Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PIKA']
Maga jak chcesz pisac o psychiatryku, to ja jakąs ksiązke jeszzcze mam
Przez moja nauczycielke od psychiatryka napisana :lol:[/quote]

Pika, dzięki, ale to było [b]dobrych[/b] parę lat temu 8)
Praca dawno napisana (na inny temat) i leży sobie w szufladzie :lol:

Posted

[quote name='Maga100']a ja niestety nie mogę zapomnieć, gdzie ona leży :roll:[/quote]

hihih ja tez nie moge zapomnieć bo ciągle komus pożyczam :wink: :D

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='dbsst']ja protestuje ja tego nie czytam :evil:[/quote]
:o :o :o[/quote]

tego co zescie napisaly od mojego znikniecia

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='PIKA'][quote name='dbsst']ja protestuje ja tego nie czytam :evil:[/quote]
:o :o :o[/quote]

tego co zescie napisaly od mojego znikniecia[/quote]
a szkoda, mogłabyś się dowiedzić do jakiego szpitala się wybrać, jak Ci się coś z mózgownicą porobi :lol:

Posted

a co ma mój Ozzy za związek z psychiatrykiem :o Ja wprawdzie pisałam pracę ale z psychologii rozwojowej wiec :roll:
[b]i nie będę już czytać wstecz w moim topiku[/b]i fotek też jeszcze nie mam
a ja nie chcę zeby mnie zaaresztowali :bigcry: :bigcry: :bigcry:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a co ma mój Ozzy za związek z psychiatrykiem :o Ja wprawdzie pisałam pracę ale z psychologii rozwojowej wiec :roll:
[b]i nie będę już czytać wstecz w moim topiku[/b]i fotek też jeszcze nie mam
a ja nie chcę zeby mnie zaaresztowali :bigcry: :bigcry: :bigcry:[/quote]

pojdziesz do paki a my bedziemy Ci slac slodycze wypieki z pilnikami i takie tam ;)

Pika to moze poczytam bo to cenne wiadomosci :D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a co ma mój Ozzy za związek z psychiatrykiem :o[/quote]
:o no jak co? Jak tak ciagle latac na spacerach w pozycji żółwia z wiadrem wody i lapać psa za jajka to tylko oszlaeć mozna :o

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']a co ma mój Ozzy za związek z psychiatrykiem :o[/quote]
:o no jak co? Jak tak ciagle latac na spacerach w pozycji żółwia z wiadrem wody i lapać psa za jajka to tylko oszlaeć mozna :o[/quote]a wiecie że nikt sie nie chciał zucać na trotuar nawet sąsiadowi proponowałam ale on stwierdził ze nic nie pił i nie widzi potrzeby :roll:

Posted

Alicja, nie czytać własnego topicu to grzech śmiertelny :evilbat:
Tym bardziej, że pełno tu drogocennych porad: od już wspomnianych wielkokrotnie żółwi i jąder, przez psychiatryki, gdzie można odzyskac spokój ducha, po rady jak i gdzie przechowywać magisterki, co by się w oczy nie rzucały :wink:

A sąsiadowi przekaż życzliwą radę, ze jak nie będzie ćwiczył, to jego życie jest poważnie zagrożone :roll: