Alicja Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Vectra']biedne te pisy , sraczke mają ... a one u Waszki to nie były :hmmmm: Waszka to lubi sraczki :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] one sie zaraziły ...bo ja u Waszki na bazarku długopsa kupiłam :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 a Ozzulca pewno gardło boli , bo mu śpiewać kazałaś :diabloti: Quote
Maga100 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [B]Bój się ... - nie wiem czego tam się bać powinnaś - Święta, a ty tyle nagadałaś! :shock: [/B] Quote
Vectra Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Maga100'][B]Bój się ... - nie wiem czego tam się bać powinnaś - Święta, a ty tyle nagadałaś! :shock: [/B][/QUOTE] aleś Ty nietaktowna Mago sto :diabloti: Quote
zuzolandia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B][FONT=Arial]Ozzy jutro jedzie na kontrole i chyba jeszcze zastrzyk , bo zdarza sie mu jeszcze kaszleć , ale mam nadzieje , ze spoko . W sobote jedziemy wyciągać szewki ...nie mam ochoty sama wyciągać :shake:nie chce go naranić .[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] [B][I]no to juz bedzie oki ... a trza było kubraka kupic dla golasa ;-) Fruziol owłosiony a jak zimno to doopką trzęsie hihih nooo moja chaupa juz w stanie uzywalności hihih [/I][/B] Quote
agbar Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Paluchi was nie bola od klikania??Mnie bola nogi od chodzenia i szczeka od gadania...a i brzuch z obzarstwa... cmoki:-) Quote
magdola Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B][FONT=Arial]Ozzy jutro jedzie na kontrole i chyba jeszcze zastrzyk , bo zdarza sie mu jeszcze kaszleć , ale mam nadzieje , ze spoko . .[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE] no to czekamy na info:) buziaki dla rekonwalescenta ;) Quote
Alicja Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Vectra']a Ozzulca pewno gardło boli , bo mu śpiewać kazałaś :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]on tylko śpiewał ave maryja :grins: ..... na bębnach :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Maga100'][B]Bój się ... - nie wiem czego tam się bać powinnaś - Święta, a ty tyle nagadałaś! :shock: [/B][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=DarkSlateBlue][B] a muszę [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=DarkSlateBlue][B]:cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']aleś Ty nietaktowna Mago sto :diabloti:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] otóż to :shake:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='zuzolandia'][B][I]no to juz bedzie oki ... a trza było kubraka kupic dla golasa ;-) Fruziol owłosiony a jak zimno to doopką trzęsie hihih [FONT=Arial][COLOR=Navy]całą zime chodził na golasa i teraz mam mu jupe sprawić ...ni ma tak dobrze :shake: [/COLOR][/FONT] nooo moja chaupa juz w stanie uzywalności hihih [/I][/B][/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]to teraz wpadnij do mnie :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='agbar']Paluchi was nie bola od klikania??Mnie bola nogi od chodzenia i szczeka od gadania...a i brzuch z obzarstwa... cmoki:-)[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]paluchi nie bolą nogi bolą szczęka nie boli brzuch też nie :evil_lol: :calus:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='magdola']no to czekamy na info:) buziaki dla rekonwalescenta ;)[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Ziutek był z tatuńciem u lekarza , dostał jeszcze zastrzyki i chyba jutro jeszcze musi pojechać , ale osłuchowo czysty i płucka i serduszko , więc to tylko gardziołko bylo , jeszcze zdarza mu się chrzaknąć [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cola Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]Ziutek był z tatuńciem u lekarza , dostał jeszcze zastrzyki i chyba jutro jeszcze musi pojechać , ale osłuchowo czysty i płucka i serduszko , więc to tylko gardziołko bylo , jeszcze zdarza mu się chrzaknąć [/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] to dobrze, że z Ozzulkiem jest lepiej :p a mnie plecy bolą, na upartego nogi też :diabloti: Quote
rufusowa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 ojoj...to ja składam spóźnione życzenia...szczególnie bardzo dużo zdrowia dla całej Waszej rodzinki :) Quote
halgre Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [B][FONT="Garamond"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]Cieszę się, że z Ozzulkiem już lepiej :multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
magdola Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='halgre'][B][FONT="Garamond"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]Cieszę się, że z Ozzulkiem już lepiej :multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE] oj tak........ Quote
lolka75 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Ozulku wracaj do zdrowia!!! a jak pojajkowy woreczek? Quote
Alicja Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Cola']to dobrze, że z Ozzulkiem jest lepiej :p a mnie plecy bolą, na upartego nogi też :diabloti:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]nogi powiadasz .... to mamy podobnie :roll:[/B][/COLOR] [quote name='rufusowa']ojoj...to ja składam spóźnione życzenia...szczególnie bardzo dużo zdrowia dla całej Waszej rodzinki :)[/QUOTE] :calus: [quote name='halgre'][B][FONT="Garamond"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]Cieszę się, że z Ozzulkiem już lepiej :multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE] [quote name='magdola']oj tak........[/QUOTE] :cool2: [quote name='lolka75']Ozulku wracaj do zdrowia!!! a jak pojajkowy woreczek?[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]woreczek skromniuśki się zrobił...jak to Kuba mówi taki obciachowy [/B][/COLOR] Quote
Maga100 Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='Vectra']aleś Ty nietaktowna Mago sto :diabloti:[/QUOTE] [B]ojej, w końcu pierwszy raz w życiu udało mi się być nietaktowną :evil_lol:[/B] Quote
Alicja Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 [quote name='Maga100'][B]ojej, w końcu pierwszy raz w życiu udało mi się być nietaktowną :evil_lol:[/B][/QUOTE] [COLOR=Navy][B]widać masz dobrą nauczycielkę ;)[/B][/COLOR] Quote
Asiaczek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Rozumiem, że szwy zdjęte bez problemów? Pzdr. Quote
Alicja Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='Asiaczek']Rozumiem, że szwy zdjęte bez problemów? Pzdr.[/QUOTE] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]szewki w sobotę lub piątek ściągamy , póki co nie męczyłam chłopaka , bo mi dziecko jeszcze czasem kaszle ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Asiaczek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Aaaa, troche się pogubiłam...Teraz juz panuję nad wiadomościami:) Pzdr. Quote
halgre Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [B][FONT="Garamond"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"][SIZE="5"]Witamy się :multi::multi::multi: Pójdziemy kropić Dindka ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
Alicja Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [quote name='halgre'][B][FONT="Garamond"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"][SIZE="5"]Witamy się :multi::multi::multi: Pójdziemy kropić Dindka ! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/SIZE][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/QUOTE] [COLOR=Navy][B]będziemy mu mówić ...niech będzie po ...kropiony ;)[/B][/COLOR] [quote name='Asiaczek']Aaaa, troche się pogubiłam...Teraz juz panuję nad wiadomościami:) Pzdr.[/QUOTE] [COLOR=Navy][B] wet był z okazji kaszlu ;) ale wczoraj dziewczyny go osłuchały na maxa i serducho jak dzwon , w płucach wiatr ;) więc wsio oki [/B][/COLOR] Quote
Iv_ Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Miziaki dla Ozulka :loveu::loveu: a co ja tu czytam Alu :-o że Ty zła kobieta :roll: :cool3: Quote
Cola Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 :hmmmm: wiater w płucach...a ja zawsze myślałam, że wiatr to hula we włosach ;):evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [B][I]Dej pozór co Cie tyn halny niy wywieje :evil_lol::evil_lol:[/I][/B] [B][I]buzioleeee :loveu:[/I][/B] Quote
Recommended Posts