Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Olcia']wlasnie wrocilam z grafem ze spaceru i w jedym reku mialam smycz, a w drugiej wiadro z woda, i pełzłam w pozycji zolwia :o[/quote]
:o amstafy Cię atakowały? :o
I Graf nie obronił? :evil:

Posted

[quote name='Olcia']wlasnie wrocilam z grafem ze spaceru i w jedym reku mialam smycz, a w drugiej wiadro z woda, i pełzłam w pozycji zolwia :o[/quote]

i jak nikt nie wezawl bialych kafftanow

Posted

[quote name='PIKA'][quote name='Olcia']wlasnie wrocilam z grafem ze spaceru i w jedym reku mialam smycz, a w drugiej wiadro z woda, i pełzłam w pozycji zolwia :o[/quote]
:o amstafy Cię atakowały? :o
I Graf nie obronił? :evil:[/quote]

ten spacer przezylismy :lol:
a graf to by pierwszy uciekal :lol: :lol:

teraz to ja juz tylko z wiadrem spacerowac bede

Posted

[quote name='dbsst'][quote name='Olcia']wlasnie wrocilam z grafem ze spaceru i w jedym reku mialam smycz, a w drugiej wiadro z woda, i pełzłam w pozycji zolwia :o[/quote]

i jak nikt nie wezawl bialych kafftanow[/quote]

Debe mieszkam na pradze i to w dodatku na przeciwko szpitala z duzym oddzialem psychiatryka tutaj nikt nie zwraca uwagi na takie zachowanie :lol:

Posted

[quote name='Olcia'][quote name='dbsst'][quote name='Olcia']wlasnie wrocilam z grafem ze spaceru i w jedym reku mialam smycz, a w drugiej wiadro z woda, i pełzłam w pozycji zolwia :o[/quote]

i jak nikt nie wezawl bialych kafftanow[/quote]

Debe mieszkam na pradze i to w dodatku na przeciwko szpitala z duzym oddzialem psychiatryka tutaj nikt nie zwraca uwagi na takie zachowanie :lol:[/quote]

a to dobrze

a czy na inne rasy dziala wiadro czy tylko na ASTMany plci zenskiej

Posted

[quote name='Olcia']
teraz to ja juz tylko z wiadrem spacerowac bede[/quote]

aaaa rozumiem, upał jest, pieskom gorąco , to będzie je czym schładzać :lol:

Posted

[quote name='Olcia']a tego nie wiem lae sporo boksiow na podworku biega Debe jak myslisz boksie mnie nie zjedza??? :o[/quote]

wiesz nie wiem to trzeba sie pani z faktu zapytac ja sie nie znam 8)

Posted

wiecie co tak powaznie to nie wiem czy sie smiac czy plakac z glupoty ludzkiej, a przeciez mozna by ten artykul zupelnie inaczej napisac, tylko biorac pod uwage ze ten pies ze zdjecia to jak dla mnie nawet jak go robili to przy ascie nie stal :o , przecie to jakis zwykly sterydowiec jak dla mnie ale ja sie nie znam wiec glupoty gadam :o
ciekawa jestem kiedy doczekamy sie artykuly ze york zagryzl mysz w domu albo przegryzl kostke wlascicielowi :o

Posted

[quote name='Olcia']
ciekawa jestem kiedy doczekamy sie artykuly ze york zagryzl mysz w domu albo przegryzl kostke wlascicielowi :o[/quote]
A to nawet bardzo prawdopodobne jest :roll:
York tez terier 8)

Posted

:o OJ gaduły :-?
Mnie nie ma a one tu rajcują na całego :lol:
[b]Asher[/b]do mnie też nic z Faktu nie przyszło :evilbat:
Dziewczyny a ja nosze w torbie wodę / no w butelce , bo torba mała /bo jakby mnie suczka AST napadła to nie mogę robić żółwia bo Ozzy zaraz by chciał się ze mna bawić , bo on wtedy próbuje polizać po twarzy :lol: Dbsst a ty uważaj bo boksery maja szczękościsk/ :lol: :lol: :lol: / :wink:

Posted

Ala Ty tu nam kitu nie wciskaj i wogole nie rozmawiaj z nami :D , bo jaki pies to taki wlasciciel, a wiec..... skoro Ozzy morderca.... az sie zaczynam i Ciewbie bac :lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']a ja musiałam dziure w kocyku wyrąbać zeby pasek do szelek dopiać :x[/quote]

ja też, ja też :angel: [size=2]cieszę się, jakby było z czego :-? [/size]

Słuchajcie, ale artykuł z mojej ulubionej gazety fakt, zrobił swoje :o Szłam dzis z Leonem i na przeciwko zobaczyłam asta i już, już prawie że się rzuciłam w pozycję żółwia (wyjątkowo nie zabrałam wiadra ze sobą), ale na szczęście rozpoznałam moją sąsiadkę-astkę z bloku :D Pewnie tylko dlatego żyjemy, ja i Leon :P

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']a ja musiałam dziure w kocyku wyrąbać zeby pasek do szelek dopiać :x[/quote]

Słuchajcie, ale artykuł z mojej ulubionej gazety fakt, zrobił swoje :o Szłam dzis z Leonem i na przeciwko zobaczyłam asta i już, już prawie że się rzuciłam w pozycję żółwia (wyjątkowo nie zabrałam wiadra ze sobą), ale na szczęście rozpoznałam moją sąsiadkę-astkę z bloku :D Pewnie tylko dlatego żyjemy, ja i Leon :P[/quote]

Jak moglas wyjsc bez wiadra :o i narazic siebie i psa na z gory przewidziana smierc, w 3-tonowym uscisku :o zastanow sie co robisz :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='Olcia']
Jak moglas wyjsc bez wiadra :o i narazic siebie i psa na z gory przewidziana smierc, w 3-tonowym uscisku :o zastanow sie co robisz :lol: :lol: :lol:[/quote]

bo to było bladym świtem o 11.00... :oops: teraz wiadro przygotuję sobie już wieczorem :oops: Rzeczywiście, moglismy źle skonczyc, bo to była suka, więc nie miała jąder :lol:

Posted

/[quote name='Olcia'][quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']a ja musiałam dziure w kocyku wyrąbać zeby pasek do szelek dopiać :x[/quote]

Słuchajcie, ale artykuł z mojej ulubionej gazety fakt, zrobił swoje :o Szłam dzis z Leonem i na przeciwko zobaczyłam asta i już, już prawie że się rzuciłam w pozycję żółwia (wyjątkowo nie zabrałam wiadra ze sobą), ale na szczęście rozpoznałam moją sąsiadkę-astkę z bloku :D Pewnie tylko dlatego żyjemy, ja i Leon :P[/quote]

Jak moglas wyjsc bez wiadra :o i narazic siebie i psa na z gory przewidziana smierc, w 3-tonowym uscisku :o zastanow sie co robisz :lol: :lol: :lol:[/quote]no ale macie problem bo pani nie napisała czy wiadro ma być plastikowe czy emaliowane :wink:
Maga , a Ozzy i tak morde przysuwa do przesmyku między fotelami /chyba mu ukrócę :evil:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Maga , a Ozzy i tak morde przysuwa do przesmyku między fotelami /chyba mu ukrócę :evil:[/quote]

Ukróć, niech nawet nie drgnie :evilbat:
Leon jest tak smiertelnie obrażony, jak go przypinam, że leży nieruchomo na siedzeniu i ani mysli na mnie choćby spojrzeć, a co dopiero przysunąć się w moim kierunku :lol:

Posted

[quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska']Maga , a Ozzy i tak morde przysuwa do przesmyku między fotelami /chyba mu ukrócę :evil:[/quote]

Ukróć, niech nawet nie drgnie :evilbat:
Leon jest tak smiertelnie obrażony, jak go przypinam, że leży nieruchomo na siedzeniu i ani mysli na mnie choćby spojrzeć, a co dopiero przysunąć się w moim kierunku :lol:[/quote]o ty niedobra :evil: a do okienka popatrzeć :roll:

Posted

[quote name='Olcia']tak Alus ukruc go o glowe bedzie mniej morderczy :lol:[/quote]

wtedy i szelki nie będą potrzebne :lol: Zobacz, ile problemów się rozwiąże na raz :lol:

Posted

[quote name='Olcia']tak Alus ukruc go o glowe bedzie mniej morderczy :lol:[/quote]Olcia kiedy będziesz w Rybniku to se toporecek naostze /a na twoje główke :evilbat: /

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Olcia']tak Alus ukruc go o glowe bedzie mniej morderczy :lol:[/quote]Olcia kiedy będziesz w Rybniku to se toporecek naostze /a na twoje główke :evilbat: /[/quote]

dobra tylko zmyj slady Ozzego bo jeszcze ta mordercza krew w moj krwioobieg wejdzie i co wtedy??? moje karakany ja pozagryzam, a przecie ma byc odwrotnie :lol: :lol: