halgre Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [B][FONT="Garamond"][SIZE="4"][COLOR="#8b0000"]Ozzulku zdrowiej szybko :multi::multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] Quote
zuzolandia Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 [quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]Odespaliśmy nieprzespaną nockę . Ozzy ma podrażnione gardło więc chyba anginka + tkliwa krtań. Dostał 3 mega zastrzyki , wybuliliśmy 70 zł ;) i jak nie przejdzie jutro kontrola , jak będzie lepiej kontrola we wtorek . Teraz Ozzy kaszle już sporadycznie , wymiotywal ostatni raz 2 godziny temu więc myśle że mnie wątpliwa przyjemność świątecznych wizyt u weta minie . Ozzy to kochane psisko ,u weta w gabinecie mieszka kotka rezydentka , znaczy czeka na adopcje ale nie ma chętnych , pan troche miałobawy ale Ozzy nawet na nią uwagi nie zwrócił. Dzieki Wam za kciukaski :calus:[/B][/COLOR][/QUOTE] [B][I]Oj se Ozzulinski wymyślił chorowac w świeta .. ale dopszz ze juz mu przechodzi ..wymiziaj i ucaluj ten nochal ode mnie.. ja tez mialam akcje 2 lata temu wlasnie w wielkanoc ..Zuzola zakropilam na kleszcze i dostała wstrząsu ... jedyna otwarta lecznica to na Brynowie ..skasowali nas za wizyte i zastrzyki kosmicznie...ale gdybysmy przyjechali troche pozniej to mogliby Zuzi juz nie uratowac ... buziam świateczniee ;-) [/I][/B] Quote
Alicja Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 [COLOR=Navy][B]Dziękujemy za życzonka zdrówka.:Rose: Mam nadzieje , że już będzie dobrze , jeszcze Ozzy czasem ma problemy ze złapaniem oddechu , ale już nawet zjadł kolacyjkę (kleik ryżowy z gotowanym indykiem , zeby wyślizgać gardziołko )i póki co kolacja została w brzuszku .[/B][/COLOR] Quote
Aga&Ganja Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Oczywiście, że będzie lepiej! :) Ozzy jest kochany i słucha się Pańci! A jak Pańcia mówi nie chorować, to Ozzulec nie choruje! :):) Quote
Obama Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Zdrowia! Mój zeżarł ostatnimi czasy coś na spacerze ,u weta okazało się,że jakąś siatkę plastikową.Strachu co nie miara,ale wszystko skończyło się dobrze. Widocznie bullowate już tak mają. Dziś pewnie wszystko już w porządku i u Was :) Quote
Tengusia Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 jak tam Ozzulek sie dzis miewa ??? mam nadzieje ze juz jest wsio ok :grins: Quote
Alicja Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [COLOR=Navy][B]Meldunek ;) Tez mam nadzieję , że będzie oki . Od rana tylko 2 razy go kaszel łapnął , był na psacerku , zjadł śniadanko i odsypia . Dziś nie jedziemy do weta ( nasz portfel mógłby tego nie wytrzymać ) dopiero jutro Ozzy skoczy z pańciem na kontrolę , ale mam nadzieje , że to tylko formalność. Cholera ja to mam takie zakichane szczęście że i psy i Kuba zawsze sobie weekend albo święta na chorowanie wybierają ...poza tym ja też raz zafundowałam sobie chorowanie na wilekanoc (leżałam z odrą z 40stopniową gorączką )a TZ uwijał się pomiędzy mną a Kubą .Czyżby to jakaś rodzinna tradycja ;) No i pogoda się spierdasiła ....grrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[/B][/COLOR] Quote
taxelina Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Oj... eh zamiast spokojnie odpoczac w swieta... Quote
Aga&Ganja Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ozzulec widzę, że apetyt ma, a to już jest coś! :D U nas też brzydka pogoda, aż z domu nie chce się wychodzić... Quote
anetta Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ozzy, nie wygłupiaj się i zdrowiej szybciutko :calus: Dla Oranżusia :( ['] Bardzo smutna wiadomość :( [COLOR="#afeeee"][SIZE="1"]Umarł ze starości? nie znam się na smokach i ile moga żyć...[/SIZE][/COLOR] Boże, ta sarna z cielaczkiem, coś potwornego :placz::placz: Quote
fioneczka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 ciociu jak tam Ozzulkowy się czuje ? buziole w uszka i nosio od nas proszę przekazać chłopczykowi Quote
Alicja Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [COLOR=Navy][B][FONT=Arial]Ozzy jutro jedzie na kontrole i chyba jeszcze zastrzyk , bo zdarza sie mu jeszcze kaszleć , ale mam nadzieje , ze spoko . W sobote jedziemy wyciągać szewki ...nie mam ochoty sama wyciągać :shake:nie chce go naranić .[/FONT][/B][/COLOR] Quote
