Marzena&Gusti Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 To ja też poproszę kieliszeczek:) Jutro poczytam dokładniej co tu się dzieje i jak często się tu pije:D Quote
Doginka Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B] a to dobrze trafiłaś bo akurat likierek robię ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] Hmmmm, ja poproszę przepisik na te likierki pyszniutkie:modla: Quote
Asiaczek Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]dobra ...mam likierek : flache kakaowego , 1,5 orzechowego i o,5 orzechowo -kakaowego ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] Wiem, jak zrobić kawowy, kakaowy, jajeczno=-jajeczny... Ale jak zrobić orzechowy...? Pzdr. Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial][COLOR=navy][B]Ozzy dziś wywęszył zająca i stał jak doopeczek jak mu zając przed ryjem wyskoczył z norki :roflt:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=navy]potem postraszył go bażant :evil_lol: więc w domu chciał za karę zagryźć baranią skórkę na podłodze :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]Ktoś musiał zapłacić za krzywdę :evil_lol:[/FONT] [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=navy]...a tak nawet na Szyndzielnię wagonikami można z piesem wjechać :)[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]Potwierdzam, wpuszczają bez problemu. Nawet nie przyczepili się, że Lenka tam zawsze bez kagańca wchodzi. Chociaż wyjasnienie tego może być inne :hmmmm: Pan wpuszczający do wagoników uzanł, ze Lenka to nie pies, a przecież w kagańcach chodzą tylko psy :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
Darianna Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 A wg tego Pana Lenka czym była? Kotkiem? :) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Pewnie tak. Takim trochę wyrośniętym, ale pewnie kotkiem:) Pzdr. Quote
zuzolandia Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [quote name='Darianna']A wg tego Pana Lenka czym była? Kotkiem? :)[/QUOTE] [I][B]pewno młodocianym niedzwiedziem :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]dobra ...mam likierek : flache kakaowego , 1,5 orzechowego i o,5 orzechowo -kakaowego ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] [I][B]brzmi smakowicie :cool3: ale ja po ostatnim cięzkim kacu którego leczyłam 2 dni przysiegłam sobie że nic alkoholowego do ust nie wezmę conajmniej do konca roku :diabloti::diabloti: witaj likierowa koneserko :loveu:[/B][/I] Quote
Kosmaty Gałganek Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 [QUOTE]A wg tego Pana Lenka czym była? Kotkiem? :smile:[/QUOTE] [FONT=Comic Sans MS]Kiedy była młodsza jakiś mądrala wrzasnął, że z lamą spaceruję :-o[/FONT] [LEFT] [/LEFT] Quote
fioneczka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 bry wieczorek :p ukochaj zięcia mego :razz: Quote
Alicja Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='fioneczka']bry wieczorek :p ukochaj zięcia mego :razz:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] ukocham ...ukocham ...ale póki co leży na moim miejscu w łóżku :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='Luzia&Funia']Ja też chętnie się na likierek załapię :razz:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]a proszem ;)[/B][/COLOR] [quote name='Doginka']Hmmmm, ja poproszę przepisik na te likierki pyszniutkie:modla:[/QUOTE] [COLOR=Navy] [B]mixuje się zawartość puszki karmelu z mleczka skondensowanego ( ja kupuję od razu takie gotowe ) z ok pół litra mleka przegotowanego cieplutkiego , 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej i ok ćwiartkę wódki ja daję min 40% :) ...wychłodzic i można pić ;)[/B][/COLOR] [quote name='Asiaczek']Wiem, jak zrobić kawowy, kakaowy, jajeczno=-jajeczny... Ale jak zrobić orzechowy...? Pzdr.[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]daję masę orzechową ;)z Bakkalandu ;)[/B][/COLOR] [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Ktoś musiał zapłacić za krzywdę :evil_lol:[/FONT] [COLOR=Navy][B]no tak :)[/B][/COLOR] [FONT=Comic Sans MS]Potwierdzam, wpuszczają bez problemu. Nawet nie przyczepili się, że Lenka tam zawsze bez kagańca wchodzi. Chociaż wyjasnienie tego może być inne :hmmmm: Pan wpuszczający do wagoników uzanł, ze Lenka to nie pies, a przecież w kagańcach chodzą tylko psy :evil_lol:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT][/QUOTE] :roflt: [quote name='Darianna']A wg tego Pana Lenka czym była? Kotkiem? :)[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Pewnie tak. Takim trochę wyrośniętym, ale pewnie kotkiem:) Pzdr.[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]haha[/B][/COLOR] [quote name='zuzolandia'][I][B]pewno młodocianym niedzwiedziem :evil_lol::evil_lol:[/B][/I] [I][B]brzmi smakowicie :cool3: ale ja po ostatnim cięzkim kacu którego leczyłam 2 dni przysiegłam sobie że nic alkoholowego do ust nie wezmę conajmniej do konca roku :diabloti::diabloti: witaj likierowa koneserko :loveu:[/B][/I][/QUOTE] [COLOR=Navy][B]a witaj witaj skacowana wyleczona :calus:[/B][/COLOR] [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Kiedy była młodsza jakiś mądrala wrzasnął, że z lamą spaceruję :-o[/FONT] [LEFT] [/LEFT][/QUOTE] [quote name='Darianna']pełna egzotyka :D[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]mają fantazję ;)[/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 [quote name='Tengusia']likierek byl pycha :drinking:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]no ale słyszałaś że za słaby .... :mad:[/B][/COLOR] Quote
Tengusia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]no ale słyszałaś że za słaby .... :mad:[/B][/COLOR][/QUOTE] eeee tam nie koniecznie musi byc mocne zeby bylo dobre :diabloti: Quote
Alicja Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='Tengusia']eeee tam nie koniecznie musi byc mocne zeby bylo dobre :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]czyli Pan C. się nie zna ;)[/B][/COLOR] Quote
ice_t Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 doberek, a co to za alkoholowe tematy tu się uprawia? chętnie napila bym sie jakiegos dobrego likierku ale przez najbliższe pare miesięcy to mogę tylko wąchać Quote
Doginka Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Dzięki za przepis na likierek - jutro mamcia będzie robić;-) A wczoraj i dziś delektujemy się obie z madre piwkiem grzanym z miodkiem i goździkami:lol::beerchug::popcorn: A trunki alkoholowe tez wolę słabsze, ale za to słodsze i lekko przechodzące przez gardło:diabloti: Quote
Tengusia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]czyli Pan C. się nie zna ;)[/B][/COLOR][/QUOTE] tylko mu tego nie mow bo mnie Ozzulkiem nastepnym razem postraszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
Alicja Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='ice_t']doberek, a co to za alkoholowe tematy tu się uprawia? chętnie napila bym sie jakiegos dobrego likierku ale przez najbliższe pare miesięcy to mogę tylko wąchać[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]bez alko da się żyć ;) powiem Ci że po długim czasie kiedy nawet nie mogłam powąchać( miałam dyskineze ukł.żółciowego i jeszcze jakieś inne cuda wianki wraz z różnymi podejrzeniami :roll:) to wcale nic a nic mi nie smaczyło ... [/B][/COLOR] [quote name='Doginka']Dzięki za przepis na likierek - jutro mamcia będzie robić;-) A wczoraj i dziś delektujemy się obie z madre piwkiem grzanym z miodkiem i goździkami:lol::beerchug::popcorn: A trunki alkoholowe tez wolę słabsze, ale za to słodsze i lekko przechodzące przez gardło:diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]no to zdrówko :drinking:[/B][/COLOR] [quote name='Tengusia']tylko mu tego nie mow bo mnie Ozzulkiem nastepnym razem postraszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]no so ty ;) [/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 [quote name='Alicja'] [COLOR=Navy][B]daję masę orzechową ;)z Bakkalandu ;)[/B][/COLOR] [/QUOTE] Taką z puszki...? Bo jakoś nie kapuję... Pzdr. Quote
Alicja Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='Asiaczek']Taką z puszki...? Bo jakoś nie kapuję... Pzdr.[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]noo z puszeczki Asiu , taka [/B][/COLOR][/FONT] [CENTER][IMG]http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-116464/bakalland-masa-krowkowa-o-smaku-orzechowym-400g-Full.jpg[/IMG][/CENTER] Quote
Asiaczek Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 A, teraz to juz jestem pewna, że dobrze kumałam:) Dzięki. Trzeba będzie spróbowac... pzdr. Quote
Alicja Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 [quote name='Asiaczek']A, teraz to juz jestem pewna, że dobrze kumałam:) Dzięki. Trzeba będzie spróbowac... pzdr.[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]poza tym bardziej się opłaca cenowo kupić już gotowa mase aniżeli samemu gotować to puszkowe mleko [/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts