PIKA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][B][COLOR=blue]OZZY DRESIK :laugh2_2: [/COLOR][/B] [IMG]http://img282.imageshack.us/img282/6884/d11hh.jpg[/IMG] [IMG]http://img282.imageshack.us/img282/4559/d20ha.jpg[/IMG] [/quote] Ja przepraszam, ale ten pies wygląda jakby se sznur szykowal i chcial sie powiescić :oops::shake: Quote
Maga100 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'];) oj szanowny TZ to naprawdę utalentowana bestyjka :roll: . To też jadna z jego prac ;) [IMG]http://img261.imageshack.us/img261/4937/jesus1rv.jpg[/IMG][/quote] [B]a z jakiego to materiału? :hmmmm:[/B] Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='malawaszka']:-o czy to aby na pewno sznaucerek mini???? :shake: :cool1:[/quote]noooo na 100% i nie zjada Ozzulca :razz: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [B]PIKA [/B]Ozzy ma założoną ringówkę , bo w żaden sposób nie dało sie zrobić przymiarki a z ringówką stoi :razz: [B]Maga [/B]to jest odlew w ołowiu drukarskim.:roll: Quote
mmbbaj Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [B]Czy zauważyłyście, że są nowe emotki?[/B]:roll::lol: Quote
Maga100 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] [B]Maga [/B]to jest odlew w ołowiu drukarskim.:roll:[/quote] [B]No tak, jak mogłam na to nie wpaść :lol: :lol: [/B] Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='Maga100'][B]No tak, jak mogłam na to nie wpaść :lol: :lol: [/B][/quote]:shake: jak mogłas :roll: :lol: ;) Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='mmbbaj'][B]Czy zauważyłyście, że są nowe emotki?[/B]:roll::lol:[/quote]Małgosiu , dzisiaj to już chyba 5 raz zmienili emotki :shake: Quote
mmbbaj Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Małgosiu , dzisiaj to już chyba 5 raz zmienili emotki :shake:[/quote] Ooooooooooooooo!!!!!!!!! to ja wszystkich nie widziałam:placz: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='mmbbaj']Ooooooooooooooo!!!!!!!!! to ja wszystkich nie widziałam:placz:[/quote]ale i te pewnie znów znikną ialbo się wymienia z innymi :roll: Quote
aga1215 Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']ale i te pewnie znów znikną ialbo się wymienia z innymi :roll:[/quote] chyba nie -Margo na Administracji otwarła wątek o emotkach - jak Wam sie ta podoba :mad: ???:multi: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='aga1215']chyba nie -Margo na Administracji otwarła wątek o emotkach - jak Wam sie ta podoba :mad: ???:multi:[/quote]:crazyeye: zdradziłaś Cyborga Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='g_o_n_i_a']Alu, a nie myslalas zeby TZ robil takie wdzianka dla innych psiątek - mini interes? Przecież Ozzy wygląda przecudnie w niebiesim, a wyrob made in home wygląda lepiej niz sklepowe... <hmmmm>[/quote]oj ani nie śmię mysleć , bo chyba by użył :mad: , już wychodził z siebie szyjac dla Ozziego , ja zrobiłam wykrój a on jeszcze wprowadził innowacje .Poza tym jednak trzeba wzór dopracować :roll: Quote
Patka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 U nas zimno ale Lilith jakos tego nie czuje ... na razie kubraczka brak poczekamy zobaczymy .... Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='Patka']U nas zimno ale Lilith jakos tego nie czuje ... na razie kubraczka brak poczekamy zobaczymy ....[/quote]a Ozzy tak się dopasował do ciucha że nie miał zamiaru do domku wracać :lol: :lol: Quote
g_o_n_i_a Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Alu, ale jakby tak w przyszłosci to wiesz, ja poproszę o PW, gdyby tam po cichutku rozkręcał się interesik... ;-) Bo my wlasnie na zimowe wieczory kupiłyśmy sweterek polarowy, ale normalny, dziecięcy, z Tygryskiem z Kubusia Puchatka (Boziu, odbiło mi zupełnie :shake: )... Quote
Patka Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 Lilith i bez tego brykała łapkę bandażyk grzał i było OK :) A kubraczek boski my planujemy coś z polaru :) chociaz ja Ozzego widziałabym raczej w zieleni moze moro?? :cool1: Kupony czy zamówiony-ładnie leży :) Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='Patka']Lilith i bez tego brykała łapkę bandażyk grzał i było OK :) A kubraczek boski my planujemy coś z polaru :) chociaz ja Ozzego widziałabym raczej w zieleni moze moro?? :cool1: Kupony czy zamówiony-ładnie leży :)[/quote]Patko TZto ręcznie uszyty :evil_lol: z mojego ubranka treningowego :lol: , więc dlatego błękitny ;) Quote
PIKA Posted December 28, 2005 Posted December 28, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye: zdradziłaś Cyborga[/quote] Cyborga nie ma wcale :placz: Quote
Alicja Posted December 28, 2005 Author Posted December 28, 2005 [quote name='g_o_n_i_a']Przez przypadek zamiast edytowac wiadomosci to ją skasowałam, a Ala juz ją wyłapała... :-)) Ale jakby tak w przyszłosc to wiesz, ja poproszę o PW... ;-) Bo my wlasnie na zimowe wieczory kupiłyśmy sweterek polarowy ale normalny dziecięcy (odbiło mi zupełnie)...[/quote]jak TZ nie chciał szyć to ja już patrzałam w sklepie z ciuszkami dzieciecymi , a potem miałam kupić włóczkę na sweter dla Ozzulka :lol: Quote
sylwiaskalska Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']Na ławeczce / niebieskiej ;-) / [IMG]http://img280.imageshack.us/img280/2793/awka1wm.jpg[/IMG] próba generalna na śniegu [IMG]http://img280.imageshack.us/img280/5583/17ht1.jpg[/IMG] [IMG]http://img280.imageshack.us/img280/4173/24rq1.jpg[/IMG][/quote] Ja wróce do ubranka normalnie boskie :) Norlamnie elegancja -Francja :) fiu fiu No to teraz "panny sznurem za mundurem" :p :diabloti: Quote
Koma Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [IMG]http://img282.imageshack.us/img282/4559/d20ha.jpg[/IMG] [SIZE=3]REWELACJA![/SIZE] :klacz: :klacz: :klacz: super to ubranko ;) Quote
sota36 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 No tak - niebieski kubraczek i niebieska smyczka!!!! rewelacja!!! [SIZE=7][COLOR=RoyalBlue]ALA - nadciagamy dzis!!!!!!!!!!! [/COLOR][/SIZE] p.s. - pewnie przymocowujesz juz stol do podlogi - :lol::lol::lol: Quote
Alka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye: Ala ty żyjesz :multi:[/quote] :hmmmm: mam rozumieć ,że widziałaś nekrolog ?;) Wiesz, normalnie juz mam dosyć.:diabloti: Tych przygotowań , tego jedzenia i wogóle.Najpierw Święta, potem dzień po dniu urodziny i wkrótce Sylwester. Baardzo gorący okres... Ala, kiedy jakaś sesejka na śnieżku? :roll: założe Tuffciowi niebieski sweterek coby komponował sie ładnie z Ozzulcem.;) Quote
sota36 Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Ala, kiedy jakaś sesejka na śnieżku? :roll: założe Tuffciowi niebieski sweterek coby komponował sie ładnie z Ozzulcem.;)[/quote] = chyba moze nie niebieki, bo jeszcze sie pomyslicie i Ty zabierzesz Ozzulca, a Ala Tuffcia do domku i sie dopiero zreflektujecie, kiedy te 'mantliki" zdejmiecie - :lol: Quote
Recommended Posts