Alicja Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='zuzolandia'][I][B]Berek;-) uz tera wim czamu tak snokfioszzz hihihih z Menrzusiem nie piffo a kolagen zapychacie hihihih[/B][/I][/QUOTE] no widzisz dzioucha skapowałaś to ;) Quote
zuzolandia Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='Alicja']no widzisz dzioucha skapowałaś to ;)[/QUOTE] [I][B]alem intelygyntno bestia hihihih[/B][/I] Quote
Alicja Posted April 16, 2011 Author Posted April 16, 2011 [quote name='zuzolandia'][I][B]alem intelygyntno bestia hihihih[/B][/I][/QUOTE] no dyć ...Ptasiory wszystkie mają duże IQ ;) Quote
zuzolandia Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [quote name='Alicja']no dyć ...Ptasiory wszystkie mają duże IQ ;)[/QUOTE] [I][B]fujjjjjjjjjjjjjjjjj ptasiory hihihihih ale tolepsiejsze niz chomik [/B][/I] Quote
Tengusia Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 spac nie umie wiec przylazlam do ciebie zobaczyc co slychac :grins: Quote
Asiaczek Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][B]Wróciłam , zrezygnowałam , poszłam do domu pomimo że na jutro miałam ustalony termin zabiegu ... po wizycie u ordynatora i szczerej rozmowie zdecydowałam odłożyć termin zabiegu na czas kiedy faktycznie nie będzie już innego wyjścia .... póki co zabieg nie dawał mi nawet 1% gwarancji na lepszą egzystencję [/B][/FONT][/QUOTE] Tylko dlaczego dopiero teraz dowiadujesz się o tym braku nawet 1 %...? Czy ktoś chciał coś na Tobie poeksperymentować...? Zdrówka! Pzdr. Quote
Alicja Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Tengusia']spac nie umie wiec przylazlam do ciebie zobaczyc co slychac :grins:[/QUOTE] [B]a kawę popijam sobie :)[/B] [quote name='Asiaczek']Tylko dlaczego dopiero teraz dowiadujesz się o tym braku nawet 1 %...? Czy ktoś chciał coś na Tobie poeksperymentować...? Zdrówka! Pzdr.[/QUOTE] Asiu to tak , ze ja miałam mieć inny zabieg ale po konsultacjach wyszło że na podst.zdjęć stwierdzono że zwyrodnienie posunęło sie mocno od wstępnej diagnozy i ten 1szy zabieg nic by nie dał ,a ten drugi miał by na jakiś czas eliminować ból ...alenikt nie da gwarancji że tak będzie a zmienił by diametralnie komfort poruszania sie .... [IMG]http://img546.imageshack.us/img546/8594/wazirbanner.png[/IMG] Quote
Asiaczek Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 To teraz rzeczywiście musisz zadbać, aby nie pogarszało się dalej. Ta glukozamina, kolagen - trzeba brać leki; nie masz wyjścia. Pzdr. Quote
Alicja Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Asiaczek']To teraz rzeczywiście musisz zadbać, aby nie pogarszało się dalej. Ta glukozamina, kolagen - trzeba brać leki; nie masz wyjścia. Pzdr.[/QUOTE] ano nie ma wyjścia ,muszę wydębić skierowanie na laser i krioterapię Quote
Alicja Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [FONT=Arial]raz jeszcze [B][SIZE=5]...[/SIZE][SIZE=5].WARSZAWO obudź się ....POMOC potrzebna !!!!!!![/SIZE][/B][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=black][B]odwiedzający i podglądający :roll:.... macie znajomych w Warszawce ?? poproście o pomoc ...:modla:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER] [U][URL="http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele/page1556"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL][/U][/CENTER] Quote
Doginka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Rozesłałam banerek z ogłoszeniem do moich znajomych z Ochoty i Bemowa;-) Quote
fioneczka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 czytałam o Wazim już przed wczoraj ... dałam znać przez gg wszystkim znajomym spedytorom z Wawki i okolic mam nadzieję że się dzieciak znajdzie Quote
Alicja Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Doginka']Rozesłałam banerek z ogłoszeniem do moich znajomych z Ochoty i Bemowa;-)[/QUOTE] [quote name='fioneczka']czytałam o Wazim już przed wczoraj ... dałam znać przez gg wszystkim znajomym spedytorom z Wawki i okolic mam nadzieję że się dzieciak znajdzie[/QUOTE] [B] rozsyłajcie po Warszawce ...ktoś musi go w końcu zauważyć [/B] Quote
Tengusia Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='Alicja'][B]a kawę popijam sobie :)[/B] [/QUOTE] ja juz sie doczekac nie moge jak zasiade w Groszkowym domku i popijac bede pifko patrzac sobie na Tatry :grins: Quote
Alicja Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Tengusia']ja juz sie doczekac nie moge jak zasiade w Groszkowym domku i popijac bede pifko patrzac sobie na Tatry :grins:[/QUOTE] [B]tysz Ci zazdraszczam :)[/B] Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='Alicja'] [B]rozsyłajcie po Warszawce ...ktoś musi go w końcu zauważyć [/B][/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]Najwyższy czas na dobre wieści. [/FONT] Quote
Alicja Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Najwyższy czas na dobre wieści. [/FONT][/QUOTE] mam cały czas nadzieję , ze takich doczekamy :kciuki: Rozsyłam gdzie się da , znajomym w Warszawce ale czy ludzie pomogą ?? Quote
Doginka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Qrcze, szkoda psiaka:sad: mam nadzieję, że się znajdzie:sad: Quote
Alicja Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Doginka']Qrcze, szkoda psiaka:sad: mam nadzieję, że się znajdzie:sad:[/QUOTE] pozostaje mieć nadzieję ... Quote
Gioco Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='Alicja']pozostaje mieć nadzieję ...[/QUOTE] To obowiązek w takim momencie. Wiem z autopsji. Quote
Alicja Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 [quote name='Gioco']To obowiązek w takim momencie. Wiem z autopsji.[/QUOTE] [B]zatem ........ :kciuki:[/B] Quote
Gioco Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='Alicja'][B]zatem ........ :kciuki:[/B][/QUOTE] Dokładnie :kciuki: Quote
fioneczka Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 chętnie bym zięcia zobaczyła :diabloti: tylko mi nie pisz żebym przyjechała :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 [quote name='Doginka']Rozesłałam banerek z ogłoszeniem do moich znajomych z Ochoty i Bemowa;-)[/QUOTE] Dzięki! [quote name='fioneczka']czytałam o Wazim już przed wczoraj ... dałam znać przez gg wszystkim znajomym spedytorom z Wawki i okolic mam nadzieję że się dzieciak znajdzie[/QUOTE] Dzięki! [quote name='Alicja'][B] rozsyłajcie po Warszawce ...ktoś musi go w końcu zauważyć [/B][/QUOTE] No właśnie. Dlaczego od minionego czwartku nikt go nie widział...? DLACZEGO...? [CENTER] [U][URL="http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele/page1556"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL] Pzdr. [/U][/CENTER] Quote
Recommended Posts