Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo zamarzł w tej pozycji :evil_lol:[/QUOTE]

A nie odpadł po odmrożeniu:lol: :lol: :lol: ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:i ogórkowa trzeba było ugotować na kościach ;)[/quote]

Hihi..., a propo ogorkowej to wlasnie mam taka na obiadek dzisiaj. Juz sie odgrzewa, nie moge sie doczekac:multi::multi:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hihi..., a propo ogorkowej to wlasnie mam taka na obiadek dzisiaj. Juz sie odgrzewa, nie moge sie doczekac:multi::multi:[/quote]
Na Ozulcowym ogonie ????:-o :crazyeye:

Posted

[quote name='Pysia']Na Ozulcowym ogonie ????:-o :crazyeye:[/quote]

Napisalam a propo......:eviltong::eviltong:

No wlasnie, gdzie wyniki?? Mialy juz byc:mad:

Posted

[quote name='Gosiek']Hmmmm a gdzie wyniki Ozzulca?[/quote]:multi:[B]JUŻ SĄ
tylko pani szperała w necie bo mi psie normy gdzieś zniknęły:roll:
[/B]Ogólnie chyba jest dobrze , a z tym nieszczęsnym ALATEM wręcz rewelacyjnie z 363 U/I spadł na 53 :multi:
tak więc mamy
Kreatynina 119mmol/l norma 88,4-150,3mmol/l
Mocznik 34,1mg/dL norma 20-45 mg/dL
ASPAT 34U/L norma 1-37
ALAT 53 U/L norma 3-50 :cool1: więc mamy szanse że przy obecnej karmie i dalszym pieszczeniu Ozzulca ;) dojdziemy do super wyników ;)
Wygląda na to że wyniki były takie straszne przez ten zastrzyk przeciwwstrzasowy :angryy:nigdy więcej takich atrakcji .
[B]Dziękujemy wszystkim za trzymanie kciuków:loveu:[/B]

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hihi..., a propo ogorkowej to wlasnie mam taka na obiadek dzisiaj. Juz sie odgrzewa, nie moge sie doczekac:multi::multi:[/quote]Madziu :razz: smacznego

Posted

[quote name='Patka']Kochany Ozzy teraz już tylko moze byc lepiej :multi: Alu BARDZo sie cieszę :multi:[/quote]:multi: mam nadzieje , ze teraz już pójdzie z górki :cool1:
A czy uwierzycie ze za 17 zł mamy zrobioną Morfologię krwi pełnej , Alat , Aspat , mocznik i kreatynine :crazyeye::cool1:.Nie wiem jak wyszła morfologia ale z tego co czytał mi tata przez telefon to wartosci były podobne do ostatniej a wtedy były ok;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Madziu :razz: smacznego[/quote]
Dziekuje bardzo, zupka byla przepyszna.

Bardzo sie ciesze, ze wyniki byly zadowalajace:multi::multi: To dzisiaj najlepsza wiadomosc. ;)

Aha i zapraszamy do nas!! Nareszcie jakies nowe fotki;)

Posted

[quote name='Magda_Miki']Dziekuje bardzo, zupka byla przepyszna.

Bardzo sie ciesze, ze wyniki byly zadowalajace:multi::multi: To dzisiaj najlepsza wiadomosc. ;)

Aha i zapraszamy do nas!! Nareszcie jakies nowe fotki;)[/quote]Oj ja też się bałam i że nie mogłam sobie znaleść miejsca w domu to polazłam do fryzjera się obciać :evil_lol: jak zafarbię moje siwki to pozwolę sobie zrobić fotkę i się Wam pokarzę :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Oj ja też się bałam i że nie mogłam sobie znaleść miejsca w domu to polazłam do fryzjera się obciać :evil_lol: jak zafarbię moje siwki to pozwolę sobie zrobić fotkę i się Wam pokarzę :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

Hihi..... najlepszy na ukojenie nerwow jest fryzjer:evil_lol::evil_lol: A na jaki kolorok sobie zafarbniesz??

Posted

[quote name='Magda_Miki']Hihi..... najlepszy na ukojenie nerwow jest fryzjer:evil_lol::evil_lol: A na jaki kolorok sobie zafarbniesz??[/quote]:razz:nawet nie wiem jaką farbę mam w domku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: zobaczymy jak już będzie na głowie :evil_lol::evil_lol:

Posted

Dlaczego tu nikt nie opił dobrych wyników Ozzulca? :mad:
Ozzy biedaku, zawsze wujek Piotrek musi zaczynać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
No to na zdrówko :drinking::drinking::drinking:...

Posted

[quote name='PiotrekJ']Dlaczego tu nikt nie opił dobrych wyników Ozzulca? :mad:
Ozzy biedaku, zawsze wujek Piotrek musi zaczynać :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
No to na zdrówko :drinking::drinking::drinking:...[/quote]bo potem wszyscy krzyczą ,że u Ozzulka pijaństwo :shake: ale co tam :evil_lol::drink1::drink1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']bo potem wszyscy krzyczą ,że u Ozzulka pijaństwo :shake: ale co tam :evil_lol::drink1::drink1:[/quote]

W końcu gdzieś pić musimy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
:drink1::drinking::drink1::drinking:...

Posted

[quote name='PiotrekJ']W końcu gdzieś pić musimy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...
:drink1::drinking::drink1::drinking:...[/quote]

A jak!! :drinka::drinka::drinka::drinka::laola: