Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']
ale Agata , to nie takie trudne do skonstruowania samemu , więc nie trzeba kasy wydawać[/QUOTE]
mówisz...?:cool3:
a z czego byś to zrobiło, żeby wytrzymało 10 dni na psie?
dziś nasz wet podał jeszcze jedną alternatywę-taki inny usztywniacz karku, ponoć 20-30zł kosztuje ale rzadko bywa w hurtowniach.

Posted

[quote name='fioneczka']dzień dobry :)
jak tam katar ;) ?

Aluniu ... zerknij :( ... moze i Twoi wątkowi Goście zerkną ... [url]http://www.dogomania.pl/threads/193150-amstaffka-SZANTA-...-nadzieja-umiera-ostatnia-...-jej-oczy-b%C5%82agaj%C4%85-o-pomoc[/url][/QUOTE]

[quote name='furciaczek']Czesc Alutko:loveu:[/QUOTE]

[quote name='Iv_']Cześć Ala z Ozulkiem :loveu::loveu: sem zaleciałam do was :cool3:[/QUOTE]

[quote name='agaga21']mówisz...?:cool3:
a z czego byś to zrobiło, żeby wytrzymało 10 dni na psie?
dziś nasz wet podał jeszcze jedną alternatywę-taki inny usztywniacz karku, ponoć 20-30zł kosztuje ale rzadko bywa w hurtowniach.[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
:hand: katar se poszedł ;)

Aga , tak myślę że można by zrobić po prostu taki wałek materiałowy odpowiednio wypchany by psiak nie mógł szyi zgiąć ku ranom mozna by ewentualnie zrobić to z dermy z tym że nie wiem czy nie będzie się to zaparzać [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja']
Aga , tak myślę że można by zrobić po prostu taki wałek materiałowy odpowiednio wypchany by psiak nie mógł szyi zgiąć ku ranom mozna by ewentualnie zrobić to z dermy z tym że nie wiem czy nie będzie się to zaparzać [/B][/COLOR][/QUOTE]
muszę pomyśleć. faktycznie, małym kosztem można by to zrobić :)
pewnie przyda się i etnie i morrisowi...eh...

Posted

[quote name='Iza.']Przyszłam Ci życzyć miłego wieczorka i jutrzejszego poranka :loveu: :diabloti:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]ale fot nie przeliczałaś ;)[/B][/COLOR]

[quote name='agaga21']muszę pomyśleć. faktycznie, małym kosztem można by to zrobić :)
pewnie przyda się i etnie i morrisowi...eh...[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
i napewno było by to wygodniejsze od lampiona [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]ale fot nie przeliczałaś ;)[/B][/COLOR]
[/QUOTE]

Widziałam, widziałam, ale śnieg mnie przeraził i nie skomentowałam :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza.']Widziałam, widziałam, ale śnieg mnie przeraził i nie skomentowałam :evil_lol:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]
spoko , było po 5 ;)
a ponoć w tym roku ma być powtórka ze śniegiem w październiku :roll:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]
a ponoć w tym roku ma być powtórka ze śniegiem w październiku :roll:[/B][/COLOR][/QUOTE]
Ja tez słyszałam, że ma byc ciężka, mroźna zim. Ale o tym, że snieg ma byc juz w październiku - to nie...

pdr.

Posted

[quote name='Alicja']a to to wiem ze wróciła ale niech się swoją doopą zajmie a nie podgląda tam gdzie sobie jej nie życzą :roll: NO a Qba jest braciszkiem Ozzulka :loveu:[/QUOTE]

O ! A myślałam, że mi się tylko wydawało :cool3:

[quote name='apple']OOoo Dżiiiisssssssyyyyysssss ŚNIEG!!!:crazyeye:
[URL]http://images8.fotosik.pl/464/320c4b75b9e1542c.jpg[/URL]

To ja se pójde już:roll:[/QUOTE]

Nie wiem, dlaczego mam tak samo ... :shake:

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja tez słyszałam, że ma byc ciężka, mroźna zim. Ale o tym, że snieg ma byc juz w październiku - to nie...

pdr.[/QUOTE][COLOR=Navy][B]

podobno ma być powtórka z rozrywki :roll:[/B][/COLOR]

[quote name='Obama']dotarłam po trudach,z potem na czole...jupppiii ..[/QUOTE]

:multi:

[quote name='Hanna R.']O ! A myślałam, że mi się tylko wydawało :cool3:

[COLOR=Navy][B]no ...nie wydawało się ;)[/B][/COLOR]

Nie wiem, dlaczego mam tak samo ... :shake:[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]nie tylko ty [/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]
spoko , było po 5 ;)
a ponoć w tym roku ma być powtórka ze śniegiem w październiku :roll:[/B][/COLOR][/QUOTE]

hmmmmm z dwojga zlegoto juz wolesnieg niz deszcz i chlape hihihihi

buziamm z obczyzny hihih

Posted

[quote name='teqquila']Siemanko Alu tom ja znów teraz mogę być częściej bo mam zapalenie oskrzeli i muszę w domu siedzieć :P[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
ooo to fot Tyskiego ;) się doczekam :)[/B][/COLOR]

[quote name='zuzolandia']hmmmmm z dwojga zlegoto juz wolesnieg niz deszcz i chlape hihihihi

buziamm z obczyzny hihih[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]buziasz po nimiecku ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='zuzolandia']niom z hakynkrojcem na jezorze hihih[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]o dżisys.... ino mi śladu na liczku nie zostow bo to by było pieroństwo :roll:[/B][/COLOR]

Posted

[COLOR=Navy][B]komu komu .......[/B][/COLOR] :hand:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/193053-Kurteczki-dla-ps%C3%B3w-na-leczenie-Tofisia-do-26.09-do-22.00?p=15401854#post15401854[/url]

Posted

[quote name='bonsai_88']Ala najchętniej TZowi pokazałabym samego psiaka, a nie kurteczki - on taki psy lubi ;). Aż żałuję, że nie mamy na razie kasy na kolejnego zwierzaka, bo bym od razu pokazywała :D.[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]podobno małe jest też piękne ;)[/B][/COLOR]

[quote name='Izabela124.']Witaj Alicjo :)
Fajne te ubranka, muszę zmierzyć Bobisia, może się skuszę[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
no fajniutkie są :)[/B][/COLOR]

[quote name='aga1215'][IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/C%20wave/B56BE96E.gif[/IMG][/QUOTE]

:grins: :calus:

[COLOR=Red][B]

JEŚLI MACIE 2 MINUTKI CZASU ...zajrzyjcie i podnieście , może zauważy ktoś kto będzie mógł POMÓC[/B][/COLOR]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/193150-amstaffka-SZANTA-...-nadzieja-umiera-ostatnia-...-jej-oczy-b%C5%82agaj%C4%85-o-pomoc/page8#post15435653[/url]