Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:chciałabyś ;), posłalismy 2 fotki z Ozzulcem na konkursik u Tufi :multi:[/quote]

jupi jupi jupi trzymma kciuki :D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:to może jeszcze zagłosój :lol:[/quote]

nie ma sprawy powiedz mi gdzie co i jak a ja z checia :D

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']nie panikuj to tylko lekkie otarcie po zjeżdzie na lodowej zaspie:angryy:i podrażnione solą i mrozem:angryy: , do wiosny się zagoi :evil_lol:[/quote]
a on sam tak zjeżdzał? :-o

Posted

[quote name='malawaszka']Ala sanek zapomniała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

[B]i wsiadła na Ozziego? Rozplaszczyła go na ziemi i z górki?? :-o [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]i wsiadła na Ozziego? Rozplaszczyła go na ziemi i z górki?? :-o [/B][/quote]:evil_lol: jasne a co se bede na doopie zjeżdzać :eviltong:

[B]DOBRANOC[/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: jasne a co se bede na doopie
[/QUOTE]
Biedny Ozzy. A mowia, ze przyjaźn z psem jest bezinteresowna, a tu prosze - Ala zamiast sanek to Ozzulca uzywa... :-o
Alu, skoro jutro sobota, to chyba zdjęcia ze spacerku będą, co? :razz:

Posted

Hahahaha, Alu, popatrz wywołałam choinkę z lasu :lol: A ponoć wczesniej wstawiałaś jej zdjęcia? No teraz wiesz, jak wszyscy dokładnie twoją galerię oglądają :eviltong: ;)

Posted

[quote name='asher']Hahahaha, Alu, popatrz wywołałam choinkę z lasu :lol: A ponoć wczesniej wstawiałaś jej zdjęcia? No teraz wiesz, jak wszyscy dokładnie twoją galerię oglądają :eviltong: ;)[/quote]:angryy:no właśnie :angryy:koniec z fotami , bo i tak nie oglądaja :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:angryy:no właśnie :angryy:koniec z fotami , bo i tak nie oglądaja :diabloti::evil_lol:[/quote]
Dawaj foty!! Ja ogladam zawsze chociaż piszę tylko czasami !!!!:mad:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:angryy:no właśnie :angryy:koniec z fotami , bo i tak nie oglądaja :diabloti::evil_lol:[/quote]

Ja tu czekam cierpliwie :mad::mad::mad: :evil_lol: :angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:angryy:no właśnie :angryy:koniec z fotami , bo i tak nie oglądaja :diabloti::evil_lol:[/QUOTE]
Ja mam małe usprawiedliwienie. ;) Ala, no nie bądź taka - wyskakuj z fotek. :placz:

Posted

[quote name='Sabina1']Ja tylko chcę zapodać, że już zagłosowałam, na obie foty, a Ozzulek w ortalionku wygląda fantastycznie :lol:[/quote];)dziękuję Sabinko za zagłosowanie:Rose:

Posted

[quote name='Sabina1']Aaaaaaa, jesteś Alicjo ! A na co One tak czekaja i czekają na cooooooo hę ?[/quote]:shake:nie wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
muszę poszperać w folderkach czy sa jeszcze jakieś niewrzucane fotki , bo nowych chwilowo brak :oops:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
muszę poszperać w folderkach czy sa jeszcze jakieś niewżucane fotki , bo nowych chwilowo brak :oops:[/quote]

Oj to zle, bardzo zle:nono::nono:

Posted

[B]Może w gwiazdach dojrzę tę jedyną :loveu:
[IMG]http://img391.imageshack.us/img391/2636/okno9xa.jpg[/IMG]

ciemno nic nie widać :shake:

[IMG]http://img498.imageshack.us/img498/6691/okno12zj.jpg[/IMG]
[/B]

Posted

No, jak przycisnąć i marudzić, to człowiek się doczeka :lol: Takie ładne, a leżą "na drugi rzut" ? Brawo również za paprotkę, która jest taka dorodna, mimo, że ma blisko kaloryfer :multi: