Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:ciekawe która by chciała spać z MORDERCĄ :evil_lol::evil_lol:[/quote]

JA JA JA JA JA JA JA JA JA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']JA JA JA JA JA JA JA JA JA :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]:evil_lol::evil_lol:Mordulec chętnie to sprawdzi :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B]Brudas w łóżku :oops:[/B]
[B][IMG]http://img74.imageshack.us/img74/2812/brudaswku0zp.jpg[/IMG][/B]
[/quote]

Jaki powyginany:lol: :lol: :lol: Ciekawe co mu sie śni:razz: :cool3:

Posted

[B]Ala[/B], ale się zdenerwowałam! przeczytaj na "wszystko o psach" "oddałam psa..." wiem, że znasz ten temat, pojawiła się druga strona medalu :angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B]Brudas w łóżku :oops:[/B]
[B][IMG]http://img74.imageshack.us/img74/2812/brudaswku0zp.jpg[/IMG][/B]
[/quote]

Taka pozycja to propozycja :evil_lol:

Odpadlam :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye: PIKA a co masz na myśli :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
no tak zachęca, zeby sie kolo niego połozyc :evil_lol:

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I]Alicjo droga. Pozdrowienia dla Pana Rydzewskiego. :p Ucałowania dla Astmana. :loveu: Wyrazy uznania dla Kuby.:multi: [/I][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I]A Ty, moja droga - mysl o ostatniej woli. Te kilka miesięcy zleci jak z bicza strzelił ! :evil_lol: [/I][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

[quote name='HankaRupczewska']
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][I]A Ty, moja droga - mysl o ostatniej woli. Te kilka miesięcy zleci jak z bicza strzelił ! :evil_lol: [/I][/SIZE][/FONT][/B][/quote]

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='ewelinabuck']uwazaj Alu bo jak przyjedziemy to ni bedziesz miala nas gdzie pomiescic i bedziesz musiala wynajac klatke schodowa i dla kazdego zrobic klon ozziego:evil_lol:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w suszari są materace i kanapa sąsiadów :evil_lol::evil_lol:to miejsca będzie dość jeśli się nie pomieścimy , :evil_lol::evil_lol:
ale Ozzulca nie dam sklonikować :angryy: