Cimi Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ala ubranko rewelacyjne ;). Twoj TZ ma talent :lol: Quote
Alka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [B]sota[/B], ja często biorę Tuffiego na ręce na parterze, także przypuszczam ,że Ozzulca na 4 bym nie zataszczyła...:roll: To Wy dzisiaj będziecie u Alicji? :crazyeye: Ja też chcę zobaczyć Atosika na żywo :multi: Quote
agabass Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 ale cudne wdzianko no no ale elegancik Quote
Alka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Alka'][B]sota[/B], ja często biorę Tuffiego na ręce na parterze, także przypuszczam ,że Ozzulca na 4 bym nie zataszczyła...:roll: To Wy dzisiaj będziecie u Alicji? :crazyeye: Ja też chcę zobaczyć Atosika na żywo :multi:[/quote] Jola, sorry....:oops: :oops: :oops: Oczywiście ,że Gutka chcę zobaczyć. Próbowałam edytować , ale nie wychodzi mi. Robiłam jak zwykle i nic. :diabloti: Quote
sota36 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ala od Tuffiego - no niestety, Tonieczka nie zobaczysz na zywo... ale jak przygladniesz sie, co mam w serduchu - to kto wie???? No! Bedziemy u Ali po poludniu, jesli Ala bedzie na tyle odwazna i nie odmowi wizyty, bo wiesz Agat to dran i demolator! Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 :crazyeye: Ja tu ciężko pracuję , z rodziną siężegnam a one tu u mnie w galerii :roll: . Ala jak chcesz zobaczyć Gutka i mnie / po raz ostatni:placz: / to wpadnij po południu na kawkę / ale chyba bez Tuffika , bo i z nim musiałabyś się pozegnać;) /Nadciąga kataklizm , Jola z Gutkiem i Darkiem w RYBNIKU :diabloti: . Co do sesyjki , to ja jeszcze sama z Ozzym nie wychodzę , bo jak mnie pociągnie to nie jestem w stanie jeszcze zaprzeć się na tej nodze i chyba glebiłabym kilka razy w ciagu spacerku :oops: , ale idzie ku lepszemu :roll: Quote
sota36 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 A jednak- ci w Rybniku boja sie!!!!!:mad: Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 [quote name='sota36']A jednak- ci w Rybniku boja sie!!!!!:mad:[/quote]:mad: a stane se przed drzwiami z takim kijkiem i co mi zrobicie :eviltong: Quote
Alka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 no to czuję się zaproszona :evil_lol: Widziałam Gutka i Oskarka razem, z tego co wiem to Oskarek przeżył, Daga też , pewnie i Ciebie Gutek oszczędzi...:eviltong: oczywiście, że Tuffiasty zostaje w domku, nie chciałabym widzieć 2 słusznej postury psiaków bojacych się małego "dzielnego " futrzaka ;) :evil_lol: Quote
Alka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']:mad: a stane se przed drzwiami z takim kijkiem i co mi zrobicie :eviltong:[/quote] w każdej chwili mogę takiego kija dostarczyć:mad: czyżby naprawdę był potrzebny :crazyeye: Quote
sota36 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Jako zem histeryk, o sorry - HISTORYK - opwowiem cosik : w starozytnym Rzymie bano sie Kartaginy. Wiec w czasei wojen punickich, mieszkancy Wiecznego Miasta sie ryglowali i wrzeszczeli "Hannibal ante portas" (w wersji ogolnie dostepnej - "Hannibal u bram"), okolo 16.00 , w Rybniku. u Panstwa A.C.J.O R....wskich dzis bedziemy slyszec uwspolczesniona wersje, bo podobno "Historia kolem sie toczy", "Wiederki ante portas!!!". p.s. Widerki to my! Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 [B]Choć bramy niewielki , czekamy ;) .[/B] No i proszę jechać ostrożnie i w razie cóś to dzwonić / a jak z trasą , wytyczona :razz: / Quote
sota36 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Narazie nie - Darek pojechal wydac ostanie pieniadze ( co w Nowy Rok ze starymi bedziemy wchodzic??? Wyjedziemy tak gdzies przed 15.00, jeszcze chcemy pogonic psa po lesie (moze sie zmeczy i padnie u Was i bedzie spokoj) - wypatrujcie nas okolo 16.00 - taki czerwony, maly samochodzik.... Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 [quote name='sota36']Narazie nie - Darek pojechal wydac ostanie pieniadze ( co w Nowy Rok ze starymi bedziemy wchodzic??? Wyjedziemy tak gdzies przed 15.00, jeszcze chcemy pogonic psa po lesie (moze sie zmeczy i padnie u Was i bedzie spokoj) - wypatrujcie nas okolo 16.00 - taki czerwony, maly samochodzik....[/quote];) z przyczepka i tona węgla :lol: :lol: :lol: .OK będziemy wypatrywać , jakby co to dzwoń :roll: Quote
sota36 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 A macie tam w okolicy jakis znak rozpoznawczy, np jakis szyb, albo co??? nr mieszkania to 20? Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 [quote name='sota36']A macie tam w okolicy jakis znak rozpoznawczy, np jakis szyb, albo co??? nr mieszkania to 20?[/quote]JOLA mieszkanie nr 10 , ale ja już będę pilnować jak pojedziecie . Jak już będziecie na trasie od ronda do Boguszowic to w Boguszowicach Starych po prawej str. będzie kościół , potem szkoła i światełka na przejsciu przy szkole , to za tymi światłami trzeba skręcić w lewo i już wjedziecie na nasze osiedle , a moja ulica biegnie wzdłóż torów . Quote
sota36 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Zapisalam, tylko jakos kiedys nagryzmolam ten nr mieszkania i nie wiedzialm juz co tak pobazgralam. Przepisalam sobie plan i do -zo-ba-cze-nia-nia-nia!!!! Quote
sota36 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Alusia - ciocia Jola wyjezdza do Rybniczka....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [url]http://img282.imageshack.us/img282/4559/d20ha.jpg[/url] Ozzulec jakis taki smetny...:lol: Wdzianko I klasa, bardzo mi sie podoba :evillaug: Wielki uklon w strone TZa:klacz: No i czekam na fotorelacje szalonej Joli z Gutkiem. Chce zobaczyc ten sajgon... :diabloti: Quote
ewelinabuck Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 :shake: fajny kubraczek tylko cos ozulkowi nie pasi Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 [B]Ozzulek na śniegu :multi: [/B] [IMG]http://img377.imageshack.us/img377/4466/nieg14kp.jpg[/IMG] [IMG]http://img377.imageshack.us/img377/4830/nieg21uc.jpg[/IMG] [IMG]http://img377.imageshack.us/img377/8973/nieg39jk.jpg[/IMG] [IMG]http://img377.imageshack.us/img377/208/nieg46dt.jpg[/IMG] Quote
Alicja Posted December 29, 2005 Author Posted December 29, 2005 Ozzulek na kubraczek nie narzeka , nawet sam łepetyne wkłada do ubierania :lol: .On po prostu nie lubi jak każdy mężczyzna jak mu się coś karze , a tam musiał grzecznie stać no i był 1000 razy mierzony:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Widac,ze Ozzy lubi snieg:lol: A języczkiem zgarnia śnieg z noska?:lol: :lol: :lol: Quote
PIKA Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 :hmmmm: Ala gdzie jesteś? :roll: Gutek Cie wykończyl? :shake: Quote
Recommended Posts