Alicja Posted January 25, 2013 Author Posted January 25, 2013 [quote name='Katerinas']Dora tak ma. Jak jest zmęczona, to po prostu po niej widać. I trepta wtedy wolno koło nas.[/QUOTE] starzeją się nasze dzieciaki .... Jutro jedziemy na szczepienie bo mamy wazność do 26 stycznia ... nie chciałam teraz jak zimno ale wyjścia nie ma . Quote
Kaaasia Posted January 25, 2013 Posted January 25, 2013 Oli kocha śnieg- lata, skacze, wariuje tylko nie ma siły która by go zmusiła do położenia się ;) Quote
Alicja Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Kaaasia']Oli kocha śnieg- lata, skacze, wariuje tylko nie ma siły która by go zmusiła do położenia się ;)[/QUOTE] Ozzy by mu pokazał jak się to robi ;) Quote
hecia13 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [B]Alicja[/B], to nie upasła świnia, tylko chłopak słusznej, a nie nikczemnej postury!!! Quote
Alicja Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='hecia13'][B]Alicja[/B], to nie upasła świnia, tylko chłopak słusznej, a nie nikczemnej postury!!![/QUOTE] dokładnie Heciu :cool2: byliśmy u weta , Ozzy w tej chwili wazy 38 kg i jest to jego bardzo dobra zimowa waga :cool2: Pan dr Bartek jest bardzo zadowolony z wyglądu i kondycji , więc dziewczę z dogo które go tak określiło niech sobie na swoje podwóreczko zagląda ;) W marcu będziemy robić badania krwi i moczu , taki mały przeglądzik :) Quote
hecia13 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Alicja']dokładnie Heciu :cool2: byliśmy u weta , Ozzy w tej chwili wazy 38 kg i jest to jego bardzo dobra zimowa waga :cool2: Pan dr Bartek jest bardzo zadowolony z wyglądu i kondycji , więc dziewczę z dogo które go tak określiło niech sobie na swoje podwóreczko zagląda ;) W marcu będziemy robić badania krwi i moczu , taki mały przeglądzik :)[/QUOTE] Sharunia waży 33 kg - Ozzy cięższy, no ale to przecież facet jest ;) Quote
Alicja Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='hecia13']Sharunia waży 33 kg - Ozzy cięższy, no ale to przecież facet jest ;)[/QUOTE] to Sarunia teraz chyba cudownie wygląda :loveu: nareszcie zadbana i najedzona Ozzy w czasach świetności i latach młodzieńczych (3-4) ważył 36 kg , on jest psem mocnej kości , typowym ast'em o ,,amerykańskiej,,starej staffordowej(jak to jeszcze wtedy zwano) budowie ,jakbym chciała mieć asta szczypiorka kupiłabym wtedy sunię , chociaż mama Ozzulka też kobitka niczego sobie :loveu: nie podobają mi się limfatyczne samce , trudno , taki mój gust :) Quote
Luzia Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Wcale się nie dziwię, AST to ma być pies a nie cziłała :evil_lol: Mi zdecydowanie bardziej podobają się te masywne, niż takie wyleniałe, drobne szczurki :diabloti: Quote
Gioco Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [url]http://images10.fotosik.pl/3294/18827d1e802af452.jpg[/url] - Ozzulek ja zawsze świetnie wygląda i widać, że jest w doskonałej kondycji :lol: Quote
Alicja Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Luzia']Wcale się nie dziwię, AST to ma być pies a nie cziłała :evil_lol: Mi zdecydowanie bardziej podobają się te masywne, niż takie wyleniałe, drobne szczurki :diabloti:[/QUOTE] otóż to ;) nasz wet ma CC , wabi się Demon , dżisys , jakie to cudne , ma tyle co Ozzy , trzyma się pięknie , charakterny chłopak ( Demon znaczy się )ale buziaki od niego dostaję :loveu: [quote name='Gioco'][URL]http://images10.fotosik.pl/3294/18827d1e802af452.jpg[/URL] - Ozzulek ja zawsze świetnie wygląda i widać, że jest w doskonałej kondycji :lol:[/QUOTE] od tej strony zawsze :lol: Quote
Gioco Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Alicja'] od tej strony zawsze :lol:[/QUOTE] Przy okazji też pokazuje gdzie ma te "fachowe" opinie? :diabloti: Quote
Aleks89 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Jeruna jako tłusto świnio:diabloti:Toż to łon się toczy ,a nie biego:lol: Macie taki sam las jak ja ,albo to ten sam tylko ,że się ciungnie aż do Rybola:evil_lol: Quote
Alicja Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Gioco']Przy okazji też pokazuje gdzie ma te "fachowe" opinie? :diabloti:[/QUOTE] :cool2: dokładnie [quote name='Aleks89']Jeruna jako tłusto świnio:diabloti:Toż to łon się toczy ,a nie biego:lol: Macie taki sam las jak ja ,albo to ten sam tylko ,że się ciungnie aż do Rybola:evil_lol:[/QUOTE] idzie jak boomer ball :lol: to ten sam las co Twój , bo on się ciągnie od Wielopola przez Kamień aż do was :) Quote
Aleks89 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No tak mi się wydawało właśnie ,fajny jest przede wszystkim zadbany.Nie ma śmieci ,ścieżki szerokie i w sumie tłumów nie ma.:) Quote
Alicja Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Aleks89']No tak mi się wydawało właśnie ,fajny jest przede wszystkim zadbany.Nie ma śmieci ,ścieżki szerokie i w sumie tłumów nie ma.:)[/QUOTE] śmieci się czasem zdarzały , ale w lesie są od jakiegoś czasu kamery i raczej już się nie spotyka Mam nadzieje ze jutro będzie słonko , bo chciałabym pojechać na spaceros i do paśnika dojść ;) Quote
Aleks89 Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ja dochodzę tylko do stacji Leszczyny i nazad.Musze kiedyś pójść za te tory obczaić co tam dalej jest.Tylko jak ciepło to zawsze tam jakieś dziady stare łażą i sapią ,że Lucas luzem.blee Quote
Alicja Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Aleks89']Ja dochodzę tylko do stacji Leszczyny i nazad.Musze kiedyś pójść za te tory obczaić co tam dalej jest.Tylko jak ciepło to zawsze tam jakieś dziady stare łażą i sapią ,że Lucas luzem.blee[/QUOTE] tamtych stron już nie znam , ale dawno temu chyba od stacji Dębieńsko jak się szło to był tor crossowy , ogólnie teraz na bank się pozmieniało Latem w naszym lesie wypuściliśmy się w stronę Gliwic bardziej i też poleźliśmy na jakieś tory :lol: pomykaliśmy potem z powrotem bo po nocy błądzić niefajnie :lol: Quote
Katerinas Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Alicja']śmieci się czasem zdarzały , [B]ale w lesie są od jakiegoś czasu kamery[/B] i raczej już się nie spotyka Mam nadzieje ze jutro będzie słonko , bo chciałabym pojechać na spaceros i do paśnika dojść ;)[/QUOTE] Kamery w lesie? I nikt ich jeszcze nie ukradł? :-o Quote
monia&nero Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [url]http://images10.fotosik.pl/3294/b9d3e0ba4c7a7154.jpg[/url] bez tarzanka nie ma zabawy :) Piękne zimowe zdjęcia! Quote
Alicja Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 [quote name='Katerinas']Kamery w lesie? I nikt ich jeszcze nie ukradł? :-o[/QUOTE] nie widać ich , dotychczas wypatrzyliśmy tylko jedną , ale rozmawiałam z leśnikiem jak był u nas w przedszkolu to mówił że sa na bank w wielu miejscach , w sumie dobrze Jest u nas jeszcze troszkę zwierzyny więc szkoda by jej ludzie zmarnowali ostatnie fajne tereny [quote name='monia&nero'][URL]http://images10.fotosik.pl/3294/b9d3e0ba4c7a7154.jpg[/URL] bez tarzanka nie ma zabawy :) Piękne zimowe zdjęcia![/QUOTE] foty kicha ale są ;) Quote
Katerinas Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Alicja']nie widać ich , dotychczas wypatrzyliśmy tylko jedną , ale rozmawiałam z leśnikiem jak był u nas w przedszkolu to mówił że sa na bank w wielu miejscach , w sumie dobrze Jest u nas jeszcze troszkę zwierzyny więc szkoda by jej ludzie zmarnowali ostatnie fajne tereny [/QUOTE] Nie no, jasne że dobrze, że są. I dobrze, że są ukryte. Ale wiesz... w Polsce to aż dziw, że jeszcze nie znaleźli i nie podwędzili :roll: :angryy: Quote
Alicja Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Katerinas']Nie no, jasne że dobrze, że są. I dobrze, że są ukryte. Ale wiesz... w Polsce to aż dziw, że jeszcze nie znaleźli i nie podwędzili :roll: :angryy:[/QUOTE] zanim założyli kamery , to zajumali z parkingu dębowe ławy i stoły , parking z wjazdem do lasu , w bardzo fajnym miejscu ... potem zabrali się za zakładanie kamer ( ale chyba część ław odzyskali z tego co słyszałam ) Quote
hecia13 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Alicja']to Sarunia teraz chyba cudownie wygląda :loveu: nareszcie zadbana i najedzona Ozzy w czasach świetności i latach młodzieńczych (3-4) ważył 36 kg , on jest psem mocnej kości , typowym ast'em o ,,amerykańskiej,,starej staffordowej(jak to jeszcze wtedy zwano) budowie ,jakbym chciała mieć asta szczypiorka kupiłabym wtedy sunię , chociaż mama Ozzulka też kobitka niczego sobie :loveu: nie podobają mi się limfatyczne samce , trudno , taki mój gust :)[/QUOTE] Sharunia jest duża ale dość szczupła w talii :eviltong: Po sterylce cycochy się wciągnęły i ma taką linię, że jej zazdroszczę :D Ja też wolę samce jak się patrzy a nie chudzinki. Bullet ma buldogowatą budowę, jest stosunkowo niski i krępy, trochę szczuplejszy niż Ozzy, ale w podobnym typie. Fajne te nasze chłopaki! :D Quote
Alicja Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 [quote name='Luzia']Podoba mi się pomysł kamer w lesie :)[/QUOTE] też uważam za pozytywny [quote name='hecia13']Sharunia jest duża ale dość szczupła w talii :eviltong: Po sterylce cycochy się wciągnęły i ma taką linię, że jej zazdroszczę :D Ja też wolę samce jak się patrzy a nie chudzinki. Bullet ma buldogowatą budowę, jest stosunkowo niski i krępy, trochę szczuplejszy niż Ozzy, ale w podobnym typie. Fajne te nasze chłopaki! :D[/QUOTE] bo chłopak to ma wyglądać ;) Sara ma piękną budowę , podejrzewam że ona jest po jakieś rodowodowej rodzince Quote
Recommended Posts