PIKA Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Maga100']Ja wnioskuję, żeby [b]Pikę przyjąć na okres próbny [/b](jako sprzątaczkę ofkors :lol: )[/quote] a czemu? :o Nikt z mojej rodziny cyfrówki nie ma :o [quote name='Alicjarydzewska'] , jutro o godz 17.00 [/quote] O 17,00 to ja będę z pracy wychodziła :evil: Artykuł bowski :roll: większej liczby bzdur na milimetrze kwadratowym nie widziałam jak żyję :-? [b]Asher [/b] :modla: Super odpisała dziennikarka - dziennikarce :lol: Quote
RobertN Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Podeślijce to Pani Matyldzie, albo od razu do faktu. Kurcze mam w doomu CTR, nie wiem, czy też mam żółwia uskuteczniać >>> [url=http://www.pitbull.strefa.pl/movies/film_idba.html][b][color=red]Pit bull[/color][/b][/url]<<< - długo się ładuje >>> [url=http://idba.republika.pl/main.htm][b][color=red]Psy sportowe[/color][/b][/url] <<< pozdr Robert Quote
malawaszka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 o rany Ala - ty weź lepiej zaopatrzy RR w ochraniacz nająderny, bo teraz czytelnicy Faktu będą go chciali za jąderka pościskać :-? :oops: Asher :klacz: bardzom ciekawa odpowiedzi :lol: Quote
paula_!99o Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Asher super :klacz: , chcialabym widziec jej minę podczas czytania tego listu :lol: :lol: :lol: :lol: napewno byla zadowolona ze jej akrtykul wzbudzil takie zainteresowanie :fadein: :evilbat: Quote
sayma Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='asher']Wysłałam maila do Faktu :evilbat: [quote]Szanowna Pani, z ogromnym zainteresowaniem przeczytałam artykuł Pani autorstwa o psach rasy american staffordshire terrier. Niestety lektura ta pozostawiła niedosyt, mam więc nadzieję, że zaspokoi Pani moją ciekawośc i zechce odpowiedzień na kilka nurtujących mnie pytań. Po pierwsze, jaką metodą i kto badał siłę nacisku szczęk psów tej rasy? Byłabym wdzięczna za podanie źródeł informacji o trzytonowym nacisku amstafowych szczęk. Po drugie, doradza Pani, by w chwilach zagrożenia ścisnąć psu jądra... Czy mogłaby opisać to Pani konkretniej? Obawiam się bowiem, że w chwili, kiedy pies z siłą trzech ton bedzie miażdżył mi gardło, złapanie go za jądra okaże się czynnością trudną do przeprowadzenia. Myślę, że tak mnie, jak i pozostałym Czytelnikom przydałyby się konkretne wskazówki techniczne. Po trzecie, nie napisała Pani co zrobić, gdy pies okaże się kastratem, który jest pozbawiony jąder, za które nalezy go ścisnąć. W dobie szeroko propagowanej kastracji zwierząt nieprzydatnych do dalszej hodowli może się to okazac nielada problemem! Po czwarte, dziękuję za informację, iz suki należy polewać wodą. Od dziś nie ruszam się z domu bez napełnionego wodą wiadra (mam nadzieję, że jedno wiadro wody wystarczy, a jeśli nie, proszę o poradę w jaką ilośc wody powinnam się zaopatrzyć?). Po szóste, czy jesli okaże się, że nie umiem w chwili zagrożenia życia złapac psa za jądra, czy mogę oblać go wodą? Czy też na osobniki rodzaju męskiego woda kompletnie nie działa? A jeśli nie działa, to jaka jest tego przyczyna? Będę wdzięczna za szybką, szczegółową odpowiedź. Myślę, że nie zaszkodziłoby odnieśc się do powyższych wątpliwości na łamach gazety Fakt, bo jestem pewna, iz nie tylko ja je (tzn. wątpliwości) mam, ale są one udziałem szerszej rzeszy Waszych Czytelników. Szczegółowe wyjaśnienia na pewno przyczyniłyby sie do podniesienia poziomu bezpieczeństwa na naszych polskich ulicach. Co prawda dziennikarstwo misyjne nie jest obecnie w cenie, ale myślę, że skoro poruszyła Pani ten problem, to zarówno Pani, jak i Pani Przełożeni rozumiecie jego wagę i docenicie moje sugestie. Z wyrazami szacunku za odwagę cywilną Joanna Pietrzyk[/quote] :evilbat: Mam nadzieję, że nie macie mi za złe, że wykorzystałam Wasze przemyślenia? :oops: :lol:[/quote] :drinking: :modla: qrcze z wielka niecierpliwoscią bedę czekała na odpowiedź od tej ....... niesamowitej znawczyni "psów morderców" Ala chyba juz nie będę kochać twojego RR skoro przy kazdym spotkaniu będę usiała żółwia udawać albo lapać mojego ttooofffaanego aniołaka za jaderka :roll: :roll: :evil: Quote
anetta Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Buhaha no nie moge, spadlam z krzesla Asher. To jest super!!! A ten artylul to po prostu zenada :x :-? A co do tych wiader z woda to jak sie skonczy woda to trzeba szukac hydrantu :evilbat: Normalnie porazka Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 [b]Po pierwsze żyję tylko byłam u mojej mamci a babci RR Mordercy[/b]/babcia przeżyła wizytę i ma sie dobrze , żółwia nie robiła bo jest po operacji nerki :-? Asher list czaderski :wink: , ja wysłałam 4 ale mi ta Matylda N :wink: ani redakcja poczytnego pisma nie odpisała /kurde czyzbym za bardzo się w nich wymądrzała [b]PIKA [/b]Maga chyba cosik pokręciła [b]Sayma [/b]nie rób nam tego RR sie zapłacze :( Jeszcze raz chcę przypomnieć ,że [b]mój ukochany RR, synuś , pies morderca :evilbat: jutro obchodzi swoje 1 urodzinki[/b] z racji tego że za daleko mieszkamy od siebie [b]Zapraszamy 19 sierpnia o godz.17.00 przed monitory na wirtualnego szampana[/b] [b]PIKA[/b]jak towarzystwo dopisze to zdąrzysz na imprezkę ,a szampana ci zostawimy :wink: Quote
daga10011 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 o kurcze to imprezka sie szykuje,RR konczy rok i nikogo jeszcze nie zagryzl :lol: .Asher-dobre..ciekawe czy odpisza,Asher powinna byc rzecznikiem prasowym stowarzyszenia RR :P . Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 [quote name='daga10011']o kurcze to imprezka sie szykuje,RR konczy rok i nikogo jeszcze nie zagryzl :lol: .Asher-dobre..ciekawe czy odpisza,Asher powinna byc rzecznikiem prasowym stowarzyszenia RR :P .[/quote] [b]asher [/b]masz nominacje na rzecznika :wink: [b]Daga[/b]niech no spotkamy Matylde m. 8) to sobie wypróbujemy te 3 tony uscisku :evil: Quote
Alka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] z racji tego że za daleko mieszkamy od siebie Zapraszamy 19 sierpnia o godz.17.00 przed monitory na wirtualnego szampana[/quote] No,Ala ja mam nadzieję na nie tylko wirtualnego... :wink: oj,bedzie imprezka :D Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 [quote name='Alka'][quote name='Alicjarydzewska'] z racji tego że za daleko mieszkamy od siebie Zapraszamy 19 sierpnia o godz.17.00 przed monitory na wirtualnego szampana[/quote] No,Ala ja mam nadzieję na nie tylko wirtualnego... :wink: oj,bedzie imprezka :D[/quote]hi hi no tak własnie o tobie myslałam :wink: /będe z pracy o 13 to dam cynk 8) / Quote
daga10011 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='daga10011']o kurcze to imprezka sie szykuje,RR konczy rok i nikogo jeszcze nie zagryzl :lol: .Asher-dobre..ciekawe czy odpisza,Asher powinna byc rzecznikiem prasowym stowarzyszenia RR :P .[/quote] [b]asher [/b]masz nominacje na rzecznika :wink: [b]Daga[/b]niech no spotkamy Matylde m. 8) to sobie wypróbujemy te 3 tony uscisku :evil:[/quote] a ja o 3 tonach to juz dawno temu slyszalam,tylko ze w odniesieniu do pitbulli :lol: wez to sprawdz jakos,masz imadlo w domu a nie psa :lol: Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 [quote name='daga10011'][quote name='Alicjarydzewska'][quote name='daga10011']o kurcze to imprezka sie szykuje,RR konczy rok i nikogo jeszcze nie zagryzl :lol: .Asher-dobre..ciekawe czy odpisza,Asher powinna byc rzecznikiem prasowym stowarzyszenia RR :P .[/quote] [b]asher [/b]masz nominacje na rzecznika :wink: [b]Daga[/b]niech no spotkamy Matylde m. 8) to sobie wypróbujemy te 3 tony uscisku :evil:[/quote] a ja o 3 tonach to juz dawno temu slyszalam,tylko ze w odniesieniu do pitbulli :lol: wez to sprawdz jakos,masz imadlo w domu a nie psa :lol:[/quote]no patrz a TZ wiecznie jakies narzędzia kupuje :evil: a to nozyce do metalu , imadło .....wszystko na wyciagniecie ręki /chyba ze uzre :o / Quote
Maga100 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Coś pomyliłam z [b]Piką?[/b] :oops: Bo mi się zapisało (w umyśle), że Pika ma cyfrówkę, ale chciałaby do klubu chośby na sprzatczkę :oops: Pika, czy wybaczysz, mnie nierozumnej? :modla: [b]Alicja[/b], nie będzie mnie o 17.00 :evil: ale mam nadzieję, ze jak zajrzę wieczorkiem, to ktoś jeszcze będzie trzeźwy? :lol: I żywy (tu ukłon w strone mordercy) [b]Asher[/b], piękny list. Ja też się przymierzam do napisania, tylko czekam na wenę 8) [/b] Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 [quote name='Maga100']Coś pomyliłam z [b]Piką?[/b] :oops: Bo mi się zapisało (w umyśle), że Pika ma cyfrówkę, ale chciałaby do klubu chośby na sprzatczkę :oops: Pika, czy wybaczysz, mnie nierozumnej? :modla: [b]Alicja[/b], nie będzie mnie o 17.00 :evil: ale mam nadzieję, ze jak zajrzę wieczorkiem, to ktoś jeszcze będzie trzeźwy? :lol: I żywy (tu ukłon w strone mordercy) [b]Asher[/b], piękny list. Ja też się przymierzam do napisania, tylko czekam na wenę 8) [/b][/quote] [b]Maga [/b]sprzątaczka chciała być Hania bo TZ kupił jej cyfrówkę :wink: Na imprezkę wpadnij jak wrócisz :wink: /chyba nie wszyscy wymiękną , bo sie sami z RR zalejemy w trupa :evil: / Quote
PIKA Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Maga nie szkodzi :roll: rozumiem, że Ty juz dzisiaj 1-sze urodzinki RR oblewałas :lol: [quote name='Alicjarydzewska']bo sie sami z RR zalejemy w trupa :evil: /[/quote] :o łomatko nie dość, że pies morderca to jeszcze nawalony :o Ja siem bojam :scared: Quote
Maga100 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][[b]Maga [/b]sprzątaczka chciała być Hania bo TZ kupił jej cyfrówkę :wink: [/quote] oj, Hania z Pika mi sie zlały w jedno :oops: [quote]Na imprezkę wpadnij jak wrócisz :wink: /chyba nie wszyscy wymiękną , bo sie sami z RR zalejemy w trupa :evil: /[/quote] a co ty się spodziewałaś, że do mordercy ktoś przyjdzie na urodziny? żeby potem go wynieśli nogami do przodu? :evilbat: Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 [quote name='Maga100'][quote name='Alicjarydzewska'][[b]Maga [/b]sprzątaczka chciała być Hania bo TZ kupił jej cyfrówkę :wink: [/quote] oj, Hania z Pika mi sie zlały w jedno :oops: [quote]Na imprezkę wpadnij jak wrócisz :wink: /chyba nie wszyscy wymiękną , bo sie sami z RR zalejemy w trupa :evil: /[/quote] a co ty się spodziewałaś, że do mordercy ktoś przyjdzie na urodziny? żeby potem go wynieśli nogami do przodu? :evilbat:[/quote]naiwna ty liczysz na to że będzie co wynosić :evilbat: pozre na miejscu nic na wynos :lol: Maga o co ci sie tak literki zlewaja :roll: PIKA z Hanią /ciężko pomylnać :lol: Quote
PIKA Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Maga100'] oj, Hania z Pika mi sie zlały w jedno :oops: [/quote] :o :o o przepraszam ja się z kobietami " w jedno" nie zlewam :oops: [quote name='Alicjarydzewska'] ciężko[b] pomylnać[/b] :lol:[/quote] co zrobić? :o Quote
asher Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='daga10011']Asher powinna byc rzecznikiem prasowym stowarzyszenia RR :P .[/quote] No przecież od początku to proponowałam :roll: Eeee, zaraz, zaraz, ale jakiego Stowarzyszenie RR? :hmmmm: A na list poki co nie mam odpowiedzi... Ale spokojna głowa, mam kolegę w Fakcie, w razie czego poprosze go o monitowanie Pani Redaktor :evilbat: [size=2]Tak sobie myślę, czy ona nie potraktuje tego listu poważnie, bo nie zorientuje się, że ja sobie jaja robię...[/size] :hmmmm: :roflt: Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 [quote name='asher'][quote name='daga10011']Asher powinna byc rzecznikiem prasowym stowarzyszenia RR :P .[/quote] No przecież od początku to proponowałam :roll: Eeee, zaraz, zaraz, ale jakiego Stowarzyszenie RR? :hmmmm: A na list poki co nie mam odpowiedzi... Ale spokojna głowa, mam kolegę w Fakcie, w razie czego poprosze go o monitowanie Pani Redaktor :evilbat: [size=2]Tak sobie myślę, czy ona nie potraktuje tego listu poważnie, bo nie zorientuje się, że ja sobie jaja robię...[/size] :hmmmm: :roflt:[/quote]oj to może i do mnie Matylda odpisze 8) Z zielonego i niebieskiego forum poszły dziesiąti listów 8) pewno sie nie wyrabiają z odpisywaniem :evil: RobertN :wink: wysłane do redakcji Quote
Maga100 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][Maga o co ci sie tak literki zlewaja :roll: PIKA z Hanią /ciężko pomylnać :lol:[/quote] nie wnikaj :lol: :lol: zlało się i niech tak pozostanie, spuśćmy na to zasłonę milczenia :lol: Pika, ty też nie dopytuj. Pogódź się :lol: Quote
asher Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Z zielonego i niebieskiego forum poszły dziesiąti listów 8) [/quote] A co to za zieloni i niebiescy??? Daaaj linka... (na priw, bo na forum jest odgórny zakaz wklejania linków do innych for :roll: ) Quote
sota36 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Ozzy - 1oo lat!!!!!!!! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :laola: :laola: :laola: :laola: :laola: Quote
Alicja Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 o ranyśku juz świetujemy :angel: :angel: :angel: :new-bday: :laola: :BIG: :tort: [b]100LAT [/b]mój ty morderco :loveu: :calus: :iloveyou: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: i bardzo dużo zdrówka :wink: Quote
Recommended Posts