PIKA Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='asher'] Z kabelkiem doopa, osioł muli, z otworów wentylacyjnych w mieszkaniu wali mi kapustą... Jak tu nie pić??? :drinking: :lying:a to też z winy kompa? :icon_roc: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 PIKA napisał(a)::lying:a to też z winy kompa? :icon_roc::shake: :lol: :lol: :lol: pewno kabelka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asher Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 PIKA napisał(a)::lying:a to też z winy kompa? :icon_roc:Przed świętami też waliło, więc pewnie z winy czyjegos bigosu :roll: :evil: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 asher napisał(a):Przed świętami też waliło, więc pewnie z winy czyjegos bigosu :roll: :evil:popytaj sasiadów który przez tydzień wtranzala bigos i smrodzi:mad: Quote
Poświata Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Już dziś sobie pozwolę, bo jutro...., kto wie co będzie jutro ;) Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Dzisiaj byłem psem [t]ratującym w śniegu:evil_lol: sam też [t]ratowałem śnieżek ;) Quote
mmbbaj Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Dzisiaj byłem psem [t]ratującym w śniegu:evil_lol: sam też [t]ratowałem śnieżek ;) Ala, super zdjęcia i super zabawa!:lol: U nas też śnieg wali i wali, a przed południem to była istna śnieżyca i wietrzysko! I Bajan i ja wracaliśmy cali biali do domu:jumpie: Muszę stwierdzić, że brakuje mi poprzednich emotek, te są jakieś takie mało wymowne...:roll: Quote
Patka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 kupe zabawy mieli chłopaki - super fotki :multi: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 [quote name='Patka']kupe zabawy mieli chłopaki - super fotki :multi::lol: Ozzy chciał koniecznie Kubę zakopać w śniegu :lol: :lol: Pomagał tez dzielnie odkopywać wjazd do garażu :lol: Quote
sota36 Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 No - fajne te foty - i jak zima nie jest fajna.... fuj ..... Quote
PiotrekJ Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Dzisiaj byłem psem [t]ratującym w śniegu:evil_lol: Tia, to się chlopaki wybawili :lol: ... Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Dzisiaj byłem psem [t]ratującym w śniegu:evil_lol: sam też [t]ratowałem śnieżek ;) oj no po prostu się chłopak wczuł w rolę :eviltong: Quote
KaRa_ Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Faktycznie ale z Ozzego ratownik jest:lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 madzia18sosnowiec napisał(a):oj no po prostu się chłopak wczuł w rolę :eviltong::evil_lol: i pod kamizelką przyniósł zapasy sniegu :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol: i pod kamizelką przyniósł zapasy sniegu :lol: hahaha bałwana chciał żebyście mu ulepili, bo sobie chłop poradzić nie mógł sam, się naratował, to chociaż bałwana ulepić ktoś by pomógł ;) Quote
dbsst Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Dzisiaj byłem psem [t]ratującym w śniegu:evil_lol: sam też [t]ratowałem śnieżek ;) ale extrancko ja nie moge Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 Śniegu u nas od groma :angryy: TZ odkopał samochód na parkingu i okazało się że wysiadł akumulator i trzeba było przejsć po prostownik do garazu / 2 km od domu:angryy: / więc dreptalismy całą 4 do garażu i spowrotem w śiegu przez las , park i osiedle .Ozzy był szczęśliwy i w obcym sobie terenie słuchał sie wręcz wzorcowo:roll: . Quote
PiotrekJ Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Dalej to Wy tego garażu mieć nie mogliście? :-? :roll: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 PiotrekJ napisał(a):Dalej to Wy tego garażu mieć nie mogliście? :-? :roll::shake: bo to garaż w spadku po teściu i własnosć Tesciowej / cholewka ja też mogę nia kiedys zostać :placz: /, a TZ dziennie jeździ autem więc stoi ono tam jakieś 4-6 dni w roku :angryy: Quote
PiotrekJ Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::shake: bo to garaż w spadku po teściu i własnosć Tesciowej / cholewka ja też mogę nia kiedys zostać :placz: / Własnością swojej teściowej czy teściową? :lol: Quote
Alicja Posted December 30, 2005 Author Posted December 30, 2005 PiotrekJ napisał(a):Własnością swojej teściowej czy teściową? :lol::placz: :placz: :placz: teściową :placz: :placz: :placz: Quote
PiotrekJ Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Alicjarydzewska napisał(a)::placz: :placz: :placz: teściową :placz: :placz: :placz: Alu, no co Ty? Cieszyć się powinnaś ;) ... Quote
KaRa_ Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Alicja jak bedziesz tesciowa to moze bedziesz miala wnuki:cool3: Quote
Recommended Posts