecie zabrakło , wiec w DG strasznie sie cenią :evilbat:[/quote]

już sama nie wiem - chociaż tyle dobrze, że jak dajemy Baypamune to za antybiotyk nie brali :roll:[/quote]to jednak zyskałyście bo zastrzyk antyb. przeciętnie 15 zł[/quote]

to u nas znowu zastrzyk antybiotyku podobno dobrego 10 zł :roll: i bądź tu człowieku mądry :-?

Posted

A ja jutro sprawdze u nas, w Chorzowie , ile kosztuje - jedziemy na profilaktyczne odrobolanie. Moze jakis biznesik rozkrecimy jak sie bedzie oplacalo???
Teraz ide DO SZKOLY - :(:(:(

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='sota36'] Teraz ide DO SZKOLY - :(:(:([/quote]
:o Dzisiaj? :o
Chyba jutro :roll:[/quote]
Dzis, dzis!!! Od powniedzialku chodzimy :(:(:(

Posted

Waszka a mama czyta dogo czasami? :lol:

[quote name='sota36'][quote name='PIKA'][quote name='sota36'] Teraz ide DO SZKOLY - :(:(:([/quote]
:o Dzisiaj? :o
Chyba jutro :roll:[/quote]
Dzis, dzis!!! Od powniedzialku chodzimy :(:(:([/quote]
Oj wy biedne :( A tu jeszcze 9 miesięcy przed Wami :roll:

Posted

[quote name='sota36']A Ty myslisz, ze niby ja to co??? Wy mozecie isc na wagary (Boze co ja wypisuje) a ja nie!!![/quote]

A Ty uczysz? :lol: Fakt uczniem być lepiej niekiedy można zblądzić dorodze do szkoły :evilbat:

Posted

[quote name='sota36']10!!! Koniec rolu 30 CZERWCA !!!!!! To oburzjace!!!!![/quote]
9 bo ja odjęłam wszelkiego rodzaju ferie swiąteczne i nieświąteczne :evilbat:

[quote name='sota36']Wy mozecie isc na wagary (Boze co ja wypisuje) a ja nie!!![/quote]
:o w kto Ci przeszkadza? :o

[quote name='sota36']Hmm, [b]czyja[/b] ucze?? No nie wiem - staram sie jak moge, ale roznie wychodzi.[/quote]
No jak polskiego to pewnie marnie wychodzi :lol:

Posted

o masz jakie sie polonisty znalazly, a ja caly ogolniak na korki z polskiego chodzilam, ale jakos zawsze nie po drodze bylo wiec prosze łaskawie sie mnie nie czepiac :lol:

Posted

ło matko baby ja nie mam fotek a wy mi tu Jolcie na wagary wysyłacie na moim topiku , a moje kurduple to na wagary nie chodzą i się męczę cały rok :evilbat: