dbsst Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:ciekawe która by chciała spać z MORDERCĄ :evil_lol::evil_lol:[/quote] JA JA JA JA JA JA JA JA JA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='dbsst']JA JA JA JA JA JA JA JA JA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]:evil_lol::evil_lol:Mordulec chętnie to sprawdzi :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B]Brudas w łóżku :oops:[/B] [B][IMG]http://img74.imageshack.us/img74/2812/brudaswku0zp.jpg[/IMG][/B] [/quote] Jaki powyginany:lol: :lol: :lol: Ciekawe co mu sie śni:razz: :cool3: Quote
Patka Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Alu ale pozycja :roll: no dysplazji to on ie ma mażesz być na 1000% pewna :lol: Super fotki Lilith tez ostatnio sie tylko wyleguje ... Quote
agabass Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Gwiezdny Ozzborn - on chyba kosmitów wypatruje 0X [IMG]http://img391.imageshack.us/img391/2636/okno9xa.jpg[/IMG] Quote
mmbbaj Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [B]Ala[/B], ale się zdenerwowałam! przeczytaj na "wszystko o psach" "oddałam psa..." wiem, że znasz ten temat, pojawiła się druga strona medalu :angryy::angryy::angryy: Quote
PIKA Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B]Brudas w łóżku :oops:[/B] [B][IMG]http://img74.imageshack.us/img74/2812/brudaswku0zp.jpg[/IMG][/B] [/quote] Taka pozycja to propozycja :evil_lol: Odpadlam :loveu: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='PIKA']Taka pozycja to propozycja :evil_lol: Odpadlam :loveu:[/quote]:crazyeye: PIKA a co masz na myśli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Lucy* Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='asiunia']Hej!! Łojej ile fot Ozzulca:loveu:[/quote] Gdzie ?? bo nie widzę ?? ;) :lol::lol: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Lucy*']Gdzie ?? bo nie widzę ?? ;) :lol::lol:[/quote]:mad::mad::mad:oj bo się zdenerwuję :evil_lol: Quote
Lucy* Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:oj bo się zdenerwuję :evil_lol:[/quote] Złość piękności szkodzi !!!! :cool1: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye: PIKA a co masz na myśli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] no tak zachęca, zeby sie kolo niego połozyc :evil_lol: Quote
dbsst Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 paaaaaaaaaaaaaaaa Ozzy Mozzy :placz: :placz: :placz: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='PIKA']no tak zachęca, zeby sie kolo niego połozyc :evil_lol:[/quote]jak chcesz to przyjeżdżaj :razz: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='dbsst']paaaaaaaaaaaaaaaa Ozzy Mozzy :placz: :placz: :placz:[/quote]PA PA cioteczko DBSST:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Hanna R. Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I]Alicjo droga. Pozdrowienia dla Pana Rydzewskiego. :p Ucałowania dla Astmana. :loveu: Wyrazy uznania dla Kuby.:multi: [/I][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I]A Ty, moja droga - mysl o ostatniej woli. Te kilka miesięcy zleci jak z bicza strzelił ! :evil_lol: [/I][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Alka Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='HankaRupczewska'] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I]A Ty, moja droga - mysl o ostatniej woli. Te kilka miesięcy zleci jak z bicza strzelił ! :evil_lol: [/I][/SIZE][/FONT][/B][/quote] :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
PIKA Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']jak chcesz to przyjeżdżaj :razz:[/quote] :hmmmm: z Sabą? :hmmmm: Quote
ewelinabuck Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 uwazaj Alu bo jak przyjedziemy to ni bedziesz miala nas gdzie pomiescic i bedziesz musiala wynajac klatke schodowa i dla kazdego zrobic klon ozziego:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='ewelinabuck']uwazaj Alu bo jak przyjedziemy to ni bedziesz miala nas gdzie pomiescic i bedziesz musiala wynajac klatke schodowa i dla kazdego zrobic klon ozziego:evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w suszari są materace i kanapa sąsiadów :evil_lol::evil_lol:to miejsca będzie dość jeśli się nie pomieścimy , :evil_lol::evil_lol: ale Ozzulca nie dam sklonikować :angryy: Quote
Alicja Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 [quote name='PIKA']:hmmmm: z Sabą? :hmmmm:[/quote]:cool1: jak mi Ozulca nie zeżre :evil_lol: Quote
Recommended Posts