Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicjo.
Nawet jak nastąpi koniec świata, który to ŚJ znów wieszczą, to ty i twoja galeria przetrwacie.
Wchodzę na dogo, ciemno wszędzie, głucho wszędzie, ale u Ry..skiej niezmieniony przyrost stron.
Tak, to była pochwała.
:p

Posted

[quote name='Maga100']Alicjo.
Nawet jak nastąpi koniec świata, który to ŚJ znów wieszczą, to ty i twoja galeria przetrwacie.
Wchodzę na dogo, ciemno wszędzie, głucho wszędzie, ale u Ry..skiej niezmieniony przyrost stron.
Tak, to była pochwała.
:p[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]kochana toż tu od piątku nikogo nie było ;)

Kurde mówisz że bezbożników koniec świata ominie :multi: :multi: :multi:[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Koniec świata miał być ponoć w tym roku, w lipcu, czy sierpniu. Były już znaki na ziemi i niebie ale się spóźni i będzie w 2011 :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Takie ogłaszanie końca to musi być niezły interes ... zaraz więcej w kościele i tym samym na tacy :diabloti:[/FONT]

Posted

[url]http://global.images8.fotosik.pl/485/6ab7fd479bbb27cd.jpg[/url]
No teraz wpadlam i dziekuje!!!
Dobrze Doginka pisze ("niby" chora, a szekszowna doopke wykuka!Zdrowiej Babo!) - fajny tyleczek Ozzulek ma, oj ciacho!!!

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Koniec świata miał być ponoć w tym roku, w lipcu, czy sierpniu. Były już znaki na ziemi i niebie ale się spóźni i będzie w 2011 :evil_lol::evil_lol:[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]Takie ogłaszanie końca to musi być niezły interes ... zaraz więcej w kościele i tym samym na tacy :diabloti:[/FONT][/QUOTE]

[quote name='sota36'][url]http://global.images8.fotosik.pl/485/6ab7fd479bbb27cd.jpg[/url]
No teraz wpadlam i dziekuje!!!
Dobrze Doginka pisze ("niby" chora, a szekszowna doopke wykuka!Zdrowiej Babo!) - fajny tyleczek Ozzulek ma, oj ciacho!!![/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
kurcze mówicie ze ten kóniec świata to taka data ruchoma .... a jak tak z zaskoczenia nadejdzie a ja będę w piżamce :shock:

Ozzulek ma doopsko do klepania ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu:
zaleciałam oblukać co u Was :cool3::evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]stara bida ;)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/194221-W%C5%82asna-matka-chcia%C5%82a-go-zagry%C5%BA%C4%87.Poraniony-6-tyg.-szczeniak-amstaffa-%28b%C5%82%C4%99kitny%29.Zabrze/page3#post15520423[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/194231-SZCZENIAK-z-otwarta-ran%C4%85-SZYJCE-i-pokiereszowan%C4%85-g%C5%82ow%C4%85-B%C5%81AGA-O-DT/page2#post15520639[/url]
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Koniec świata miał być ponoć w tym roku, w lipcu, czy sierpniu. Były już znaki na ziemi i niebie ale się spóźni i będzie w 2011 :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]Takie ogłaszanie końca to musi być niezły interes ... zaraz więcej w kościele i tym samym na tacy :diabloti:[/FONT][/QUOTE]

A ja z kolei słyszałam że Majowie przepowiedzieli koniec świata na grudzień 2012 r :hmmmm:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']A ja z kolei słyszałam że Majowie przepowiedzieli koniec świata na grudzień 2012 r :hmmmm:[/QUOTE]

bosch :roll: jakie rozbieżne daty :roll: i jak tu się przygotować, jak nie wiadomo kiedy :niewiem:

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']bosch :roll: jakie rozbieżne daty :roll: i jak tu się przygotować, jak nie wiadomo kiedy :niewiem:

:diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Ja słyszałam tylko o 21.12.2012 :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Ja słyszałam tylko o 21.12.2012 :evil_lol:[/QUOTE]

taka dokładana data :crazyeye: eeeee tak przed świętami :roll: to nie wiadomo czy opłaci się coś szykować, czy nie :hmmmm: :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']taka dokładana data :crazyeye: eeeee tak przed świętami :roll: to nie wiadomo czy opłaci się coś szykować, czy nie :hmmmm: :cool3: :evil_lol:[/QUOTE]

Radziła bym się wstrzymać z przygotowaniami :razz: szkoda by było jak by cała praca na marne poszła :diabloti:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Radziła bym się wstrzymać z przygotowaniami :razz: szkoda by było jak by cała praca na marne poszła :diabloti:[/QUOTE]

Trzeba będzie to gruntownie przemyśleć :roll: jakby co jest jeszcze ponad rok do tego :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']Trzeba będzie to gruntownie przemyśleć :roll: jakby co jest jeszcze ponad rok do tego :cool3: :evil_lol:[/QUOTE]

Ponad dwa jeszcze :eviltong: ktoś tu chyba matematyki nie lubi :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Ponad dwa jeszcze :eviltong: ktoś tu chyba matematyki nie lubi :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

o kurczaki :-o :roll: zawsze byłam kiepska z matmy, ale nie wiedziałam, że aż tak :oops: :cool3:
masakra :roll: To prze Ciebie :eviltong: tak mi w głowie zakręciłaś :eviltong:

Posted

[quote name='Iv_']o kurczaki :-o :roll: zawsze byłam kiepska z matmy, ale nie wiedziałam, że aż tak :oops: :cool3:
masakra :roll: To prze Ciebie :eviltong: tak mi w głowie zakręciłaś :eviltong:[/QUOTE]

Matematyka była jednym z moich ulubionych przedmiotów w szkole :razz:

Jak zwykle moja wina :diabloti: buahaha :evilbat: jestem z siebie taka dumna :loveu:

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Kurde jak będzie wiadomo kiedy to dajcie znak , zeby zdążyła do fryzjera , bo znów będzie ...A ja taka niepoczesana :roll:[/B][/COLOR][/QUOTE]

A ja se loka zrobilam, pomalowalam na czerwono pazurki, make up strzelilam, wieczorowa kiecke ubralam i ...czekam....

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Kurde jak będzie wiadomo kiedy to dajcie znak , zeby zdążyła do fryzjera , bo znów będzie ...A ja taka niepoczesana :roll:[/B][/COLOR][/QUOTE]

Nie znasz dnia ani godziny, lepiej cały czas bądź w gotowości :evil_lol:

[quote name='sota36']A ja se loka zrobilam, pomalowalam na czerwono pazurki, make up strzelilam, wieczorowa kiecke ubralam i ...czekam....[/QUOTE]

A solidny kok :razz: to może wytrzyma to tylko dwa lata :evil_lol:

[SIZE=1]Ups właśnie się skapnęłam że offa zrobiłam [/SIZE] :nonono2: [SIZE=1]będzie ban jak nic[/SIZE] :watpliwy:

Posted

[quote name='sota36']A ja se loka zrobilam, pomalowalam na czerwono pazurki, make up strzelilam, wieczorowa kiecke ubralam i ...czekam....[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]to se jeszcze poczekasz :roll:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='sota36']no kurna - siedze i czekam.[/QUOTE]

[I][B]dooopa Cię juz nie boli ???? hihihi

dobriwecierr.......koniec świata juz był czy dopiero będzie????
jak nie zdążymy z euro 2012 to bedzie hihihihih[/B][/I]