Agga Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [B]ALu[/B] jaki masz program, że masz takie rameczki.? A Ozzy znowu jakies zesztywniały:shake: Quote
PIKA Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Hejka Rameczki coraz lepsze :razz: Agga to pewnie w PS-ie :razz: Quote
LAZY Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Heloł! Alu myslke ze zjazd za Ozulcem na pupie z górki byłby swietnym przezyciem:cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 ala ja widzę że nie marnujesz L4 :evil_lol: rameczkii first classss :eviltong: Quote
Vectra Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 o i dziś mnie wyzerka rogalikowa omineła :placz: :placz: Alu rameczki super a model cudowny :loveu: :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [B][COLOR=purple]Aluś rameczki śliczne :loveu: [/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][/COLOR][/B] [B][COLOR=purple]a co do L-4 to mozesz przyjechac do nas cobys sie nie nudziła i razemz moja mama sobie poleniu****ecie, bo ona tez na L-4 do wtorku :lol:[/COLOR][/B] Quote
XXL Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 ;) ala ta zielona ramka jest fajna bo pasuije do dywaniku :) fajny efekt :) pozdrawiam :D :p Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [COLOR=SeaGreen][I][B]Pozdrawiamy wszystkich razem i z osobna :multi::multi::multi: Kuba mi dzisiaj na całe popołudnie zarekwirował kompa :shake:i dopiero teraz zwolnił , a ja musiałam sie objadać rogalikami , no i trochę poczytałam sobie ,,Mojego psa ''i ,, Przyjaciela psa'':p.Na ambitniejsza literaturę nie miałam jakoś ochoty :p. Lazy no ja nie wiem czy zjazd z Ozulcem byłby świetnym przezyciem / o ile bym go przeżyła :evil_lol:/ale jaką frajdę mieliby przypadkowi kibice owego.... Dziękujemy za pochwały , ja wiem że wy tak kurtuazyjnie ale takiego tłuka komputerowego jak i fotograficznego:oops: jak ja to cieszy :razz: [/B][/I][/COLOR] Quote
XXL Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=seagreen][I][B]Pozdrawiamy wszystkich razem i z osobna :multi::multi::multi:[/B][/I] [I][B]Kuba mi dzisiaj na całe popołudnie zarekwirował kompa :shake:i dopiero teraz zwolnił , a ja musiałam sie objadać rogalikami , no i trochę poczytałam sobie ,,Mojego psa ''i ,, Przyjaciela psa'':p.Na ambitniejsza literaturę nie miałam jakoś ochoty :p.[/B][/I] [I][B]Lazy no ja nie wiem czy zjazd z Ozulcem byłby świetnym przezyciem / o ile bym go przeżyła :evil_lol:/ale jaką frajdę mieliby przypadkowi kibice owego....[/B][/I] [I][B]Dziękujemy za pochwały , ja wiem że wy tak kurtuazyjnie ale takiego tłuka komputerowego jak i fotograficznego:oops: jak ja to cieszy :razz:[/B][/I] [/COLOR][/quote] oj alu czemu ujmuiesz sobie taletu tez takich mi tu :) fajne masz fotki pozdrawiam :D Quote
e.v.a Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Alu jaka ty skromniutka jestes :) rameczki sa sliczne a Ozzy w rameczkach jesczze sliczniejszy :loveu: Quote
Teklunia Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=SeaGreen][I][B]Pozdrawiamy wszystkich razem i z osobna :multi::multi::multi: Kuba mi dzisiaj na całe popołudnie zarekwirował kompa :shake:i dopiero teraz zwolnił (...) [/B][/I][/COLOR][/quote] ach, ta dzisiejsza mlodziez...:shake: nie wiedza ze sa lepsze rozrywki niz siedzenie przy komputerze, na jakis forach... ;) Dobrej nocki :bye: Quote
Vectra Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 więcej więcej pięknych fotek w ślicznych rameczkach Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Vectra']więcej więcej pięknych fotek w ślicznych rameczkach[/quote]chwilowo mamy remanent w folderze fotkowym , i trochę mi sie pomerdało co już dawałam a co nie :oops:Chyba se kupie Bilobil :razz: Quote
Agga Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='PIKA']Hejka Rameczki coraz lepsze :razz: Agga to pewnie w PS-ie :razz:[/quote] PIKA dlaczego piszesz do mnie szyfrem? CO to tem PS? Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 [quote name='Agga']PIKA dlaczego piszesz do mnie szyfrem? CO to tem PS?[/quote]Pfoto Shop :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [B][SIZE=7][COLOR=#800080]D[/COLOR][COLOR=royalblue]O[/COLOR][COLOR=red]B[/COLOR][COLOR=yellow]R[/COLOR][COLOR=seagreen]A[/COLOR][COLOR=plum]N[/COLOR][COLOR=orange]O[/COLOR][COLOR=magenta]C[/COLOR][COLOR=#800080] [/COLOR][/SIZE][/B]:buzi: [IMG]http://img122.imageshack.us/img122/8083/p10100342zf.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted March 2, 2006 Author Posted March 2, 2006 :loveu:[COLOR=SeaGreen][I][B]Dogobranoc :p[/B][/I][/COLOR] Quote
XXL Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:[COLOR=seagreen][I][B]Dogobranoc :p[/B][/I][/COLOR][/quote] ala nie badz mietczak hahaha sen jest dla leniwych :) :lol: :lol: :p Quote
an3czka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [COLOR=teal][I][B]Dzień dobry![/B][/I][/COLOR] Quote
Gosiek Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 dzieńdoberek - dzis też zaliczasz zjazdy z Ozzulkiem? Faaajnie dziś na dworku - niby mrozek ale go nei czuć bo słonko świeci :multi: miłego dzioneczka Quote
Alka Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [quote name='Gosiek']dzieńdoberek - dzis też zaliczasz zjazdy z Ozzulkiem? [/quote] Alicja pewnie się kuruje , bo widziałam na spacerku Pańcia z Ozzym. Pewnie Cezary zaliczy zjazd z nasypu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 [SIZE=3][COLOR=Blue][B]Witaj Alu! Piękny dzień! :bigok:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
Recommended Posts