Alicja Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 :o :o :o :o :o :o i to wszystko u Ozzyego w topiku :o Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 no w koncu w topicu mordercy jestem a jak sama w to nie wierzysz to przypomnij sobie biednego misia :lol: Quote
sayma Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 oo jaaaa morderczo - psychopatyczny topic :roll: :scared: Quote
sayma Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Olcia']juz nawet za pozno zeby uciekac[/quote] ihihih i tak nas dopadną :roll: 0X 0X Quote
Maga100 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='PIKA'] Maga jak chcesz pisac o psychiatryku, to ja jakąs ksiązke jeszzcze mam Przez moja nauczycielke od psychiatryka napisana :lol:[/quote] Pika, dzięki, ale to było [b]dobrych[/b] parę lat temu 8) Praca dawno napisana (na inny temat) i leży sobie w szufladzie :lol: Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Maga100'] Praca dawno napisana (na inny temat) i leży sobie w szufladzie :lol:[/quote] To ją wyjmij :lol: Quote
Maga100 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='PIKA'] To ją wyjmij :lol:[/quote] żeby se popatrzeć i powspominać tę drogę przez mękę? :o niech obrasta kurzem :evil: Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Maga100'] drogę przez mękę? :o niech obrasta kurzem :evil:[/quote] trochę sado-masochizmu nikomu nie zaszkodziło :lol: Quote
daga10011 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 ahaha..ja bym swojej pracy nawet nie znalazla-gdzies zaginela :evilbat: Quote
Maga100 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 a ja niestety nie mogę zapomnieć, gdzie ona leży :roll: Quote
sayma Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Maga100']a ja niestety nie mogę zapomnieć, gdzie ona leży :roll:[/quote] hihih ja tez nie moge zapomnieć bo ciągle komus pożyczam :wink: :D Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='dbsst']ja protestuje ja tego nie czytam :evil:[/quote] :o :o :o Quote
dbsst Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='dbsst']ja protestuje ja tego nie czytam :evil:[/quote] :o :o :o[/quote] tego co zescie napisaly od mojego znikniecia Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='PIKA'][quote name='dbsst']ja protestuje ja tego nie czytam :evil:[/quote] :o :o :o[/quote] tego co zescie napisaly od mojego znikniecia[/quote] a szkoda, mogłabyś się dowiedzić do jakiego szpitala się wybrać, jak Ci się coś z mózgownicą porobi :lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 a co ma mój Ozzy za związek z psychiatrykiem :o Ja wprawdzie pisałam pracę ale z psychologii rozwojowej wiec :roll: [b]i nie będę już czytać wstecz w moim topiku[/b]i fotek też jeszcze nie mam a ja nie chcę zeby mnie zaaresztowali :bigcry: :bigcry: :bigcry: Quote
dbsst Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']a co ma mój Ozzy za związek z psychiatrykiem :o Ja wprawdzie pisałam pracę ale z psychologii rozwojowej wiec :roll: [b]i nie będę już czytać wstecz w moim topiku[/b]i fotek też jeszcze nie mam a ja nie chcę zeby mnie zaaresztowali :bigcry: :bigcry: :bigcry:[/quote] pojdziesz do paki a my bedziemy Ci slac slodycze wypieki z pilnikami i takie tam ;) Pika to moze poczytam bo to cenne wiadomosci :D Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']a co ma mój Ozzy za związek z psychiatrykiem :o[/quote] :o no jak co? Jak tak ciagle latac na spacerach w pozycji żółwia z wiadrem wody i lapać psa za jajka to tylko oszlaeć mozna :o Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']a co ma mój Ozzy za związek z psychiatrykiem :o[/quote] :o no jak co? Jak tak ciagle latac na spacerach w pozycji żółwia z wiadrem wody i lapać psa za jajka to tylko oszlaeć mozna :o[/quote]a wiecie że nikt sie nie chciał zucać na trotuar nawet sąsiadowi proponowałam ale on stwierdził ze nic nie pił i nie widzi potrzeby :roll: Quote
Maga100 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Alicja, nie czytać własnego topicu to grzech śmiertelny :evilbat: Tym bardziej, że pełno tu drogocennych porad: od już wspomnianych wielkokrotnie żółwi i jąder, przez psychiatryki, gdzie można odzyskac spokój ducha, po rady jak i gdzie przechowywać magisterki, co by się w oczy nie rzucały :wink: A sąsiadowi przekaż życzliwą radę, ze jak nie będzie ćwiczył, to jego życie jest poważnie zagrożone :roll: Quote
olekg89 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 patka smiejesz sie ze mnie :cry: :cry: :cry: i 1000postó<jupi> Quote
Olcia Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 udalo sie kolejny poranny spacer przezylam, ale juz mnie wszystkie kosci od tej pozycji bola :lol: Quote
Recommended Posts