sayma Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']SAYMA :calus:[/quote] ALA :buzi: a jak tam RR po spacerku spi królewicz?? Quote
Alicja Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska']SAYMA :calus:[/quote] ALA :buzi: a jak tam RR po spacerku spi królewicz??[/quote]chrapie w moim łóżku :oops: a ja musze czekać do północy aż mu dam leki a potem przepychanko w wyrku :lol: :lol: Quote
sayma Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska']SAYMA :calus:[/quote] ALA :buzi: a jak tam RR po spacerku spi królewicz??[/quote]chrapie w moim łóżku :oops: a ja musze czekać do północy aż mu dam leki a potem przepychanko w wyrku :lol: :lol:[/quote] buhhahhah te przepychanki są najlepsze mój wazy tylko 5 kilo ale jak sie rozłoży to mogę zapomnieć, że przytule głowę do jasieczka :roll: :D mam nadzieje, że RR ku lepszemu ze zdrófffkiem? Quote
Alicja Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska']SAYMA :calus:[/quote] ALA :buzi: a jak tam RR po spacerku spi królewicz??[/quote]chrapie w moim łóżku :oops: a ja musze czekać do północy aż mu dam leki a potem przepychanko w wyrku :lol: :lol:[/quote] buhhahhah te przepychanki są najlepsze mój wazy tylko 5 kilo ale jak sie rozłoży to mogę zapomnieć, że przytule głowę do jasieczka :roll: :D mam nadzieje, że RR ku lepszemu ze zdrófffkiem?[/quote]Ozzy 32kg :oops: to ja mam rozek dużej poduszeczki :-? Zdrówko chyba idzie ku lepszemu :-? nie chcę zapeszać :wink: Quote
sayma Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska']SAYMA :calus:[/quote] ALA :buzi: a jak tam RR po spacerku spi królewicz??[/quote]chrapie w moim łóżku :oops: a ja musze czekać do północy aż mu dam leki a potem przepychanko w wyrku :lol: :lol:[/quote] buhhahhah te przepychanki są najlepsze mój wazy tylko 5 kilo ale jak sie rozłoży to mogę zapomnieć, że przytule głowę do jasieczka :roll: :D mam nadzieje, że RR ku lepszemu ze zdrófffkiem?[/quote]Ozzy 32kg :oops: to ja mam rozek dużej poduszeczki :-? Zdrówko chyba idzie ku lepszemu :-? nie chcę zapeszać :wink:[/quote] oby oby trzymam mocno kciukolce :thumbs: to nie pozostaje nic innego jak druga podusię dokupic :wink: :D Quote
Alicja Posted August 20, 2005 Author Posted August 20, 2005 [quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska']SAYMA :calus:[/quote] ALA :buzi: a jak tam RR po spacerku spi królewicz??[/quote]chrapie w moim łóżku :oops: a ja musze czekać do północy aż mu dam leki a potem przepychanko w wyrku :lol: :lol:[/quote] buhhahhah te przepychanki są najlepsze mój wazy tylko 5 kilo ale jak sie rozłoży to mogę zapomnieć, że przytule głowę do jasieczka :roll: :D mam nadzieje, że RR ku lepszemu ze zdrófffkiem?[/quote]Ozzy 32kg :oops: to ja mam rozek dużej poduszeczki :-? Zdrówko chyba idzie ku lepszemu :-? nie chcę zapeszać :wink:[/quote] oby oby trzymam mocno kciukolce :thumbs: to nie pozostaje nic innego jak druga podusię dokupic :wink: :D[/quote]no tak może Ozzyemu jeszcze śpiworek typu mumia kupić żeby mu po nerach nie wiało :-? a tak jakoś sobie poradzimy z 2 poduchami i jaśkami :wink: Quote
sayma Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='sayma'][quote name='Alicjarydzewska']SAYMA :calus:[/quote] ALA :buzi: a jak tam RR po spacerku spi królewicz??[/quote]chrapie w moim łóżku :oops: a ja musze czekać do północy aż mu dam leki a potem przepychanko w wyrku :lol: :lol:[/quote] buhhahhah te przepychanki są najlepsze mój wazy tylko 5 kilo ale jak sie rozłoży to mogę zapomnieć, że przytule głowę do jasieczka :roll: :D mam nadzieje, że RR ku lepszemu ze zdrófffkiem?[/quote]Ozzy 32kg :oops: to ja mam rozek dużej poduszeczki :-? Zdrówko chyba idzie ku lepszemu :-? nie chcę zapeszać :wink:[/quote] oby oby trzymam mocno kciukolce :thumbs: to nie pozostaje nic innego jak druga podusię dokupic :wink: :D[/quote]no tak może Ozzyemu jeszcze śpiworek typu mumia kupić żeby mu po nerach nie wiało :-? a tak jakoś sobie poradzimy z 2 poduchami i jaśkami :wink:[/quote] ihihihih pewnie i jeszzce termoforek żeby w łapeczki było cieplucho jak należy :wink: :D Quote
