Alicja Posted August 24, 2005 Author Posted August 24, 2005 [quote name='Olcia']ta oczywiscie zaraz poznamy cala rodzinke, a TEGO jednego zdjecia jak nie bylo tak nie ma Ala przeciez to juz z rok sie ciagnie a ja nadal czekam :evil:[/quote]oj ja jeszcze mam dużo rodzinki : mamcia , tatuś , teściowa/nie pokarzę bo i po co/, siostra , szwagier , siostrzenica , Cezary ma 2 siostry , 2 szwagrów i 4 siostrzenice i 1 siostrzeńca , a Piotrus to syn kuzyna mojej teściowej - no to se jeszcze poczekasz :wink: PIKA nie myśl że ja tak dziennie ze szmatą :-? to nie lezy w mojej naturze :lol: Quote
sota36 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [color=red]UWAGA!!![/color] Stala sie rzecz straszna!!!! Wlasnie dostalam widomosc, ze u Ali w kompie wykryto wirus i [color=red]odcieto ja od netu!!![/color] Wiec dzis naszej kolezanki nie bedzie na dogo!!! Jutro ma przyjsc gostek, by "to" z kompa usunal. Ale PISZMY - jak komp Ali wyzdrowieje, bedzie miala co dziwczyna czytac!!!!!! Pozdrawiam wszystkich - nie zpomninajmy o ALI!!!!![size=6][/size] Quote
PIKA Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Raaaaanny a po co gostek do wirusa ? :o Wystarczy antywirusem przeskanowac :lol: Mnie tez kiedys odcięto od netu :oops: bo z mojego adresu IP wyszła zawirusowana poczta w strasznych ilościach :oops: sama się rozesłała. :oops: To mi operator zablokował neta na 24 godziny, za kare :lol: Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 dobra dobra Ala pewnie chce nas zmylic a sama czmychnęła i teraz siedzi na zlocie DGM 8) :D Quote
daga10011 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 a moja poczta caly czas rozsyla jakies wiry :oops: .A skanowalam juz wszystkim i wirusow niet.A ala moze zlapala takiego wira,ze komp padl?????Bo ja raz tak mialam :roll: Quote
sota36 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Najswiezsze wiadomosci od Ali - nie siedzi na zlocie (:(), odmraza lodowke, potem na sernik piec, wiec moze kto zyw - to na ten sernik?!?! Quote
asher Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Łiiii, Ali nie ma, można pozasmiecać :evilbat: No to ja pierwsza, wklejam Ozzyego 8) [img]http://www.1077thebone.com/programming/rockline/images/ozzy.jpg[/img] A ode mnie też poczta wychodzi :roll: Mimo, że nie korzystam z programu pocztowego, tylko wiszą sobie na sererach... I też skanery NIC nie wyłapują :roll: Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='sota36']Najswiezsze wiadomosci od Ali - nie siedzi na zlocie (:(), odmraza lodowke, potem na sernik piec, wiec moze kto zyw - to na ten sernik?!?![/quote] hahahhah Sota36 dzięki Tobie możemy z Alą gadać suuuper !!!! :D zapytaj czy by nie mogła kawełeczka serniczka do Wawki podrzucić :sabber: :sabber: Quote
sota36 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Chcesz serniczka?? To do Rybniczka!!! A propos - Ala podejrzewa kogos o zawirusowanie jej kompa. I to kogos z Dogo !!! A motyw tej zbrodni - Ala twierdzi, ze KTOS jej wira podrzucil, zeby nie mogla komus (temu od niecnego czynu) w galerii ponamieszac!!! Ja wiem kto jest podejrzeniu, ale Wam nie powiem, bom nie kapus. Quote
PIKA Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [b]Daga, asher,[/b] jeżeli ktos dostaje zawirusowanego maila, gdzie w adresie nadawcy jest Wasz mail, to wcale nie znaczy, że to wyszło z Waszego kompa,a wręcz jest spore prawdopodobieństwo, ze to wyszlo z kompa kogos kto ma Was w swoich kontaktach i ma swirusa, który się sam rozsyła, także Wasze kompy moga być czyste. Na razie nie ma żadnego nowego samorozsylającego się świra, więc każdy program antywirusowy, z aktualizacją bazy wirusów dawno by go wyłapał,jeżeli by u was siedział jak świrusy wychodziły z mojego kompa to natentychmiast mnie mój operator powiadomil o tym fakcie mailem i .. zablokował net :lol: , ale te maile wyszly wyraźnie z mojego adresu IP, a nie że były z moim adresem w nadawcy Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='sota36']Chcesz serniczka?? To do Rybniczka!!! A propos - Ala podejrzewa kogos o zawirusowanie jej kompa. I to kogos z Dogo !!! A motyw tej zbrodni - Ala twierdzi, ze KTOS jej wira podrzucil, zeby nie mogla komus (temu od niecnego czynu) w galerii ponamieszac!!! Ja wiem kto jest podejrzeniu, ale Wam nie powiem, bom nie kapus.[/quote] tiiaaaa zanim ja dotre do Rybniczka to już dawno bedzie po serniczku i pewnie nawet okruszków nie znajdę :evil: :evilbat: :D A ja chyba tez wiem o kogo chodzi :wink: :evilbat: :D Quote
PIKA Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='sota36']Chcesz serniczka?? To do Rybniczka!!! A propos - Ala podejrzewa kogos o zawirusowanie jej kompa. I to kogos z Dogo !!! A motyw tej zbrodni - Ala twierdzi, ze KTOS jej wira podrzucil, zeby nie mogla komus (temu od niecnego czynu) w galerii ponamieszac!!! Ja wiem kto jest podejrzeniu, ale Wam nie powiem, bom nie kapus.[/quote] Oooo ja nagminnie dostaje zawirusowane maile, w których adres nadawcy jakoś dziwnie kojarzy mi się z nikiem jakiegos osobnika z dogo :lol: Ja takowe wywalam i po kłopocie :lol: Quote
daga10011 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 chyba masz racje Pika-bo kiedys korzystalam z Onetu i Arima dostawala ode mnie zawirowane wiadomosci-i to jedna wiadomosc przychodzaca co sekunde :-? .I ja zlikwidowalam swojego maila a potem dalej te maile przychodzily..i sie okazalo ze to ktos inny wysylal-a ja skrzynke zlikwidowalam i nawet adresow nie pospisywalm goopia,przez ta afere stracilam mnostwo kontaktow :roll: Quote
sota36 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Kocane - Ala zazartowala!!! Jak sie ma neta, to i z czasem wirusy> Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='sota36']Kocane - Ala zazartowala!!! Jak sie ma neta, to i z czasem wirusy>[/quote] ihihih a ja myslałam, że podejrzewa pewną panią, która się bojała zosawić galerię pod nasza opieką, coby jej tam zbytnio nie narozrabiać i za kratki nie wsadzić :evilbat: :evilbat: :wink: Quote
sota36 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Wy sie , kurde, smiejcie!! A ja tu zawalu dostaje, ze mnie LAla jutro opiep... Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='sota36']Wy sie , kurde, smiejcie!! A ja tu zawalu dostaje, ze mnie LAla jutro opiep...[/quote] ihihihih chyba za to że własnie pod jej drzwiami stoi tłum ludzi i skanduje [color=red][size=6][b]SERNIK SERNIK [/b][/size][/color] Quote
PIKA Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [b]Daga[/b] nie spisując kontaktów to za mądrze nie postąpiłaś :lol: [quote name='sota36']Tak??? A ciekawe z kim Wam sie kojarzy???[/quote] czasami ze mną samą :lol: maila z adresu 3Dpika@cośtam dostaje przęciętnie ze 3 dziennie :lol: [quote name='sota36']Wy sie , kurde, smiejcie!! A ja tu zawalu dostaje, ze mnie LAla jutro opiep...[/quote] :o zawirusowała jej kompa? :o Quote
Daga_i_Oskar Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [b]Aluś [/b]... ale mi wstyd :oops: :oops: :oops: ze tak późno zaczęłam zaglądać na galerie Ozziego i go podziwiać, a on taki wspaniały jest i ma fajnego kumpla Tuffiego :) Pozdrowienia i buziaczki dla oziiego Quote
sota36 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][b]Aluś [/b]... ale mi wstyd :oops: :oops: :oops: ze tak późno zaczęłam zaglądać na galerie Ozziego i go podziwiać, [/quote] - no wstydz sie, wstydz - a na moja tez zajrzyj, bos w koncu "krajanka" - (ta od pol siemianowickich) Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Alunia no wyrzuc juz tego virka z kompa bo smutniacho bez Ciebie :cry: :cry: Quote
sota36 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='sayma'][quote name='sota36']Wy sie , kurde, smiejcie!! A ja tu zawalu dostaje, ze mnie LAla jutro opiep...[/quote] ihihihih chyba za to że własnie pod jej drzwiami stoi tłum ludzi i skanduje [color=red][size=6][b]SERNIK SERNIK [/b][/size][/color][/quote]- Ala cos sciemnai z tym sernikiem - w pierwszym smsie napisala, ze ma robic sernik, ale juz w drugim ze piernik! Co ma sernik do piernika??? Choc z drugiej strony =- brawo dla niej, bo pewnie i to i to umie piec, ale ALU MU UMIEMY JESC te sernikowe - pierniki Quote
sayma Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 i my bardzo lubimy sernikowe-pierniki mniammmm :eating: :sabber: :sabber: Quote
sota36 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 No tak - Ala ciasta jakies wymyslate pisze (sernikowe- pierniki) a mnie sie wlasnie kluski rozgotowaly! Oj Panie Boze =- niesprawiedliwie dzieliles talenta!!! Albo to przez dogo - bo caly czas czlowiek siedzi jak ten "gupi" Quote
Recommended Posts