dbsst Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:chciałabyś ;), posłalismy 2 fotki z Ozzulcem na konkursik u Tufi :multi:[/quote] jupi jupi jupi trzymma kciuki :D Quote
Alicja Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 [quote name='dbsst']jupi jupi jupi trzymma kciuki :D[/quote]:evil_lol::evil_lol:to może jeszcze zagłosój :lol: Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:to może jeszcze zagłosój :lol:[/quote] to daj linka :mad: Quote
dbsst Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:to może jeszcze zagłosój :lol:[/quote] nie ma sprawy powiedz mi gdzie co i jak a ja z checia :D Quote
PIKA Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']nie panikuj to tylko lekkie otarcie po zjeżdzie na lodowej zaspie:angryy:i podrażnione solą i mrozem:angryy: , do wiosny się zagoi :evil_lol:[/quote] a on sam tak zjeżdzał? :-o Quote
malawaszka Posted January 13, 2006 Posted January 13, 2006 [quote name='PIKA']a on sam tak zjeżdzał? :-o[/quote] Ala sanek zapomniała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='malawaszka']Ala sanek zapomniała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] [B]i wsiadła na Ozziego? Rozplaszczyła go na ziemi i z górki?? :-o [/B] Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 to co Ozzulek nie może sobie pozjeżdżać:roll: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Maga100'][B]i wsiadła na Ozziego? Rozplaszczyła go na ziemi i z górki?? :-o [/B][/quote]:evil_lol: jasne a co se bede na doopie zjeżdzać :eviltong: [B]DOBRANOC[/B] Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: jasne a co se bede na doopie [/QUOTE] Biedny Ozzy. A mowia, ze przyjaźn z psem jest bezinteresowna, a tu prosze - Ala zamiast sanek to Ozzulca uzywa... :-o Alu, skoro jutro sobota, to chyba zdjęcia ze spacerku będą, co? :razz: Quote
asher Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Hahahaha, Alu, popatrz wywołałam choinkę z lasu :lol: A ponoć wczesniej wstawiałaś jej zdjęcia? No teraz wiesz, jak wszyscy dokładnie twoją galerię oglądają :eviltong: ;) Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='asher']Hahahaha, Alu, popatrz wywołałam choinkę z lasu :lol: A ponoć wczesniej wstawiałaś jej zdjęcia? No teraz wiesz, jak wszyscy dokładnie twoją galerię oglądają :eviltong: ;)[/quote]:angryy:no właśnie :angryy:koniec z fotami , bo i tak nie oglądaja :diabloti::evil_lol: Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:no właśnie :angryy:koniec z fotami , bo i tak nie oglądaja :diabloti::evil_lol:[/quote] Dawaj foty!! Ja ogladam zawsze chociaż piszę tylko czasami !!!!:mad: Quote
Moniś Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:no właśnie :angryy:koniec z fotami , bo i tak nie oglądaja :diabloti::evil_lol:[/quote] Ja tu czekam cierpliwie :mad::mad::mad: :evil_lol: :angryy: Quote
g_o_n_i_a Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:angryy:no właśnie :angryy:koniec z fotami , bo i tak nie oglądaja :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Ja mam małe usprawiedliwienie. ;) Ala, no nie bądź taka - wyskakuj z fotek. :placz: Quote
Sabina1 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Ja tylko chcę zapodać, że już zagłosowałam, na obie foty, a Ozzulek w ortalionku wygląda fantastycznie :lol: Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Moniś']Ja tu czekam cierpliwie :mad::mad::mad: :evil_lol: :angryy:[/quote] Ja tez czekam, oj,a ja nie lubie czekac:mad: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Sabina1']Ja tylko chcę zapodać, że już zagłosowałam, na obie foty, a Ozzulek w ortalionku wygląda fantastycznie :lol:[/quote];)dziękuję Sabinko za zagłosowanie:Rose: Quote
Sabina1 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Aaaaaaa, jesteś Alicjo ! A na co One tak czekaja i czekają na cooooooo hę ? Quote
Pysia Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Sabina1']Aaaaaaa, jesteś Alicjo ! A na co One tak czekaja i czekają na cooooooo hę ?[/quote] Na foty czekamy :mad: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [quote name='Sabina1']Aaaaaaa, jesteś Alicjo ! A na co One tak czekaja i czekają na cooooooo hę ?[/quote]:shake:nie wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: muszę poszperać w folderkach czy sa jeszcze jakieś niewrzucane fotki , bo nowych chwilowo brak :oops: Quote
Magda Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:nie wiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: muszę poszperać w folderkach czy sa jeszcze jakieś niewżucane fotki , bo nowych chwilowo brak :oops:[/quote] Oj to zle, bardzo zle:nono::nono: Quote
Sabina1 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 Nowe to miały być dzisiaj, ja dorze wiem już od paru stron w tył :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted January 14, 2006 Author Posted January 14, 2006 [B]Może w gwiazdach dojrzę tę jedyną :loveu: [IMG]http://img391.imageshack.us/img391/2636/okno9xa.jpg[/IMG] ciemno nic nie widać :shake: [IMG]http://img498.imageshack.us/img498/6691/okno12zj.jpg[/IMG] [/B] Quote
Sabina1 Posted January 14, 2006 Posted January 14, 2006 No, jak przycisnąć i marudzić, to człowiek się doczeka :lol: Takie ładne, a leżą "na drugi rzut" ? Brawo również za paprotkę, która jest taka dorodna, mimo, że ma blisko kaloryfer :multi: Quote
Recommended Posts