dbsst Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Olcia']o dzieki Ci jestes wielka prawie ze zapomnialam o tym :lol:[/quote] spoko polecam sie na przyszlosc 8) Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 wlasnie wrocilam z grafem ze spaceru i w jedym reku mialam smycz, a w drugiej wiadro z woda, i pełzłam w pozycji zolwia :o Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Olcia']wlasnie wrocilam z grafem ze spaceru i w jedym reku mialam smycz, a w drugiej wiadro z woda, i pełzłam w pozycji zolwia :o[/quote] :o amstafy Cię atakowały? :o I Graf nie obronił? :evil: Quote
dbsst Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Olcia']wlasnie wrocilam z grafem ze spaceru i w jedym reku mialam smycz, a w drugiej wiadro z woda, i pełzłam w pozycji zolwia :o[/quote] i jak nikt nie wezawl bialych kafftanow Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='Olcia']wlasnie wrocilam z grafem ze spaceru i w jedym reku mialam smycz, a w drugiej wiadro z woda, i pełzłam w pozycji zolwia :o[/quote] :o amstafy Cię atakowały? :o I Graf nie obronił? :evil:[/quote] ten spacer przezylismy :lol: a graf to by pierwszy uciekal :lol: :lol: teraz to ja juz tylko z wiadrem spacerowac bede Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Olcia']wlasnie wrocilam z grafem ze spaceru i w jedym reku mialam smycz, a w drugiej wiadro z woda, i pełzłam w pozycji zolwia :o[/quote] i jak nikt nie wezawl bialych kafftanow[/quote] Debe mieszkam na pradze i to w dodatku na przeciwko szpitala z duzym oddzialem psychiatryka tutaj nikt nie zwraca uwagi na takie zachowanie :lol: Quote
dbsst Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Olcia'][quote name='dbsst'][quote name='Olcia']wlasnie wrocilam z grafem ze spaceru i w jedym reku mialam smycz, a w drugiej wiadro z woda, i pełzłam w pozycji zolwia :o[/quote] i jak nikt nie wezawl bialych kafftanow[/quote] Debe mieszkam na pradze i to w dodatku na przeciwko szpitala z duzym oddzialem psychiatryka tutaj nikt nie zwraca uwagi na takie zachowanie :lol:[/quote] a to dobrze a czy na inne rasy dziala wiadro czy tylko na ASTMany plci zenskiej Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Olcia'] teraz to ja juz tylko z wiadrem spacerowac bede[/quote] aaaa rozumiem, upał jest, pieskom gorąco , to będzie je czym schładzać :lol: Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 a tego nie wiem lae sporo boksiow na podworku biega Debe jak myslisz boksie mnie nie zjedza??? :o Quote
dbsst Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Olcia']a tego nie wiem lae sporo boksiow na podworku biega Debe jak myslisz boksie mnie nie zjedza??? :o[/quote] wiesz nie wiem to trzeba sie pani z faktu zapytac ja sie nie znam 8) Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 wiecie co tak powaznie to nie wiem czy sie smiac czy plakac z glupoty ludzkiej, a przeciez mozna by ten artykul zupelnie inaczej napisac, tylko biorac pod uwage ze ten pies ze zdjecia to jak dla mnie nawet jak go robili to przy ascie nie stal :o , przecie to jakis zwykly sterydowiec jak dla mnie ale ja sie nie znam wiec glupoty gadam :o ciekawa jestem kiedy doczekamy sie artykuly ze york zagryzl mysz w domu albo przegryzl kostke wlascicielowi :o Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Olcia'] ciekawa jestem kiedy doczekamy sie artykuly ze york zagryzl mysz w domu albo przegryzl kostke wlascicielowi :o[/quote] A to nawet bardzo prawdopodobne jest :roll: York tez terier 8) Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 oj oj chyba sobie dla bezpieczenswa zamiast psow chomika albo swinke morska kupie :o Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 :o OJ gaduły :-? Mnie nie ma a one tu rajcują na całego :lol: [b]Asher[/b]do mnie też nic z Faktu nie przyszło :evilbat: Dziewczyny a ja nosze w torbie wodę / no w butelce , bo torba mała /bo jakby mnie suczka AST napadła to nie mogę robić żółwia bo Ozzy zaraz by chciał się ze mna bawić , bo on wtedy próbuje polizać po twarzy :lol: Dbsst a ty uważaj bo boksery maja szczękościsk/ :lol: :lol: :lol: / :wink: Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Ala Ty tu nam kitu nie wciskaj i wogole nie rozmawiaj z nami :D , bo jaki pies to taki wlasciciel, a wiec..... skoro Ozzy morderca.... az sie zaczynam i Ciewbie bac :lol: Quote
Maga100 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']a ja musiałam dziure w kocyku wyrąbać zeby pasek do szelek dopiać :x[/quote] ja też, ja też :angel: [size=2]cieszę się, jakby było z czego :-? [/size] Słuchajcie, ale artykuł z mojej ulubionej gazety fakt, zrobił swoje :o Szłam dzis z Leonem i na przeciwko zobaczyłam asta i już, już prawie że się rzuciłam w pozycję żółwia (wyjątkowo nie zabrałam wiadra ze sobą), ale na szczęście rozpoznałam moją sąsiadkę-astkę z bloku :D Pewnie tylko dlatego żyjemy, ja i Leon :P Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']a ja musiałam dziure w kocyku wyrąbać zeby pasek do szelek dopiać :x[/quote] ja też, ja też :angel: [size=2]cieszę się, jakby było z czego :-? [/size] Słuchajcie, ale artykuł z mojej ulubionej gazety fakt, zrobił swoje :o Szłam dzis z Leonem i na przeciwko zobaczyłam asta i już, już prawie że się rzuciłam w pozycję żółwia (wyjątkowo nie zabrałam wiadra ze sobą), ale na szczęście rozpoznałam moją sąsiadkę-astkę z bloku :D Pewnie tylko dlatego żyjemy, ja i Leon :P[/quote] Jak moglas wyjsc bez wiadra :o i narazic siebie i psa na z gory przewidziana smierc, w 3-tonowym uscisku :o zastanow sie co robisz :lol: :lol: :lol: Quote
Maga100 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Olcia'] Jak moglas wyjsc bez wiadra :o i narazic siebie i psa na z gory przewidziana smierc, w 3-tonowym uscisku :o zastanow sie co robisz :lol: :lol: :lol:[/quote] bo to było bladym świtem o 11.00... :oops: teraz wiadro przygotuję sobie już wieczorem :oops: Rzeczywiście, moglismy źle skonczyc, bo to była suka, więc nie miała jąder :lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 /[quote name='Olcia'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']a ja musiałam dziure w kocyku wyrąbać zeby pasek do szelek dopiać :x[/quote] ja też, ja też :angel: [size=2]cieszę się, jakby było z czego :-? [/size] Słuchajcie, ale artykuł z mojej ulubionej gazety fakt, zrobił swoje :o Szłam dzis z Leonem i na przeciwko zobaczyłam asta i już, już prawie że się rzuciłam w pozycję żółwia (wyjątkowo nie zabrałam wiadra ze sobą), ale na szczęście rozpoznałam moją sąsiadkę-astkę z bloku :D Pewnie tylko dlatego żyjemy, ja i Leon :P[/quote] Jak moglas wyjsc bez wiadra :o i narazic siebie i psa na z gory przewidziana smierc, w 3-tonowym uscisku :o zastanow sie co robisz :lol: :lol: :lol:[/quote]no ale macie problem bo pani nie napisała czy wiadro ma być plastikowe czy emaliowane :wink: Maga , a Ozzy i tak morde przysuwa do przesmyku między fotelami /chyba mu ukrócę :evil: Quote
Maga100 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Maga , a Ozzy i tak morde przysuwa do przesmyku między fotelami /chyba mu ukrócę :evil:[/quote] Ukróć, niech nawet nie drgnie :evilbat: Leon jest tak smiertelnie obrażony, jak go przypinam, że leży nieruchomo na siedzeniu i ani mysli na mnie choćby spojrzeć, a co dopiero przysunąć się w moim kierunku :lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Maga , a Ozzy i tak morde przysuwa do przesmyku między fotelami /chyba mu ukrócę :evil:[/quote] Ukróć, niech nawet nie drgnie :evilbat: Leon jest tak smiertelnie obrażony, jak go przypinam, że leży nieruchomo na siedzeniu i ani mysli na mnie choćby spojrzeć, a co dopiero przysunąć się w moim kierunku :lol:[/quote]o ty niedobra :evil: a do okienka popatrzeć :roll: Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 tak Alus ukruc go o glowe bedzie mniej morderczy :lol: Quote
Maga100 Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Olcia']tak Alus ukruc go o glowe bedzie mniej morderczy :lol:[/quote] wtedy i szelki nie będą potrzebne :lol: Zobacz, ile problemów się rozwiąże na raz :lol: Quote
Alicja Posted August 21, 2005 Author Posted August 21, 2005 [quote name='Olcia']tak Alus ukruc go o glowe bedzie mniej morderczy :lol:[/quote]Olcia kiedy będziesz w Rybniku to se toporecek naostze /a na twoje główke :evilbat: / Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']tak Alus ukruc go o glowe bedzie mniej morderczy :lol:[/quote]Olcia kiedy będziesz w Rybniku to se toporecek naostze /a na twoje główke :evilbat: /[/quote] dobra tylko zmyj slady Ozzego bo jeszcze ta mordercza krew w moj krwioobieg wejdzie i co wtedy??? moje karakany ja pozagryzam, a przecie ma byc odwrotnie :lol: :lol: Quote
Recommended Posts