fioneczka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 czyli Ozzulkowy chłopak ma się prawie dobrze ... ukochaj go mocno Quote
Vectra Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 a ja tu powiem nieśmiało , że Alicja łamie kredki i do tego je temperuje :( to strasznie zła kobieta jest :( i nie ma krepiny i chce spalić kartki :( :cooldevi: Quote
Alicja Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='fioneczka']czyli Ozzulkowy chłopak ma się prawie dobrze ... ukochaj go mocno[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]ukochany ;)[/B][/COLOR] [quote name='Vectra']a ja tu powiem nieśmiało , że Alicja łamie kredki i do tego je temperuje :( to strasznie zła kobieta jest :( i nie ma krepiny i chce spalić kartki :( :cooldevi:[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]no co ....no .... nie umiem im klikać , bo jak klikłam to sie połamały i tatko kupił cienkopisy i one sie nie łamią i sie wypisują tylko :grins: a z krepiny to ci bukiet kwiatków przywioze na dzień dzecka zamiast prezenta za kare :diabloti:[/B][/COLOR] Quote
fioneczka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 :crazyeye::crazyeye: łamie kredki ... brrrrr aż mi dreszcze po plecach przeszły Quote
Alicja Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='fioneczka']:crazyeye::crazyeye: łamie kredki ... brrrrr aż mi dreszcze po plecach przeszły[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]bo one mają cienkie rysiki:oops:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Alicja'] [COLOR=Navy][B]no co ....no .... nie umiem im klikać , bo jak klikłam to sie połamały i tatko kupił cienkopisy i one sie nie łamią i sie wypisują tylko :grins: a z krepiny to ci bukiet kwiatków przywioze na dzień dzecka zamiast prezenta za kare :diabloti:[/B][/COLOR][/QUOTE] a będziesz może tą krepinę ciąć nżyzkami czy rwać rękami ? i pewno kleić i taśmą owijać .. takiego barbarzyństwa to ja w domu nie chce :diabloti: te pisy to takie cienkie , bo im żreć nie dajesz :evilbat: wydało się .... Quote
fioneczka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Navy][B]bo one mają cienkie rysiki:oops:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] taaaaaaa cienkie, jasne ... Vectra ma rację ... zła kobieta z Ciebie :evil_lol: Quote
Vectra Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='fioneczka']:crazyeye::crazyeye: łamie kredki ... brrrrr aż mi dreszcze po plecach przeszły[/QUOTE] ja już nie będę pisać publicznie , bo nie wypada :( co ona chce zrobić tym biednym kartką :( ona chce je zapisać całe długopisem !!!! a to boli przecież !! trzeba pilnie poszukać DT dla tych cienkopisów , bo one z głodu umrą :( Quote
Alicja Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='Vectra']a będziesz może tą krepinę ciąć nżyzkami czy rwać rękami ? i pewno kleić i taśmą owijać .. takiego barbarzyństwa to ja w domu nie chce :diabloti: [COLOR=Navy][B]bede kleić klejem introligatorskim :grins:[/B][/COLOR] te pisy to takie cienkie , bo im żreć nie dajesz :evilbat: wydało się ....[/QUOTE] [COLOR=Navy][B]one są nażarte i plują na kolorowo :evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 biedne te pisy , sraczke mają ... a one u Waszki to nie były :hmmmm: Waszka to lubi sraczki :diabloti: Quote
Alicja Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 [quote name='fioneczka']taaaaaaa cienkie, jasne ... Vectra ma rację ... zła kobieta z Ciebie :evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]samo zUo to całkiem nie :diabloti:, ja uprawiam barbazyństwo :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Vectra']ja już nie będę pisać publicznie , bo nie wypada :( co ona chce zrobić tym biednym kartką :( ona chce je zapisać całe długopisem !!!! a to boli przecież !! [FONT=Arial][COLOR=Navy][B]ma boleć :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] trzeba pilnie poszukać DT dla tych cienkopisów , bo one z głodu umrą :([/QUOTE] [FONT=Arial][COLOR=Navy][B] jak se zapracuję to nie umrą :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts