Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B][COLOR=purple]Aluś rameczki śliczne :loveu: [/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]a co do L-4 to mozesz przyjechac do nas cobys sie nie nudziła i razemz moja mama sobie poleniu****ecie, bo ona tez na L-4 do wtorku :lol:[/COLOR][/B]

Posted

[COLOR=SeaGreen][I][B]Pozdrawiamy wszystkich razem i z osobna :multi::multi::multi:
Kuba mi dzisiaj na całe popołudnie zarekwirował kompa :shake:i dopiero teraz zwolnił , a ja musiałam sie objadać rogalikami , no i trochę poczytałam sobie ,,Mojego psa ''i ,, Przyjaciela psa'':p.Na ambitniejsza literaturę nie miałam jakoś ochoty :p.
Lazy no ja nie wiem czy zjazd z Ozulcem byłby świetnym przezyciem / o ile bym go przeżyła :evil_lol:/ale jaką frajdę mieliby przypadkowi kibice owego....
Dziękujemy za pochwały , ja wiem że wy tak kurtuazyjnie ale takiego tłuka komputerowego jak i fotograficznego:oops: jak ja to cieszy :razz:
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=seagreen][I][B]Pozdrawiamy wszystkich razem i z osobna :multi::multi::multi:[/B][/I]
[I][B]Kuba mi dzisiaj na całe popołudnie zarekwirował kompa :shake:i dopiero teraz zwolnił , a ja musiałam sie objadać rogalikami , no i trochę poczytałam sobie ,,Mojego psa ''i ,, Przyjaciela psa'':p.Na ambitniejsza literaturę nie miałam jakoś ochoty :p.[/B][/I]
[I][B]Lazy no ja nie wiem czy zjazd z Ozulcem byłby świetnym przezyciem / o ile bym go przeżyła :evil_lol:/ale jaką frajdę mieliby przypadkowi kibice owego....[/B][/I]
[I][B]Dziękujemy za pochwały , ja wiem że wy tak kurtuazyjnie ale takiego tłuka komputerowego jak i fotograficznego:oops: jak ja to cieszy :razz:[/B][/I]
[/COLOR][/quote]

oj alu czemu ujmuiesz sobie taletu tez takich mi tu :) fajne masz fotki pozdrawiam :D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=SeaGreen][I][B]Pozdrawiamy wszystkich razem i z osobna :multi::multi::multi:
Kuba mi dzisiaj na całe popołudnie zarekwirował kompa :shake:i dopiero teraz zwolnił (...)
[/B][/I][/COLOR][/quote]
ach, ta dzisiejsza mlodziez...:shake:
nie wiedza ze sa lepsze rozrywki niz siedzenie przy komputerze, na jakis forach... ;)

Dobrej nocki :bye:

Posted

[quote name='Vectra']więcej więcej pięknych fotek w ślicznych rameczkach[/quote]chwilowo mamy remanent w folderze fotkowym , i trochę mi sie pomerdało co już dawałam a co nie :oops:Chyba se kupie Bilobil :razz:

Posted

[quote name='PIKA']Hejka

Rameczki coraz lepsze :razz:

Agga to pewnie w PS-ie :razz:[/quote]

PIKA dlaczego piszesz do mnie szyfrem?
CO to tem PS?

Posted

[B][SIZE=7][COLOR=#800080]D[/COLOR][COLOR=royalblue]O[/COLOR][COLOR=red]B[/COLOR][COLOR=yellow]R[/COLOR][COLOR=seagreen]A[/COLOR][COLOR=plum]N[/COLOR][COLOR=orange]O[/COLOR][COLOR=magenta]C[/COLOR][COLOR=#800080] [/COLOR][/SIZE][/B]:buzi:
[IMG]http://img122.imageshack.us/img122/8083/p10100342zf.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:loveu:[COLOR=seagreen][I][B]Dogobranoc :p[/B][/I][/COLOR][/quote]

ala nie badz mietczak hahaha sen jest dla leniwych :) :lol: :lol: :p

Posted

dzieńdoberek - dzis też zaliczasz zjazdy z Ozzulkiem?

Faaajnie dziś na dworku - niby mrozek ale go nei czuć bo słonko świeci :multi:

miłego dzioneczka

Posted

[quote name='Gosiek']dzieńdoberek - dzis też zaliczasz zjazdy z Ozzulkiem?

[/quote]

Alicja pewnie się kuruje , bo widziałam na spacerku Pańcia z Ozzym. Pewnie Cezary zaliczy zjazd z nasypu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: