Medorowa Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 A któż to? :loveu: [url]http://images8.fotosik.pl/1583/b31a0f6d9da39130.jpg[/url] Oddajcie dziady lasek i żółtą rzeczkę:lmaa:;) Witaj Alu i reszto ekipy:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='Medorowa']A któż to? :loveu: [url]http://images8.fotosik.pl/1583/b31a0f6d9da39130.jpg[/url] [B]To Garry , koleżka Ozzulka :)[/B] Oddajcie dziady lasek i żółtą rzeczkę:lmaa:;) Witaj Alu i reszto ekipy:loveu::loveu:[/QUOTE] [B] Witaj pojawiająca sie i znikająca Madzialeno :grins:[/B] Quote
zuzolandia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [I][B]Doberek;-) Kciukaski za szlapke czimać będziemy Złociutka ;-) buziam;-)[/B][/I] Quote
Alicja Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='zuzolandia'][I][B]Doberek;-) Kciukaski za szlapke czimać będziemy Złociutka ;-) buziam;-)[/B][/I][/QUOTE] [B]może za szłapka nie trzimej ;) bo ciąć muszą ...no dobra za drugo :lol: Jutro 7.30 muszę się juz stawić ... dziś o 8 rano dzwonili :roll:[/B] Quote
zuzolandia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Alicja'][B]może za szłapka nie trzimej ;) bo ciąć muszą ...no dobra za drugo :lol: Jutro 7.30 muszę się juz stawić ... dziś o 8 rano dzwonili :roll:[/B][/QUOTE] [I][B]uuuuuuuuuuuuu.......przeraża mnie samo słowo szpital.... ale szybko naprawią i szybko wypuszczą więc bądz dzielna !!!![/B][/I] Quote
Asiaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Alicja'][B]może za szłapka nie trzimej ;) bo ciąć muszą ...no dobra za drugo :lol: Jutro 7.30 muszę się juz stawić ... dziś o 8 rano dzwonili :roll:[/B][/QUOTE] Spakowana? Pzdr. Quote
Alicja Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='zuzolandia'][I][B]uuuuuuuuuuuuu.......przeraża mnie samo słowo szpital.... ale szybko naprawią i szybko wypuszczą więc bądz dzielna !!!![/B][/I][/QUOTE] [B]albo idź za mnie :roll:[/B] [quote name='Asiaczek']Spakowana? Pzdr.[/QUOTE] [B]no jeszcze nie ...... :roll: , robię wszystko ....tylko się nie pakuję :lol:[/B] Quote
Asiaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 To nic nie da, takie unikanie:) Pakuj się, pakuj, szybciej będziesz to miała za sobą:) pzdr. Quote
Alicja Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='Asiaczek']To nic nie da, takie unikanie:) Pakuj się, pakuj, szybciej będziesz to miała za sobą:) pzdr.[/QUOTE] [B]uniknąć się nie da :lol: łóżko zaklepane na jutro ;)[/B] [B]pan dr już też dzwonił :lol:[/B] Quote
Asiaczek Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 No widzisz. Tam juz na Ciebie czekają z otwartymi ramionami, z łóżeczkiem, a Ty nawet się nie spakujesz... Pzdr. Quote
Alicja Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 [quote name='Asiaczek']No widzisz. Tam juz na Ciebie czekają z otwartymi ramionami, z łóżeczkiem, a Ty nawet się nie spakujesz... Pzdr.[/QUOTE] :diabloti: ...... :evil_lol: siakoś mi się nie chce ...nie chcem ale muszem ...jak to rzekł jeden z wodzów rewolucji :grins: Quote
Gioco Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 [quote name='Alicja'][B]do sklikania ....:hand:[/B][/QUOTE] 3m się Ala :kciuki::kciuki: Quote
Iv_ Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='Alicja'][B]do sklikania ....:hand:[/B][/QUOTE] Trzymie kciuki :kciuki::kciuki: wracaj Alu nareperowana :loveu::loveu::loveu: Quote
zuzolandia Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='Alicja'][B]do sklikania ....:hand:[/B][/QUOTE] [I][B]no ja ślepa przeczytałam do zśikania hihihihih buziamy i czekamy!!!![/B][/I] Quote
fioneczka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Alusia tęskni za Ozzulkiem ... wiedziałam, że nawet pół dnia będzie jej ciężko wytrzymać ciekawa jestem czy wieczorem ucieknie :diabloti: Quote
Iv_ Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='zuzolandia'][I][B]no ja ślepa przeczytałam do zśikania hihihihih buziamy i czekamy!!!![/B][/I][/QUOTE] :crazyeye: buahahah Zuzolka :roflt::roflt::roflt: [quote name='fioneczka']Alusia tęskni za Ozzulkiem ... wiedziałam, że nawet pół dnia będzie jej ciężko wytrzymać ciekawa jestem czy wieczorem ucieknie :diabloti:[/QUOTE] No nieeee, to jak jej nogę nareperują jak nawieje :roll::roll: :cool3: Quote
Alicja Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 [FONT=Arial][B]:evil_lol:i nawiałam .....po 1 dniu w szpitalu o głodzie ..przesunięto mi zabieg ... mam urlop :grins: i wracam do szpitala we wtorek o godzinie 8.00 , zabieg może w środę , może w piątek :placz:....za tydzień :angryy:.... wszystko się poprzesuwało , ze względu na to ze jeden pan szef na urlopie , 2gi umiera ,a ten co na urlopie miał mnie operować z moim lekarzem ...tak więc Asia wykrakała wielkąucieczkę w dresie i błękitnych kapciuszkach :evil_lol: Ivciu , Asiaczku , Gioco , Zuzolandia,Doginka , Fioneczka :calus: [/B][/FONT] Quote
Doginka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 A to Ci się udało:roflt:A kapciuszki puchatki błękitne się nie pobrudziły?:hmmmm: Quote
Alicja Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 [quote name='Doginka']A to Ci się udało:roflt:A kapciuszki puchatki błękitne się nie pobrudziły?:hmmmm:[/QUOTE] [B][FONT=Arial]kurcze , ale serio to ja wolałabym mieć to już za sobą ... troszeczkę podeszewki :) ...ale otrzepię ;) , całe szczęście nie padał deszcz :shock:[/FONT][/B] Quote
Aga&Ganja Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Witamy serdecznie! :loveu: Jak mija urlop? :D Quote
tatankas Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [quote name='Alicja'][B][FONT=Arial]kurcze , ale serio to ja wolałabym mieć to już za sobą ... troszeczkę podeszewki :) ...ale otrzepię ;) , całe szczęście nie padał deszcz :shock:[/FONT][/B][/QUOTE] Wierzę ,wierzę,ja już miałam dwie operacje na nogi i sobie prywatnie robiłam,bo w szpitalu raczej bym nie wytrzymała,a tak kilka godzin i do domku :) W ciąży dwa razy w szpitalu i też na własne żądanie wychodziłam,a po porodach równo trzy doby i już mnie nie było hihihi,nienawidzę szpitali,zresztą jak chyba każdy.Trzymaj się :) Quote
jonQuilla Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 [B][FONT="Georgia"][COLOR="olive"]No to pięknie dałaś nogę z łoża szpitalnego :cool3: Oby nie odesłali Cię z kwitkiem także następnym razem :eviltong: Niech zrobią co mają zrobić cobyś jak najszybciej miała spokój.[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts