Gosiek Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 :crazyeye: coś Ozzy bardzo ostroznie podchodzi do nowej zabaweczki :cool3::lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Gosiek napisał(a)::crazyeye: coś Ozzy bardzo ostroznie podchodzi do nowej zabaweczki :cool3::lol::p Ozzy zawsze jest ostrożny i delikatny Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']moje 4 pośpieszki :razz: to nowa Ozzulkowa zabawka FOCZKA :lol: Pasują do siebie... :multi: Jak dwie kropelki wody... :loveu: :loveu: :loveu: A tak powaznie, to razem ślicznie wyglądają... :loveu: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Pasują do siebie... :multi: Jak dwie kropelki wody... :loveu: :loveu: :loveu: A tak powaznie, to razem ślicznie wyglądają... :loveu::evil_lol::evil_lol:identyczne noski ;) Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol:identyczne noski ;) I ocka mają troszku podobne :evil_lol: Musisz Ozzulkowi załatwić czerwoną kokardkę, wtedy już nikt ich nie odróżni. :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):I ocka mają troszku podobne :evil_lol: Musisz Ozzulkowi załatwić czerwoną kokardkę, wtedy już nikt ich nie odróżni. :evil_lol::evil_lol: prędzej foczka się pozbędzie swojej :evil_lol: Quote
PIKA Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Jak ladna zabaweczka dla ladnego pieska :loveu: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 PIKA napisał(a):Jak ladna zabaweczka dla ladnego pieska :loveu:smarkacz ma już tyle zabawek a i tak najlepszy jest ...kapeć pana :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Aluś ale Ci się "złoty" chłopak trafił. Inny pies to by dorwał i w 5 minut rozprawił z "tym czymś" a Ozzulec taki posłuszny, tylko obwącha i krzywdy nie zrobi. Cudo chłopak :loveu: Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] wzruszylam sie, normalnie...:placz: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 Teklunia napisał(a):wzruszylam sie, normalnie...:placz:Kasik nie ślimtaj :cool1: Ozzy na serio nie psuje zabawek jedynie jako szczenior troche poturbował miśka , ale misiek dalej żyje :evil_lol: Jutro Kuba zrobi fotki Ozzulkowym pluszaczkom ;) Quote
Teklunia Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):Kasik nie ślimtaj :cool1: Ozzy na serio nie psuje zabawek jedynie jako szczenior troche poturbował miśka , ale misiek dalej żyje :evil_lol: Jutro Kuba zrobi fotki Ozzulkowym pluszaczkom ;) dobry chlopak z niego... ja sie wzruszylam wlasnie tym, ze tak czule noskiem te foczke szturcha :) nie podejrzewalam go o mordercze zapedy :oops: Quote
aga1215 Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 zabawki całe... długo...ech....marzenie.... Ozulec nie dość, że śliczny to i grzeczny :loveu: Quote
Alicja Posted February 8, 2006 Author Posted February 8, 2006 aga1215 napisał(a):zabawki całe... długo...ech....marzenie.... Ozulec nie dość, że śliczny to i grzeczny :loveu::shake: oj uparty on ci jest jak osioł :cool3: Quote
madzia20sosnowiec Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] ale sobie foczke poderwał Ozulec :loveu: Quote
mrowka Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ozzy na serio nie psuje zabawek jedynie jako szczenior troche poturbował miśka , ale misiek dalej żyje :evil_lol: :-o :-o :-o :-o :-o :-o no nie, ja sie nie zgadzam!! U nas zabaweczki wytrzymuja: bez nadzoru gora 10 min, z nadzorem troszke dluzej, ale tez nie dlugo :placz: o pluszakach to nawet nie ma mowy, bo najpiew ida oczy, nos pozniej cala glowa... :shake: :placz: Ozzulku Ty Aniolku Kochany jak tu Cie nie kochac :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 8, 2006 Posted February 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: prędzej foczka się pozbędzie swojej :evil_lol: Mozna i tak... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a): Jutro Kuba zrobi fotki Ozzulkowym pluszaczkom ;) Już się boję, a jednoczesnie czekam z niecierpliwoscią. :cool3: Quote
PiotrekJ Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']moje 4 pośpieszki :razz: to nowa Ozzulkowa zabawka FOCZKA :lol: po ostatniej wysypce po twarożku Ozzulcowi znów zrobiły się łysolki na czółku , mam nadzieję że to tylko wypadły włoski po wysypce i nic się nie przyplątało :angryy: Alu, jak ja Ci zazdroszczę takiego grzeczniutkiego Ozzulca :roll: ;) ... A za zdrówko to trzeba wypić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... :drinking::drink1::drink1::drinking: Quote
mmbbaj Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] to nowa Ozzulkowa zabawka FOCZKA :lol: No i co? foczka ma nadal oczka? i nosek? :roll: Dziwny ten Ozzulek, nie wie jak się dobrze bawić!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) Quote
Alka Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='mmbbaj']No i co? foczka ma nadal oczka? i nosek? :roll: Dziwny ten Ozzulek, nie wie jak się dobrze bawić!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) Małgosiu, sądzę ,że przy najbliższej wizycie Tuffcio pokaże młodszemu koledze w czym rzecz :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Aluś ale Ci się "złoty" chłopak trafił. Inny pies to by dorwał i w 5 minut rozprawił z "tym czymś" a Ozzulec taki posłuszny, tylko obwącha i krzywdy nie zrobi. Cudo chłopak :loveu: Mój ja widzi taką zabawkę to mówiąc po polskiemu :cool1: memla, ślini ją bawi się ale nie rozerwie a Ozzulek przynajmniej gentelmen :) Quote
Magda Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 Az niepodobno, zeby taki grozny Ozzulek nie zrobil krzywdy foczce. No dalej, bierz!!:evil_lol: Quote
asiunia Posted February 9, 2006 Posted February 9, 2006 [quote name='mmbbaj']No i co? foczka ma nadal oczka? i nosek? :roll: Dziwny ten Ozzulek, nie wie jak się dobrze bawić!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;) Hej!! Moje tez nie wyrywaja oczek ani noska...Zabieraja sie od razu za brzuszek:diabloti:;) Quote
Alicja Posted February 9, 2006 Author Posted February 9, 2006 Zabawełki Ozzulka pluszaczki sznureczki piłeczki Quote
Recommended Posts