Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]dobra ...mam likierek : flache kakaowego , 1,5 orzechowego i o,5 orzechowo -kakaowego ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]
Wiem, jak zrobić kawowy, kakaowy, jajeczno=-jajeczny... Ale jak zrobić orzechowy...?

Pzdr.

Posted

[quote name='Alicja']

[FONT=Arial][COLOR=navy][B]Ozzy dziś wywęszył zająca i stał jak doopeczek jak mu zając przed ryjem wyskoczył z norki :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=navy]potem postraszył go bażant :evil_lol: więc w domu chciał za karę zagryźć baranią skórkę na podłodze :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS]Ktoś musiał zapłacić za krzywdę :evil_lol:[/FONT]

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=navy]...a tak nawet na Szyndzielnię wagonikami można z piesem wjechać :)[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[FONT=Comic Sans MS]Potwierdzam, wpuszczają bez problemu. Nawet nie przyczepili się, że Lenka tam zawsze bez kagańca wchodzi. Chociaż wyjasnienie tego może być inne :hmmmm: Pan wpuszczający do wagoników uzanł, ze Lenka to nie pies, a przecież w kagańcach chodzą tylko psy :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]

Posted

[quote name='Darianna']A wg tego Pana Lenka czym była? Kotkiem? :)[/QUOTE]

[I][B]pewno młodocianym niedzwiedziem :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]dobra ...mam likierek : flache kakaowego , 1,5 orzechowego i o,5 orzechowo -kakaowego ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

[I][B]brzmi smakowicie :cool3: ale ja po ostatnim cięzkim kacu którego leczyłam 2 dni przysiegłam sobie że nic alkoholowego do ust nie wezmę conajmniej do konca roku :diabloti::diabloti:

witaj likierowa koneserko :loveu:[/B][/I]

Posted

[quote name='fioneczka']bry wieczorek :p

ukochaj zięcia mego :razz:[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
ukocham ...ukocham ...ale póki co leży na moim miejscu w łóżku :diabloti:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Ja też chętnie się na likierek załapię :razz:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]a proszem ;)[/B][/COLOR]

[quote name='Doginka']Hmmmm, ja poproszę przepisik na te likierki pyszniutkie:modla:[/QUOTE]
[COLOR=Navy]
[B]mixuje się zawartość puszki karmelu z mleczka skondensowanego ( ja kupuję od razu takie gotowe ) z ok pół litra mleka przegotowanego cieplutkiego , 2 łyżeczki kawy rozpuszczalnej i ok ćwiartkę wódki ja daję min 40% :) ...wychłodzic i można pić ;)[/B][/COLOR]

[quote name='Asiaczek']Wiem, jak zrobić kawowy, kakaowy, jajeczno=-jajeczny... Ale jak zrobić orzechowy...?

Pzdr.[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]daję masę orzechową ;)z Bakkalandu ;)[/B][/COLOR]

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Ktoś musiał zapłacić za krzywdę :evil_lol:[/FONT]

[COLOR=Navy][B]no tak :)[/B][/COLOR]

[FONT=Comic Sans MS]Potwierdzam, wpuszczają bez problemu. Nawet nie przyczepili się, że Lenka tam zawsze bez kagańca wchodzi. Chociaż wyjasnienie tego może być inne :hmmmm: Pan wpuszczający do wagoników uzanł, ze Lenka to nie pies, a przecież w kagańcach chodzą tylko psy :evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT][/QUOTE]

:roflt:

[quote name='Darianna']A wg tego Pana Lenka czym była? Kotkiem? :)[/QUOTE]

[quote name='Asiaczek']Pewnie tak. Takim trochę wyrośniętym, ale pewnie kotkiem:)

Pzdr.[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]haha[/B][/COLOR]

[quote name='zuzolandia'][I][B]pewno młodocianym niedzwiedziem :evil_lol::evil_lol:[/B][/I]

[I][B]brzmi smakowicie :cool3: ale ja po ostatnim cięzkim kacu którego leczyłam 2 dni przysiegłam sobie że nic alkoholowego do ust nie wezmę conajmniej do konca roku :diabloti::diabloti:

witaj likierowa koneserko :loveu:[/B][/I][/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]a witaj witaj skacowana wyleczona :calus:[/B][/COLOR]

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Kiedy była młodsza jakiś mądrala wrzasnął, że z lamą spaceruję :-o[/FONT]

[LEFT] [/LEFT][/QUOTE]

[quote name='Darianna']pełna egzotyka :D[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]mają fantazję ;)[/B][/COLOR]

Posted

doberek, a co to za alkoholowe tematy tu się uprawia? chętnie napila bym sie jakiegos dobrego likierku ale przez najbliższe pare miesięcy to mogę tylko wąchać

Posted

Dzięki za przepis na likierek - jutro mamcia będzie robić;-)
A wczoraj i dziś delektujemy się obie z madre piwkiem grzanym z miodkiem i goździkami:lol::beerchug::popcorn:

A trunki alkoholowe tez wolę słabsze, ale za to słodsze i lekko przechodzące przez gardło:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]czyli Pan C. się nie zna ;)[/B][/COLOR][/QUOTE]

tylko mu tego nie mow bo mnie Ozzulkiem nastepnym razem postraszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='ice_t']doberek, a co to za alkoholowe tematy tu się uprawia? chętnie napila bym sie jakiegos dobrego likierku ale przez najbliższe pare miesięcy to mogę tylko wąchać[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]bez alko da się żyć ;)
powiem Ci że po długim czasie kiedy nawet nie mogłam powąchać( miałam dyskineze ukł.żółciowego i jeszcze jakieś inne cuda wianki wraz z różnymi podejrzeniami :roll:) to wcale nic a nic mi nie smaczyło ... [/B][/COLOR]

[quote name='Doginka']Dzięki za przepis na likierek - jutro mamcia będzie robić;-)
A wczoraj i dziś delektujemy się obie z madre piwkiem grzanym z miodkiem i goździkami:lol::beerchug::popcorn:

A trunki alkoholowe tez wolę słabsze, ale za to słodsze i lekko przechodzące przez gardło:diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]no to zdrówko :drinking:[/B][/COLOR]

[quote name='Tengusia']tylko mu tego nie mow bo mnie Ozzulkiem nastepnym razem postraszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]no so ty ;) [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Asiaczek']Taką z puszki...? Bo jakoś nie kapuję...

Pzdr.[/QUOTE]

[FONT=Arial][COLOR=Navy][B]noo z puszeczki Asiu , taka [/B][/COLOR][/FONT]

[CENTER][IMG]http://a01.cdn.a.pl/zdjecie-116464/bakalland-masa-krowkowa-o-smaku-orzechowym-400g-Full.jpg[/IMG][/CENTER]

Posted

[quote name='Asiaczek']A, teraz to juz jestem pewna, że dobrze kumałam:)
Dzięki. Trzeba będzie spróbowac...

pzdr.[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]poza tym bardziej się opłaca cenowo kupić już gotowa mase aniżeli samemu gotować to puszkowe mleko [/B][/COLOR]