dbsst Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 :o ło matko Wariatki tyle napisaly :o no to ja jeszcze raz z milosci :drinking: za zdrowie Ozzikrola Quote
PIKA Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='dbsst']:o ło matko Wariatki tyle napisaly :o [/quote] Oooo :o co nie pisze się oddezwała :o Quote
dbsst Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='dbsst']:o ło matko Wariatki tyle napisaly :o [/quote] Oooo :o co nie pisze się oddezwała :o[/quote] hihihihi to prawda ja malo pisze 8) 8) Quote
dbsst Posted August 20, 2005 Posted August 20, 2005 [quote name='daga10011']no bardzo malo :o :evilbat: :lol:[/quote] mini mini Dziewczynki nie podpadajcie mi bo Was pogonie zaraz pogryze zawarcze i w ogole ;) Quote
sayma Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 a dzisiaj niedziela i wraca Kuba czyli....... będą nowe foootecki :angel: :angel: Quote
dbsst Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='sayma']a dzisiaj niedziela i wraca Kuba czyli....... będą nowe foootecki :angel: :angel:[/quote] i bedzie mniej Ali przy kompie :cry: Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='dbsst'] Dziewczynki nie podpadajcie mi bo Was pogonie zaraz pogryze zawarcze i w ogole ;)[/quote] Ja oddam :evilbat: Quote
dbsst Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='PIKA'][quote name='dbsst'] Dziewczynki nie podpadajcie mi bo Was pogonie zaraz pogryze zawarcze i w ogole ;)[/quote] Ja oddam :evilbat:[/quote] hihihi nie nie nie bo ja szybciutko uciekne na drzewo ;) Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 o rany troche mnie nie bylo a tu ?? co ja sie dowiaduje ozzy morderca, TZ za gardlo zlapany( to skoro ozzy ma 3 tyny uscisku, to jaka wytrzymalosc gardla ma TZ :o ) Ala wstydz sie takiego szalenca trzymac w domu, a ze u mnie na podworku sopro ast jest zaraz jade do sklepu po jakies wiadro :lol: Quote
dbsst Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='Olcia']o rany troche mnie nie bylo a tu ?? co ja sie dowiaduje ozzy morderca, TZ za gardlo zlapany( to skoro ozzy ma 3 tyny uscisku, to jaka wytrzymalosc gardla ma TZ :o ) Ala wstydz sie takiego szalenca trzymac w domu, a ze u mnie na podworku sopro ast jest zaraz jade do sklepu po jakies wiadro :lol:[/quote] tylko nie zapominaj o treningu chwytu za jadra :fadein: Quote
sayma Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='sayma']a dzisiaj niedziela i wraca Kuba czyli....... będą nowe foootecki :angel: :angel:[/quote] i bedzie mniej Ali przy kompie :cry:[/quote] ee tam głowa do góry Ala sobie poradzi i bedzie duzo przy kompie :wink: :D Quote
asher Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 A ja wciąż czekam na odpowiedź z Faktu :evilbat: Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='dbsst'][quote name='Olcia']o rany troche mnie nie bylo a tu ?? co ja sie dowiaduje ozzy morderca, TZ za gardlo zlapany( to skoro ozzy ma 3 tyny uscisku, to jaka wytrzymalosc gardla ma TZ :o ) Ala wstydz sie takiego szalenca trzymac w domu, a ze u mnie na podworku sopro ast jest zaraz jade do sklepu po jakies wiadro :lol:[/quote] tylko nie zapominaj o treningu chwytu za jadra :fadein:[/quote] o dzieki Ci jestes wielka prawie ze zapomnialam o tym :lol: Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 jak sie zobacze z mama to Wam przekaze nowe wiadomosci z jakiejs gazety, bo dzwonila do mnie i opowiadala mi jaka to ona wedlug artykulu z brukowca jest zdominowana przez moje psy i jest potencjalna ofiara rozwscieczonej bestii :lol: Quote
PIKA Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [url=http://www.naszepsy.pl/forum.asp?Id=1991&main=yes]zobaczcie ten artykuł[/url] :lol: Quote
Olcia Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='PIKA'][url=http://www.naszepsy.pl/forum.asp?Id=1991&main=yes]zobaczcie ten artykuł[/url] :lol:[/quote] normalnie doszlam do wniosku po przeczytaniu ze ja jakas glupawa jestem, nie umiem sie przy psach zachowac, noarmlnie kto chce moje czarnuchy, bo musze je oddac, bo zaraz z nich mordercze bestie wyrosna :o Quote
Recommended Posts