Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='teqquila']jak to co pewnie na krotkim spacerku bylbo pogoda brzyka :)[/quote][I][B]a i tu racja bo nawet sam z własnej woli szedł do domu a tak to nie ma zamiaru :razz:[/B][/I]

Posted

hahaha Alu powinnas miec napisane "dozwolone od lat 18" .....
a swoja droga to Ozzulek wyglada na szczesliwszego jak moze przewalac na lewo i prawo swe klejnociki :evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']hahaha Alu powinnas miec napisane "dozwolone od lat 18" .....
a swoja droga to Ozzulek wyglada na szczesliwszego jak moze przewalac na lewo i prawo swe klejnociki :evil_lol:[/QUOTE]
a tak to smutny pańcia cenzure wprowadziła
[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/6875/patrze27vv.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Alka'][I][B][IMG]http://img220.imageshack.us/img220/6875/patrze27vv.jpg[/IMG][/B][/I]

[B]Ozzinku, buziaczki od cioci Ali :buzi::buzi::buzi:[/B][/quote]:multi::multi::multi:[COLOR=SeaGreen][I][B]ciocia Ala o Nas pamięta :razz:[/B][/I][/COLOR]

Posted

[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]My Was całujemy permanentnie. Niezależnie od tego, czy Ozzinek pokazuje co tam ma, czy też nie ...[/SIZE][/FONT][/I][/B] :cool1:
[B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Dobranoc .[/SIZE][/FONT][/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]Grzeczne fotki bez pisanek :p[/B][/I]
[I][B][IMG]http://img367.imageshack.us/img367/7305/patrze17kr.jpg[/IMG][/B][/I]

[I][B][IMG]http://img220.imageshack.us/img220/6875/patrze27vv.jpg[/IMG][/B][/I]

[I][B]Ozzy dzisiaj szukał wygodnego miejsca do leżenia , pogoda mu nie odpowiada :shake:[/B][/I]
[/quote]
[COLOR=navy][I][B]Stłamszono psie "potrzeby":shake: . Po minie widać[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:[COLOR=SeaGreen][I][B]ciocia Ala o Nas pamięta :razz:[/B][/I][/COLOR][/quote]

No wiecie :crazyeye:,jakże mogłaby nie pamiętać.

Galeria Ozzinka jest zawsze pierwszą do której zaglądam, ale zdarza się ,że nic nie pisze ,bo przeważnie jest baaardzo tłoczno:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

miłego dnia !

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=YellowGreen][B]cześć Ala[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
oj tak... chyba najbardziej popularna galeria to właśnie Twoja... nadrabiania zawsze mnóstwo... też nieraz sie nie dopisuję bo się nie chcę wcinać w ciewkawe rozmowy :evil_lol:

jak tam dziś Ozzulek? Weselszy?

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=blue][I][B]Dzień doberek :multi:[/B][/I]

[I][B]Aniu :nono:[/B][/I]
[/COLOR][/quote]
[COLOR=navy][I][B]Proszę na mnie palcem nie kiwać. Ja samą prawdę gadam![/B][/I][/COLOR]:evil_lol:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']dzien doberek, my znów przelotem :shake:

jak tam zdróweczko Alicja?u nas lepiej, antybiotyki musowe :lol: i zdychanie pod kołderką :lol:
ps.tak wogóle to mi się śniliście z Kubą i panem Rydzewskim :oops: :evil_lol:[/quote][I][B]cześć Madziulku :multi:
Jutro chyba pójdę do lekarza , po pracy , bo nie chce być lepiej .
:razz:Madziu , a cóż to był za sen :crazyeye:
[/B][/I]

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']ps.tak wogóle to mi się śniliście z Kubą i [B]panem Rydzewskim :oops: :evil_lol:[/B][/quote]

Magdaleno, jak tak możeszśnić o żonatym mężczyźnie? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Lime][I][B]poszarpałem sie z[COLOR=Red] pznem [/COLOR]o piłke :evil_lol:

[/B][/I][/COLOR][/quote]
z kim? :crazyeye:

Posted

[SIZE=3][COLOR=Blue][B]Witaj Alu![/B][/COLOR][/SIZE] :buzi: nadrabiania to ja chyba mam u ciebie sporo, ale choć się teraz przywitam! No i widzę, że ty chora :shake:, nie przedłużaj bo dopiero się rozchorujesz na dobre!